Farverige plakater → Farverige plakater, der sætter kulør på tilværelsen

Med farverige plakater skabes der en skøn atmosfære, som emmer af liv og glæde. Plakaterne har mange forskellige motiver fra både fortiden og nutiden, som kan forenes i en harmoni på en samlet plakatvæg.

Til et børneværelse kan du med fordel kombinere dem med alfabet plakater eller blomster plakater, og skal de i ramme kan du med fordel vælge passepartout rammer som fremhæver motiverne.

I denne inspirationsartikel har vi samlet de flotteste plakater, som alle er fyldt med farver. Se dem alle herunder.

Niels Ditlev T1

Niels Ditlev har med denne smukke plakat nyfortolket klassikeren af tegner Aage Sikker Hansen, der i sin tid stod bag en lang række motiver for FDB Møbler.

Den farverige plakat forestiller en kvinde siddende i Børge Mogensens J52B stol, der var til salg i FDB Møblers katalog tilbage i 1950’erne. Stolen er den dag idag en sand klassiker, som kendes og elskes af danskere over hele landet.

Citatplakat.dk – Nøøj, det’ for børn

Den her klassiske og farverige plakat kan de fleste sikkert huske fra deres barndom: Motivet af manden og hans hund, der tænder fjernsynet og introducerer Fredagsbio på DR.

Plakaten måler 42 x 30 centimeter, og er printet på mat papir.

Dansk Plakatkunst Collage

Er du også vild med dansk kunst? Så skal du have denne smukke plakat op at hænge i dit hjem.

Plakaten er fyldt med farver fra de forskellige historiske motiver, der er flettet sammen til et stort motiv.

Størrelsen er på 90 x 65 centimeter, og det er således en større plakat. Der medfølger dog også en sort ramme, så dette behøver du ikke at tænke på.

Artprint 58 Mellie Monster

Mellie Monster-motiver pryder denne plakat, som enten kan hænge alene eller i en gruppe med andre farverige og søde monstre.

Plakaten måler 50 x 70 centimeter, og er en del af en serie med andre søde monstre. Du kan se dem alle på ILVAs hjemmeside, ved at følge linket herunder.

Artprint 45 Parrot

Denne plakat forestillet en af de mest smukke og farverige papegøjer, der findes på vores jordklode. En ara papegøje.

Plakaten måler 50 x 70 centimeter, og motivet er vandret. Et perfekt køb for alle fugleelskere.

København Art

København Art er navnet på denne smukke og farverige plakat, der forestillet en række af byens mest prominente arkitektur samlet i ét motiv.

Plakaten måler 50 x 70 centimeter, og der medfølger en flot og stilren sort ramme. I bunden af plakaten står skrevet “KØBENHAVN”.

Hilma af Klint

Denne plakat forestiller et af værkerne fra Hilma af Klint. Farverne er spændende og i en flot eksotisk harmoni, der skaber en helt speciel atmosfære i hjemmet.

Du kan få plakaten i forskellige størrelser, og den kan ligeledes bestilles med en passende ramme hvis dette ønskes.

Walton Ford – Baba

Den her specielle og farverige plakat har et motiv af den amerikanske kunstner, Walton Ford.

Plakaten forestiller naturens gang, og du kan få den enten med eller uden ramme. Selve plakaten måler 62 x 85 centimeter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *