Entrebænk med skuffer → Praktiske entrebænke med skuffer

Bænke til entréen skal være funktionelle og smarte på samme tid. De står trods alt i det første rum dine gæster træder ind i, og de skal således gøre et godt indtryk.

Entrebænke med skuffer har den indlysende fordel at siddepladsen er kombineret med opbevaringsplads, som eksempelvis kan bruges til nøgler, pengepung og andre små ting du gerne vil huske når du skal ud af døren.

I denne artikel har vi samlet de flotteste entrebænke med skuffer – se dem alle herunder og bliv inspireret.

REST – en god kombinationsløsning til hele familien

REST bænk – Moderne bænk til den store entré

Bor du i en villa, og er der brug for at indrette hjemmet med de mest funktionelle og moderne møbler? Denne REST bænk er som skabt til dig, der har en stor entré. Bænken er designet af den anerkendte producent, Montana, der står bag nogle af de mest populære og elskede møbler til danskerne. Denne bænk er lavet til at give dig de bedste og mest omfattende opbevaringsmuligheder. 

Om REST entrébænken 

Med ”REST” er der garanti for, at både små og store beboere i husstanden kan få styr på både handsker, huer, halstørklæder og sko. Den slidstærke bænk er lavet af kraftige MDF plader og kan vælges i flere forskellige farver. 

Møblet hører til de nyeste entrébænke på markedet. Det blev designet i 2019 af Peter J. Lassen og er det rette valg for dig, der vil have glæde af dine kvalitetsmøbler i mange årtier frem. 

Det er let for dig at vedligeholde den stilrene og funktionelle bænk, der blot skal tørres af med en fugtig klud på overfladerne. 

Bænken er udført med 4 store rum samt 2 mindre skuffer. Hvordan du indretter rummene, er helt op til dig. Det kan være til støvler og sko, eller du kan have praktiske kasser stående i hvert rum. 

Én af årsagerne til Montana-møblers popularitet er alsidigheden. Du kan bruge møblerne i enhver type indretning og bolig, da både borde, bænke og skabe er lavet i tidløse og stilrene designs. 

Udvalgte specifikationer 

  • Slidstærke og modstandsdygtige MDF plader
  • Stilrent design 
  • 4 store rum 
  • 3 mindre skuffer
  • God til opmagasinering af både sko og tilbehør
  • Ben, hjul eller beslag til ophæng medfølger 

Mistral Classic (hvidpigmenteret eg)

Danske Mistral står bag tidløst dansk design, der kendes fra boliger landet over. I årtier har deres opbevaringsmøbler fremstået tidløse og elegante, og som noget helt specielt kan du med Mistral altid købe nye elementer og på den måde holde dine møbler fornyede og opdaterede efter tidens trends.

Denne Classic entrebænk har to hynder og er lavet af egefinér med gode opbevaringsmuligheder i de to skuffer.

Da entrebænken har et let og enkelt udtryk med de slanke og let skråtstillede ben, kan du nemt sætte den alle steder.

Mistral Classic (sortbejdset ask)

Denne Mistral Classic entrebænk er fremstillet i sortbejdset ask finér, og der er en enkelt lille siddeplads samt 3 små skuffer.

Skufferne kan bruges til små genstande såsom en tegnebog, nøgler, cykellygter og lignende.

Benene er af hvidpigmenteret matlakeret egetræ, og de er let skråtstillede således at udtrykket af entrebænken er let og simpelt.

Mot & Bergstrom F24 Radius

Denne entrebænk har et flot og klassisk design, men faktisk er den designet i 2015 af Diana Mot og Isabella Bergstrøm.

Radius entrebænken har to skuffer og en lille hyldeplads i den ene side, og der er således masser af god aflægningsplads.

Entrebænken måler 145 x 45 centimeter, og den er 40 centimeter høj.

Skoreol med bænk i hvidmalet MDF

Hvis du foretrækker en mindre entrebænk til den lille indgangspassage, er denne entrebænk et oplagt valg.

Her har du nemlig en lille bænk med en skoreol i bunden, som har plads til 6 par sko. Entrebænken har også en skuffe, samt et polstret sæde.

Entrebænken måler 60 x 30 centimeter, og er 44 centimeter høj.

Bloomingville Lenny

Den flotte Bloomingville Lenny entrebænk er ikke særlig stor, men den er dog stor nok til at du kan sidde behageligt samtidig med at der er plads til opbevaring i den tilhørende skuffe.

Entrebænken har en lækker blød hynde med et brunt betræk, og stellet er af egetræ.

Bænken måler 102 x 48 centimeter, og den er 40 centimeter høj.

Bloomingville Filucca

Den her flotte Bloomingville entrebænk er fremstillet af træ med en hynde af brun læder.

Entrebænken har en lille skuffe med et metalhåndtag, og i denne er der plads til nøgler og andre småting.

Selve bænken står på skrå ben og er af sortmalet træ, og den måler 100 x 38 centimeter med en højde på 51 centimeter.

Hübsch entrebænk

Hvis du er til moderne nordisk design, er denne entrebænk et perfekt valg. Den har desuden et par gode og praktiske skuffer under sædet, hvori der er god plads til flere forskellige ting.

Entrebænken har derudover en god blød hynde med gråt betræk på toppen, og stellet er af egetræ og egetræsfinér.

Bænken måler 85 x 40 centimeter, og den er 42 centimeter høj.

Entrebænk med skuffer: En perfekt fusion af stil og funktion

Entréen i et hjem er både et førstehåndsindtryk og et funktionelt rum for både beboere og gæster. Et alsidigt møbel, der kombinerer stil og funktionalitet, er entrébænken med skuffer. Dette møbel tilbyder ikke kun en praktisk siddeplads til at tage sko på eller af, men det indeholder også opbevaringsløsninger, der kan hjælpe med at holde rodet på afstand.

Entrébænken med skuffer fås i forskellige designs og finish, så husejere kan vælge en løsning, der passer til deres indretning. Med sin evne til at skabe en pæn og organiseret entré og samtidig tilbyde et behageligt sted at sidde, er det ikke underligt, at disse bænke er ved at blive en fast bestanddel i moderne hjem.

Men fordelene ved dette innovative møbel stopper ikke her. For dem, der sætter pris på effektiv pladsudnyttelse og et velorganiseret hjem, kan entrébænken med skuffer fungere som en indgang til at udforske andre pladsbesparende løsninger. En sådan løsning er konceptet med vægmonterede skoskabe. Disse skabe tager opbevaring til det næste niveau ved at udnytte den lodrette plads til at opbevare sko, hvilket effektivt rydder op i entréen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *