Enkeltseng med opbevaring – Smarte enkeltsenge med opbevaringsplads

Enkeltsenge med opbevaring er perfekte til børneværelset eller gæsteværelset. Typisk har de en eller to skuffer indbygget i bunden, men de kan eksempelvis også have hylder eller en ekstra madras gemt under stellet.

I modsætning til boksmadrasser med opbevaring har enkeltsenge forskellige muligheder for skuffer eller kasser i bunden.

Vi har kigget på senge til enkeltpersoner med forskellige typer opbevaring – du kan se dem alle herunder.

Manis-h ARN

Denne halvhøje enkeltseng er intet mindre end genial. Her får du ikke kun et par skuffer under rammen, men derimod en hel kommode med 6 skuffer samt reoler i flere størrelser.

Enkeltsengen har således gode opbevaringsmuligheder, og alt tøj kan eksempelvis opbevares i skufferne.

Sengens bærende dele af af massiv bøg, mens siderne er af MDF. Hele sengen er hvidlakeret, og der er plads til en madras på 90 x 200 centimeter.

Vipack Bonny (med skrivebord)

Denne enkeltseng er et praktisk valg til børneværelset, da den udgør en helhedsløsning med alle de opbevaringsmuligheder du måtte ønske dig.

Sengen har således både skabe, hylder og et skrivebord, hvoraf sidstnævnte kan rulles frem og tilbage efter eget ønske.

Sengen er hvidlakeret med elementer i grå metal.

Vipack Bonny (med skuffer)

Den her smarte enkeltseng har et design, der passer til både et gæsteværelse eller børneværelse. Den er nemlig moderne og stilren med hvide og grå elementer, der passer fint ind i enhver stil.

Enkeltsengen har gode opbevaringsmuligheder i stellet, hvor der således både findes skabe, skuffer og hylder til forskellige ting og sager.

Sengen har plads til en madras på 90 x 200 centimeter.

Flexa Classic

Denne smarte enkeltseng har gode opbevaringsmuligheder under sengerammen. Her findes nemlig to skuffer, som kan rulles ud og ind når du skal have fat i tingene deri.

Vi anbefaler den blandt andet til børneværelset, da en børneseng med skuffer giver gode muligheder for at opbevare alt fra legetøj til tøj og sengetøj på en god og overskuelig måde.

Sengen passer til en madras på 90 x 200 centimeter, og den er af fyrretræ som har fået en gang hvidpigmentering.

 

Flexa Classic + Gæsteseng

Flexa Classic har mange typer enkeltsenge med opbevaring i sortimentet, og du kan således selv sammensætte en løsning der passer dig.

Her ses en børneseng med opbevaring samt en gæsteseng, og den er således fantastisk til såvel børneværelset som gæsteværelset.

Sengen er en enkeltseng med plads til en madras på 90 x 200 centimeter.

Flexa White

Flexa White er en simpel og klassisk enkeltseng, der har opbevaring i form af to skuffer på hjul.

Sengen har tre høje sider, og er af hvidlakeret MDF. Hvidlakeret MDF giver et flot og tidløst look, som tager sig pænt ud på de fleste værelser. Brug den enten på børneværelset eller gæsteværelset, hvor den i begge situationer passer perfekt til mange forskellige stile.

Der er plads til en madras på 90 x 200 centimeter.

Magne

Magne er en flot og moderne enkeltseng, der passer perfekt ind på både gæsteværelset og børneværelset.

Sengen kombinerer soveplads med alsidig opbevaring, og du får således både skuffer og hylder bygget ind i sengerammen.

Enkeltsengen har derfor gode opbevaringsmuligheder, og du behøver ikke bekymre dig om pladsmangel. Den er desuden fremstillet af hvidlakeret MDF, og der er plads til en madras på 90 x 200 centimeter.

Flexa Basic + Skrivebord

En halvhøj enkeltseng giver mange spændende muligheder for opbevaring, og i Flexa Basic-serien er det ligeledes muligt at tilkøbe et skrivebords-modul med reol samt meget andet.

Enkeltsengen er et fantastisk valg til ethvert børneværelse, og særligt egnet til de mange kreative børn som elsker at lave huler.

Skrivebordet kan desuden trækkes ud og skubbes ind igen efter behov, og pladsen er dermed fleksibel.

Norlik enkeltseng

Norlik er en god og billig enkeltseng med opbevaring, som passer til både gæsteværelset og børneværelset. Sengen har et par gode skuffer under rammen, og designet er både flot og tidløst.

Sengen har plads til en madras i standardmålene 90 x 200 centimeter, og der er to skuffer. Disse gør det muligt at opdele pladsen, så der bedre kan holdes overblik.

Hvis du ikke helt føler, nogle af disse senge er noget for dig, så er der heldigvis også andre løsninger. Vi har samlet en artikel med forskellige muligheder for opbevaring under din seng, både til børn og voksne.

Hvorfor man skal anskaffe sig en seng med opbevaring

En seng med indbygget opbevaring kan give flere fordele for dem, som ønsker at optimere deres boligareal. De giver ikke kun et behageligt sted at sove, men også en nem og smart måde at organisere og opbevare sine ejendele på.

En stor fordel ved at have en seng med opbevaring er helt klart den ekstra plads, som det giver. Ved at udnytte pladsen under sengen kan du skabe ekstra opbevaringsplads til dit tøj, sengetøj eller andre ting, som ellers ville fylde dine klædeskabe eller andet. Dette kan især være nyttigt i mindre lejligheder eller soveværelser, hvor det kan være rart at udnytte pladsen mest muligt.

Ud over den ekstra opbevaringsplads kan en seng med indbygget opbevaring også hjælpe med at holde dit værelse ryddeligt og organiseret. Når alting er pænt gemt væk, så kan du undgå det grimme rod i værelset, hvilket skaber en mere behagelig og rar følelse i dit værelse.

Hvis du gerne vil prøve at kigge på andre senge, så kan du se på senge med gavl, som ikke bare ser flot ud, men som også tilbyder støtte, når du gerne vil sidde oprejst i den seng.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *