Eventyrligt sengetøj med enhjørninger

Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

HeyBolig er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

Enhjørninger er specielle og eventyrlige skabninger. Hvem ville ikke gerne have dem på sengetøjet? Farverne er normalt blive med fantastiske motiver, der sender dig godt afsted mod drømmeland.

Sengetøjet er fantastisk til såvel små som store børn, der er vilde med eventyr og elsker enhjørninger. Kombiner gerne med et par aflange puder, som kan pynte bag hovedpuden.

Til denne artikel har vi håndplukket det flotteste og skønneste enhjørning sengetøj, så du kan blive inspireret. Det fås i flere forskellige størrelser, så husk at klikke videre til forhandleren og se valgmulighederne.

Snurk Unicorn

Snurk Unicorn er et betagende og yderst specielt sæt sengetøj, med et motiv der forestiller en stor enhjørning.

Enhjørningen på sengetøjet står som om den stejler, og både manke og hale er regnbuefarvet. Måden som enhjørningen på dette sengetøj er designet, betyder at når du ligger i sengen ser det ud som om du rider på den flotte skabning.

Sengetøjet fås i flere forskellige størrelser, som kan ses hos forhandleren.

ProSleep Unicorn Rainbow

Hvis du er lige så vild med søde motiver som vi er, vil dette sengetøj passe dig perfekt. På sengetøjet er små søde enhjørninger, der boltrer sig sammen med regnbuer.

Sengetøjet er af 100% bomuld, og kan selvfølgelig vaskes ved 60 grader. Du kan få det i forskellige størrelser, således at det passer til både vugger og juniorsenge.

ProSleep Unicorn Forrest

Det her sengetøj har søde motiver af enhjørninger, der går tur i skoven. Sengetøjet passer perfekt til den moderne nordiske indretningsstil, hvor naturlige og rå elementer går hånd i hånd.

Sengetøjet er selvfølgelig lavet af rent bomuld, og kan vaskes ved 60 grader.

Du kan finde sengetøjet i flere forskellige størrelser, ved at klikke dig videre til forhandleren på linket herunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *