Dyner med moskusdun → Se de dejlige dyner her

Moskusdundyner er dejlige og komfortable. De bløde og lette moskusdyn former et let og isolerende lag over dig, så du kan ligge godt og falde hurtigt i søvn.

På trods af at moskusdundyner er lette, er bæreevnen så god at isoleringsevnen er ganske høj. Derfor kommer du ikke til at fryse med denne dyne, men du kan dog vælge en sval model hvis du ofte har det varmt om natten.

Herunder har vi samlet vores favoritter blandt moskusdundyner.

Eurodun helårs moskusdyne – Anbefalet af Coop

Her ser du en af de anbefalede moskusdyner hos Coop.dk. Dette er en helårsdyne på 140 x 220 cm fra mærket Eurodun. Denne dyne er perfekt, hvis du er en smule kuldskær eller soveværelset er koldt om natten, så du får brug for en dejlig varm dyne. Denne dyne er nemlig en helårsdyne med bæreevne 10. Den er fyldt med moskusdun, hvilket gør den både varm og fyldig. Desuden giver Oeko-Tex certificeringen sammen med bomuldsvåret et vidne om, at der heller ikke er brugt skadelige stoffer i fremstillingsprocessen. Så kan du sove ekstra trygt om natten.

Din dyne har en stor effekt på, hvordan du sover om natten. Derfor er det ikke lige meget, hvilken dyne du bør finde den dyne, som passer bedst til både dig og dit behov. Leder du efter en varm dyne, så er denne model fra Eurodun det gode valg. Det vil få din tendens til at fryse om natten til at forsvinde.

Denne moskusdyne fra Eurodun har en bæreevne på over 10. Fyldvægten er på 890 gram. Det gør, at dynen er meget varm. Ud over dette er den både fyldig og virkelig blød. Derfor bør du investere i denne dyne, hvis du vil komme dine frosne nætter til livs.

Detaljer:

 • Sæson: helårsdyne
 • Farve: Hvid
 • Mål: 140 x 220 cm
 • Vaskeanvisning: 60 grader
 • Tørretumbling: Ja

Quilts of Denmark Pure Sleep Premium – Lun helårsdyne med tilhørende pude

Dette anbefalede dyne- og pudesæt fra mærket Quilts of Denmark hos Coop.dk. Der er ikke noget bedre efter en lang dag end at komme hjem til at smide hovedet på puden og putter under denne dyne. Her kan du lade trætheden falde over. Sættet er meget brød. Det er nemlig fyldt med moskusdun og dansk produceret.Denne premium dyne er en af de bedste dyner at forkæle dig selv med. Den er nemlig fyldt med de fineste moskusdun. Bæreevnen er på over 11. Dynen er inddelt i 35 kassetter, som gør, at den lægger sig tæt ind til kroppen. Desuden har indstillingen den fordel, at fyldet vil fordele sig jævn – også helt ud i siderne, fordi den har panelkanter.

Dynen er udenpå betrukket med 100% bomuldssatin. Dette gør, at du får en ekstra blød og smidig dyne. De kan desuden bruges hele året rundt, og den er derfor god til dig som har det varmt om natten.

Der er heller ingen grund til at bekymre dig, når du lægger dig under dynen, fordi både dynen og pude har de nødvendige miljø- og sundhedsmærkninger. Disse mærkninger er både Oeko-Tex Standard 100, NOMITE samt Downafresh. Desuden er sætter også Woenpass 2017 certificeret, hvilket betyder, at du er garanteret dyreetisk produktion. Dyne og pude kan begge vasket ved 60 grader. Hun at bruge dunvaskemiddel.

Detaljer:

 • Sæson: helårsdyne
 • Farve: Hvid
 • Mål: 140 x 200 cm
 • Vaskeanvisning: 60 grader
 • Tørretumbling: Ja

Ringsted Dun Svinedrengen – Uimodståelig sommerdyne med god isoleringsevne

Her der du en af de anbefalede moskusdundyner fra mærket Ringsted Dun hos Coop.dk. Den er opkaldt efter H.C. Andersens eventyr ”Svinedrengen”, som handler om den uimodståelige prins. Ligesom prisen er denne dyne også helt uimodståeligt. Det er nemlig en behagelig sval dyne fyldt med moskusdun. I siderne finder du panelkanter.En af de bedste ting, du bør unde dig selv, er en moskusdyne med edderdun lignende egenskaber. Denne dyne er fyldt med luftige moskusdun, der ligesom edderdun, griber hinanden og hænger sammen. Derfor har dynen også en god isoleringsevne. Desuden er dynen yderst blød og behagelig.

Våret i dynen er lavet i blød bomuldssatin. Det er syet med panelkanter, så fyldet fordeler sig ud i alle sider. Derfor er dynen virkelig uimodståelig. Da dynen er en sval dyne, er den oplagt til de varme nætter. Du kan også bruge den om vinteren, hvis du f.eks. sveder meget om natten.

Selve dynen måler 140 x 200 cm. Den har en fyldvægt på 400 gram og en bæreevne 7 CUIN på 725. Desuden er dynen både Oeko-Tex Standard 100 samt Nomite mærket. Leder du efter en dyne, som lever op til sit navn? Så behøver du ikke lede længere. Der er ingen tvivl om, at dynen Svinedrengen fra Ringsted Dun er en uimodståelig dyne til de varme nætter

Detaljer:

 • Sæson: Sommerdyne
 • Farve: Hvid
 • Mål: 140 x 200 cm
 • Vaskeanvisning: 60 grader
 • Tørretumbling: Ja

Feng Shui Harmony – Temperaturregulerende vinterdyne med bæreevne på over 12

Her ser du en anbefalet, dejlig og let vinterdyne hos Coop.dk. Denne vinterdyne fra mærket Feng Shui er lavet af den fineste kvalitet og fyldt med moskusdun. Det er en god dyne, hvis du ofte har det varmt, fordi moskusdun har den specielle evne, at de kan regulere temperaturen. Dynen er tilmed allergivenlig, og den har en bæreevne på over 12.Moskusdun er flere evner. De kan holde på varmen, når du har det koldt, men de kan også afgive varme, når du sveder. Dynens kamre tilpasser sig til din krops facon, og hermed får du den optimale sovekomfort. Dynen kan tåle at blive vasket ved 40 grader.

Dynens navn Feng Shui kommer fra en 4000 år gammel filosofi fra Østen. Den handler og ligevægt samt om at leve i harmoni med omgivelserne og naturen. Feng Shui dynen bliver produceret i Østrig, hvor fabrikken er bygget helt efter det specielle Feng Shui princip.

Denne dyne er lavet af dun og bomuld, som er renset helt uden brug af farlige kemikalier. Derfor er dynen både Oeko-Tex Standard 100-mærket. Dunene kommer fra gårde i Østrig. Her har fuglene gået under beskyttede samt naturlige forhold. Desuden bliver dunene af støvet inden vask, så der er et minimum af støv i dem. Dette gør en stor forskel for allergikere. Dunene bliver håndsyet til disse lækre dyner.

Detaljer:

 • Sæson: Vinterdyne
 • Farve: Hvid
 • Mål: 135 x 200 cm
 • Vaskeanvisning: 40 grader
 • Tørretumbling: Ja
Ringsted Dun Klodshans – Allergivenlig dobbeltdyne i dansk desig

Ringsted Dun Klodshans – Allergivenlig dobbeltdyne i dansk design

Er du på udkig efter en kvalitetsdyne til dobbeltsengen, er Ringsted Dun Klodshans et godt valg. Her får du en dansk produceret dobbeltdyne i topkvalitet.  

Dynen er skabt med tanke på at give dig den bedst mulige nattesøvn. Den har fyld af 90 % europæisk moskusdun og 10 % småfjer. Kun de fineste dun fra moskusandens bryst er brugt, så dynen har en høj bæreevne på 11. Det gør den let og luftig, samtidig med at den har en god varmeevne. 

Oplev komfort hele året rundt med Klodshans moskusdynen. Dynens lækre og luftige kvalitet gør den særligt velegnet til dig, der ofte har det varmt om natten. 

Også betrækket er af høj kvalitet. Det er af bomuldscambric 60/60 med soft finish. Modellen er syet i 8 x 8 kassetter, så fyldet er altid jævnt fordelt i dynen. 

Med Klodshans dobbeltdynen får du et Oeko-Tex 100-certificeret produkt uden sundhedsskadelig kemi. 

Dynen har også de anerkendte certificeringer NOMITE og DownAfresh. Det er et bevis på, at den er velegnet til allergikere og rengjort under strenge europæiske standarder. 

De tre certificeringer sikrer, at du får en sund og tryg søvn, som du kan nyde med god samvittighed. 

Ved køb af dynen medfølger en praktisk grå dynetaske, som gør den let at opbevare og transportere. 

Detaljer:

 • Sæson: Helårsdyne
 • Farve: Hvid
 • Mål: 200 x 220 cm
 • Vaskeanvisning: 60 grader
 • Tørretumbling: Ja
Änglamark – Populær juniordyne i økologisk bomuld

Änglamark – Populær juniordyne i økologisk bomuld

Skal dit barn forkæles med en ny dyne? Så kan du overveje Änglamarks allergivenlige Juniordyne. Dynen er højt bedømt hos Coop.dk Shopping og anses som den bedste mulighed til børn. 

Juniordynen indeholder 300 gram moskusdun, som er Svanemærket og mærket med Den Blå Krans fra Astma- og Allergiforeningen. 

For at skabe den bedste søvnoplevelse har Änglamark prioriteret en høj bæreevne over 11, så dynen føles let og luftig. Den høje bæreevne gør, at dynen varmer dit barn godt, og den er særligt velegnet til de køligere måneder. Fyldet er altid jævnt fordelt i dynen takket være syningen i 3 x 4 kassetter. 

Våren består af 100 % økologisk bomuld, som er certificeret med Oeko-Tex Standard 100. Certificeringen betyder, at våret er uden stoffer, der kan skade dit barns sundhed.

For optimal hygiejne kan dynen maskinvaskes ved 60 grader, og den tåler tørretumbling ved lav varme. Dynen er mærket med Downafresh, og det betyder, at dens dun er rengjort i henhold til strenge europæiske standarder. Derudover er den NOMITE-mærket, så den er velegnet til allergikere over for husstøvmider. 

Med Änglamark juniordynen udsættes dit barn ikke for usund kemi. Ud over at have relevante certificeringer opfylder den strenge Coop-krav inden for sundhed, kvalitet og etik.  

Lad dit barn sove trygt, sikkert og lunt omgivet af den populære model fra Änglamark.  

Detaljer:

 • Sæson: Helårsdyne
 • Farve: Hvid
 • Mål: 100 x 140 cm
 • Vaskeanvisning: 60 grader
 • Tørretumbling: Ja

Änglamark Helårs Moskusdyne

Änglamark er Coops omtanke-mærke, og den her dyne har naturligvis Svanemærket, NOMITE-certificering og Astma- og Allergiforeningens mærke. Det betyder blandt andet at dynen er allergivenlig, men derudover er den også fremstillet af økologisk bomuld.

Da dynen er fyldt med 100% moskusdun, har den en bæreevne på 11. Den kan vaskes ved 60 grader og tørretumbles på lav varme.

Denne moskusdundyne er en lun helårsdyne, som er fyldt med 550 gram moskusdun.

Ringsted Dun Classic Lux

Ringsted Dun er en ægte dansk dyne- og hovedpude producent, som de fleste formentlig har stiftet bekendtskab med på et tidspunkt.

Dynen er fyldt med 90% moskusdun og 10% småfjer, hvilket giver dynen en bedre støtte. Den er betrukket med bomuldscambric, og kan vaskes ved 60 grader for at holde husstøvmiderne væk.

Dette er en lun moskusdundyne, som fungerer fint hele året. Den er fyldt med 550 gram dun.

Bedre Nætter Balance

Den her moskusdundyne er både populær og prissat rimeligt. Du får derfor en god og komfortabel dyne med en bæreevne på 11, hvilket er i den meget høje ende. Normalt ses højere bæreevne kun i de svimlende dyre edderdunsdyner, så dette er rigtig godt.

Dynen er fyldt i firkantede kamre, hvilket sikrer at dunene er ligeligt fordelt ud over hele dynens samlede areal. Det betyder at uanset hvordan du vender og drejer dig i løbet af natten, vil dynen være lige varm over det hele.

Balance er en helårsdyne fyldt med 450 gram hvide europæiske moskusdun, og den er betrukket med bomuldscambric.

Dynen kan vaskes ved 60 grader, således at husstøvmider kan forebygges.

Bedre Nætter Mayan

Mayan er en ekstra lækker dyne med moskusdun, og den fås i tre varmegrader: Sval, lun og varm. Du kan således vælge en dyne der passer til årstiden og dit behov, så du hverken får det for varmt eller for koldt.

Moskusdundynen har Svanemærket samt GOTS-certificeret bomuld.

Bæreevnen er på 11, og fyldet består af 90% moskusdun og 10% småfjer. Småfjerne giver en god støttende effekt.

Afhængigt af hvilken varmegrad du vælger, har dynen enten 240 gram, 450 gram eller 750 gram fyld.

Quilts of Denmark Pure Sleep Premium

Den her jubilæumsdyne er en lækker moskusdundyne med 100% hvide moskusdun. Den har en bæreevne på 11, og den er både Oeko-Tex, NOMITE- og Downafresh-mærket.

Dynen er hvid med bomuldsvår, og kan vaskes ved 60 grader. Den er selvfølgelig dansk produceret, og med 600 gram dunfyld er den blandt de varmere helårsdyner på markedet.

ProSleep Moskus Sval Helårsdyne

Den her moskusdundyne fra ProSleep er en sval model, som kan bruges hele året. Den er fyldt med 400 gram fine moskusdun samt 10% småfjer, og betrækket med NOMITE-certificeret Oeko-Tex 100 bomuld.

Du kan vaske den her dyne ved 60 grader, hvorved husstøvmider forebygges effektivt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *