4 dråbeformede sofaborde til den moderne stue

Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Dråbeformede sofaborde har et flot moderne look med de bløde, runde linjer, der former bordpladen. Mange af dem kan enten stå for sig selv eller som en gruppe, men der findes også flere dråbeformede sofaborde der kan bruges som indskudsborde til en større sofagruppe.

Et dråbeformet sofabord kan blandt andet med fordel kombineres med en chaiselong sofa, men du kan også bare bruge det sammen med et par sofaer eller lænestole. Mulighederne er mange, og det fungerer også fint til et åbent lounge-område.

Mikado – sort dråbeformet sofabord med egetræsben

Det skønne dråbeformede Mikado sofabord har ben af massiv eg, og bordpladen er af sort højtrykslaminat.

Sofabordet står flot i enhver stue, og komplimenterer den moderne indretningsstil med det minimalistiske udtryk i det simple design.

Mens selve bordpladen er af egefinér med sort højtrykslaminat på trykken, er benene i massiv eg. Du får således det bedste fra begge verdener, da benene fremstår flotte og rustikke, samtidig med at bordpladen er elegant og nem at holde ren med en fugtig, opvredet klud.

Mikado sofabordet måler 104 x 67 centimeter, og det er 50 centimeter højt.

Lansing – sofabord med laminat i vildegelook

Lansing-sofabordet er selvfølgelig også dråbeformet, og den flotte rustikke bordplade er af højtrykslaminat.

Bordpladen forestiller vildeg med en flot, rå træstruktur, der udstråler rustik charme i stor stil. Sofabordet kan derfor med fordel bruges i den rå nordiske indretningsstil, hvor naturlige elementer er højt elskede.

Det dråbeformede Lansing sofabord har slanke ben af sortlakeret metal, og kanten af bordpladen er ligeledes sortlakeret.

Sofabordet måler 110 x 80 centimeter og har en højde på 48 centimeter.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Living&more Pisa

Det her fine dråbeformede sofabord passer perfekt til den lyst indrettede stue, hvor lethed i materialerne gerne må gå hånd i hånd med lyse nuancer.

Der er nemlig noget beroligende over hvide og lyse nuancer, som skaber ro i sindet og får rummet til at fremstå større end det er.

Living&more Pisa har runde ben af ubehandlet egetræ, samt en bordplade i hvid højtryksmelamin.

Bordet måler 110 x 80 centimeter, og det er 46 centimeter højt.

Easy – dråbeformet sofabord med marmorlaminat

Det flotte Easy sofabord har en dråbeformet bordplade, som er beklædt med laminat i sort marmorlook.

Sofabordet står på et slankt sortlakeret metalstel, og alt i alt fremstår bordet slankt og simpelt.

Da sofabordet har en lamineret bordplade, slipper du for kuldegysninger når du rør ved bordet. Ægte marmor er jo som bekendt et koldt materiale, men med laminat har du altså ikke dette problem.

Det dråbeformede Easy sofabord måler 110 x 68 centimeter, og det er 47,5 centimeter højt.

Woody

Dette dråbeformede sofabord har et mere eksklusivt look, og står flot og naturligt i ben af massiv olieret eg samt bordplade i olieret egefinér.

Sofabordet har slanke runde bordben med facetkanter, der får det til at fremstå let og luftigt.

Woody-sofabordet måler 95 x 75 centimeter, og det er 50 centimeter højt. Udover den viste farve, fås det også i forskellige andre farver.

Dover

Dover er et flot dråbeformet sofabord i sort-hvidt design, og som sådan passer det perfekt ind i den simple og minimalistiske sort-hvide indretningsstil.

Bordpladen er af hvidlakeret MDF, mens benene er af sortbejdset bøgetræ.

Der er her tale om et mindre sofabord som måler 78 x 68 centimeter, og højden er på 43,8 centimeter.

Easy Nano

Easy Nano er et smukt dråbeformet sofabord fra ILVA med en top i lysegrå laminat og ben af massiv røgfarvet eg.

Sofabordet har sort kant hele vejen rundt, og bordpladen er af MDF. De runde ben er let skråtstillede og spidse, og sammen med facetkanten fremstår bordet let og elegant.

Easy Nano sofabordet måler 95 x 75 centimeter, og det er 50 centimeter højt.

Meet – lille dråbeformet sofabord i massiv ask

Massiv ask har en flot, rå struktur, og da det er behandlet med en moccabrun olie, har det dråbeformede Meet sofabord en flot, mørk kulør.

Sofabordet er et lille bord som måler 60 x 60 centimeter, og det er 45 centimeter højt.

Du kan derfor få plads til dette sofabord mange forskellige steder, og det kan desuden med fordel kombineres med andre dråbeformede sofaborde.

Barnsley

Det her dråbeformede Barnsley sofabord har et eksklusivt og sofistikeret design, der passer fint til den moderne indretning.

I stedet for de vanlige træben, er dette sofabord udstyret med en metalfod. Denne er lakeret med en matsort lak, og bordpladen har en overflade af hvid laminat med sorte kanter.

Det dråbeformede Barnsley sofabord måler 84 x 77 centimeter, og det er 34 centimeter højt. Der er således tale om et lavere sofabord, som kan bruges sammen med andre borde i samme serie ved et større sofa-arrangement.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *