Dørmåtter med tekst → Sjove og søde dørmåtter med tekst

Ønsker du også at byde gæster velkommen med en sjov og dekorativ dørmåtte, skal du læse med her.

Dørmåtter med tekst kan enten rumme sjove beskeder, budskaber eller andet. Der er derfor noget for enhver smag, og de fås i forskellige materialer.

Vi har samlet nogle af vores favorit dørmåtter med tekst herunder, så du kan blive inspireret.

Star Wars - “WELCOME TO THE DARK SIDE”

Star Wars – “WELCOME TO THE DARK SIDE”

En dørmåtte til familien, parret eller eneboeren, der elsker Star Wars og gerne vil skilte med sin begejstring. 

Dørmåtten har et billede af Darth Vader for at understrege, at gæsten træder ind en lejlighed, der tilhører den mørke side. Det er Darth Vaders hoved, der bliver brugt til at fjerne snavs fra din sko. 

Star Wars-måtten fås i beige med sort skrift og er lavet af gummi, så den holder i lang tid. Den holder måske endda længere, end Darth Vaders eget rige gjorde. 

Der er i hvert fald gode udsigter til et langt liv med en sjov dørmåtte.

Gift Company - “Hello”

Gift Company – “Hello”

Sort dørmåtte med et indbydende ord til dine gæster – “hello”. Teksten er sød og varm. Den giver en god start på ethvert visit, du skulle få i fremtiden. 

”Hello” er skrevet med hvid, sammenhængende skrift, der giver en rar fornemmelse. Det bringer måske forbindelser til Hello Kittys skrifttype i dit hoved. 

Dørmåtten er god til dig, der har et åbent og venligt sind, som ønsker gæster, der træder ind med et smil på læben. Den er sød og sjov og passer til ejere, der er ligeså. 

Dørmåtten er lavet af et kraftigt kokosmateriale, hvilket giver en lang og god holdbarhed, og gør den nem at holde pæn og ren. 

Wallmann - Welcome Dog

Wallmann – Welcome Dog

Endnu en skøn og sjov dørmåtte. Denne gang især rettet mod boligen med hund, måske endda en rigtig gavtyv, som vist på måtten. 

Måtten er lavet af kokos, hvilket igen giver et fantastisk produkt, der har en lang holdbarhed og er let at have med at gøre. Her er lidt flere farvekomponenter end de tidligere, men frygt ikke for, om de bliver hurtigt nedslidt og udvandet – det gør de ikke. 

Den lystige og søde hund passer perfekt til hundefamilien, men kan sagtens fungere, hvis du ikke har hund. Den bringer et smil frem på dine gæsters læber, ligegyldig hvad.

LaFinesse “Welcome” (75 x 25 cm.)

Den her dørmåtte er både flot og simpel med en venlig tekst der byder gæsterne velkomne.

Dørmåtten måler 75 x 25 centimeter og har vandrette streger og teksten “Welcome” stående i midten. Herudover har den en sort gummibund og top af kokosfibre.

Esschert Design “Welcome”

Hvis du ønsker en mere elegant dørmåtte med teksten “Welcome” stående i midten, er den har måtte fra Esschert Design det rette valg.

Den er fremstillet af kokosfibre med et klassisk mønster langs siden og i en brun farve. Den måler 60 x 40 centimeter.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

LaFinesse “Owl always love you”

“Owl always love you” udtales “I will always love you”, og teksten på den her dørmåtte er således et spil på ordet “Owl” og “I will”. Det er en sød og sjov dørmåtte på samme tid, med en lyserød ugle der har grønne øjne.

Dørmåtten måler 40 x 70 centimeter, og teksten er grøn på en gul baggrund.

Den er lavet af kokosfibre.

LaFinesse “Hotel Mama”

Velkommen til “Hotel Mama” – det 5-stjernede hotel, hvor mor tager sig af strabadserne fra du træder ind ad døren til du forlader huset.

Dørmåtten er af kokos og sort med brun tekst. Den måler 40 x 70 centimeter, og passer perfekt til dig der bor for dig selv og har udeboende børn der af og til kommer på besøg hjemme.

BOXdeLUX “Åh nej er det dig igen”

Den her sjove dørmåtte er til alle, der elsker et godt grin og har lidt skæv humor. “Åh nej er det dig igen” siger man for sjov til sine gode venner og familiemedlemmer, som kommer på besøg ofte.

Dørmåtten er grå og måler 40 x 60 centimeter, og kan tåle 40 grader i vaskemaskinen. Den er således nem at holde ren.

LaFinesse “Keep calm and come in”

LaFinesse laver en masse fine og sjove dørmåtter med forskellige udtryk, der passer til forskellige situationer.

“Keep calm and come in” henleder opmærksomheden på at man skal huske at tage det roligt, og træde indenfor i dit hjem.

Dørmåtten måler 40 x 70 centimeter, og er rød med hvid skrift. Den er lavet af kokosfibre.

LaFinesse “Teenager for sale”

Den her dørmåtte er det perfekte valg til familien, der har teenagere i hjemmet. “Teenager for sale” hentyder til dem med lidt for vanskelige teenagere, der til tider afprøver ens tålmodighed.

Beskeden på dørmåtten er selvfølgelig bare for sjov, og dermed et godt valg til familien der elsker at lave sjov med hinanden.

Dørmåtten slutter med “comes with phone, dirty laundry & attitude”. Den måler 40 x 70 centimeter,  er brun og lavet af kokosfibre.

LaFinesse “We are limited edition”

“We are limited edition” er en sød dørmåtte på 40 x 70 centimeter, der fortæller at her bor en helt speciel og unik familie.

Dørmåttens tekst står med kraftige sorte bogstaver, og den er brun med kokosfibre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *