Grrr! Det sejeste dinosaur sengetøj til børn

Findes der noget bedre end dinosaurer? De fleste børn er sikkert enige om at dinosaurer er fascinerende, og de vil elske at få det på deres dyne og hovedpude.

Vi har samlet nogle af de flotteste, sødeste og mest dekorative stykker sengetøj med dinosaur-motiver i denne lille inspirationsartikel.

Flere af sættene fås i både baby-, junior- og voksenstørrelser. Du kan se de tilgængelige størrelser ved at klikke dig videre til forhandleren under det sæt, du ønsker dig.

Nørgaard Madsen Dino sengetøj

Det her søde dinosaur sengesæt passer perfekt til børneværelset. Det har en flot grøn farve med motiver af forskellige dinosaurer, der er printet i forskellige farver.

Sengetøjets motiver er søde, rolige og sjove på samme tid. Det er således velegnet til de mindre børn.

Nørgaard Madsen hvidt/lyseblåt dino sengetøj

Dette Nørgaard Madsen sengetøj har en sød dinosaur på den ene side, og et lyseblåt mønster på den anden side.

Sengetøjet er det perfekte valg til mindre børn, da den påtegnede dinosaur er både sød og smilende.

Nørgaard Madsen fremstiller desuden deres sengetøj i en dejlig blød kvalitet, og af 100% bomuld.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


SNURK Dino sengetøj

SNURK sengetøjet er perfekt til de seje børn, der elsker t-rex og gerne vil have et sejt sæt med denne dinosaur på.

Sengetøjet er designet således at t-rex ses i fuld figur, hvor hovedet er printet på puden og kroppen er printet på dynen. Det skaber en sej effekt, og når sengen er redt vil du kunne se et stort t-rex motiv på en hvid baggrund.

Sengetøjet er af 100% bomuld.

A Little Lovely Company Dino sengetøj

Det her søde dinosaur sengetøj er perfekt til de mindre børn, der ønsker en lille sød sovemakker der kan holde de væmmelige “værelsesuhyrer” væk om natten.

På sengetøjet er der på den ene side printet en sød dinosaur, som siger “Grrr”, og på hovedpuden står der ligeledes “Grrrrrrrrrrr”. I baggrunden ses et mønster af ben, og disse kan ligeledes ses ved at vende dynen og hovedpuden.

Sengesættet er fra A Little Lovely Company, som også laver plakater og andre ting til børneværelset.

SNURK Zoo sengetøj

SNURK Zoo er et flot og farverigt sengesæt, hvorpå der er printet motiver af forskellige dyr. Her er der både motiver af dinosaurer og nutidige dyr, og de mindste kan således gå på en spændende opdagelsesrejse på deres egen dyne.

Sengetøjet er lavet af 100% bomuld, og der er praktisk lynlås-lukning på dynebetrækket.

Royabel Dino sengetøj

Dino sengetøjet fra Royabel er smukt og neutralt, da der ikke er brugt stærke farver. Det er således godt sengetøj til det moderne børneværelse, hvor farverne ønskes dæmpet lidt ned for at skabe en roligere atmosfære.

Sengetøjet af lavet af 100% bomuld, og dynebetrækket har en smart lynlås-lukning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *