Test-oversigt: De bedste terrassevarmere med gas til din have

terrassevarmere

Vil du gerne nyde sommeren i fulde drag, selv når mørket falder på, og dug og kold luft kommer snigende? 

En terrassevarmer med gas er et praktisk valg, der sørger for, at du kan forlænge tiden på terrassen både til aften og i de tidlige forårs- og sene efterårsmåneder. Den kan flyttes rundt, fordi den ikke skal sidde i en stikkontakt, så du altid får varme der, hvor du har brug for den.

Vi har på redaktionen fundet 6 gode bud på terrassevarmer med gas, der både klarer sig godt hos eksperter og forbrugere. Der er flere flotte og smarte modeller at vælge mellem, så lad dig endelig inspirere til lune aftener på terrassen med en terrassebrænder på gas.

Det skal du overveje, før du køber en terrassevarmer med gas:

 • Størrelse: Højden og størrelsen på din terrassevarmer bestemmer, hvor meget varme den kan afgive over et område. Vælg en model, der matcher dine behov, om du skal sidde under åben himmel på terrassen, er dækket af en markise eller et hyggeligt udhæng.
 • Design: Din terrassevarmer vil stå fremme på terrassen, og derfor skal den også enten være så diskret, at den ikke forstyrrer helhedsbilledet eller bidrager med noget smukt. Det er op til dig og din smag, hvad du synes, er den flotteste terrassebrædder. Nogle foretrækker et enkelt og strømlinet look, mens andre nyder organiske og unikke designs.
 • Budget: Du kan få terrassevarmere i mange priskategorier, hvor der er både billige og eksklusive modeller i vores oversigt. Vil du spare penge, kan du tjekke terrassevarmer gas tilbud, hvor du kan få lidt ekstra for dine penge.
Enders/Densol Elegance Terrassevarmer gas

Enders/Densol Elegance Terrassevarmer gas

Introduktion

Vores favorit blandt de 6 udvalgte terrassevarmere på gas er Enders/Densol Elegance. Den er topscorer hos det tyske testmagasin Testberichte.de, og den klarer sig godt på alle parametre ifølge eksperterne. Særligt er varmeproduktionen og spredningen effektiv, mens betjeningen er nem og enkel.

Hos Amazon er forbrugerne også tilfredse med Enders/Densol Elegance. Den scorer en gennemsnitlig vurdering på 4,6 stjerner ud af 5. Flere forbrugere roser terrassevarmeren med kommentarer som: “absolutely perfect. We need it daily and, it uses less on gas” og ”Under a terrace roof at plus 5° degrees, 4-6 people can warm up”.

Dog mangler flere forbrugere, at højden kan justeres, så den passer til dine omgivelser.

Om Enders/Densol Elegance terrassevarmer gas

Enders/Densol Elegance er i stål af høj kvalitet, og den har en ekstra effektiv miljøvenlig brænder, der reducerer CO2-udslip med op til 30% i forhold til lignende modeller. Du forbruger mindre gas, men det kan ikke mærkes på varmeydelsen, der trinløst kan justeres mellem 3,5 og 8,0 kW.

Du tænder terrassevarmeren med den integrerede Piezo tændingen, der tænder for varmen med en enkelt knap.

Skulle Enders/Densol Elegance risikere at tippe, afbryder den automatisk gasforsyningen, når den er vinklet med mere end 45 grader. Skulle flammen slukkes ved eksempelvis et stærkt vindstød, vil forsyningen af gas også stoppe. Det giver ekstra sikkerhed og beskytter både dig og din terrasse.

Du kan bruge en almindelig 11 kg gasflaske med Enders/Densol Elegance, der giver en brugstid på mellem 19 og 50 timer afhængigt af indstillingerne. Varmen kan nå en radius på 4,5 meter, så du kan dække en større terrasse uden problemer.

Modellen bliver leveret komplet med slange og regulator, og der er smarte transporthjul under Enders/Densol Elegance. Den kan derfor nemt flyttes rundt på terrassen, så du får den bedste oplevelse.

Fordele

 • God værdi til pengene
 • God varme
 • Nem antænding
 • Lavt gasforbrug i forhold til performance
Ulemper

 • Ingen justering af højden
Enders Polo 2.0 Terrassevarmer Gas

Enders Polo 2.0 Terrassevarmer Gas

Introduktion

Når budgettet ikke er til de ekstra dyre modeller, så er Enders Polo 2.0 et godt bud på en terrassevarmer gas, der leverer varen med stilet design uden at sprænge budgettet.

Hos tyske Testberichte får Enders Polo 2.0 en fin bedømmelse, hvor den får en 2. plads over en liste på flere forskellige terrassevarmere. Den vinder særligt, fordi den let kan opvarme et festtelt eller en overdækket terrasse, hvor du for alvor får noget for pengene.

Forbrugerne er enige på Amazon, hvor Enders Polo 2.0 får en gennemsnitlig bedømmelse på 4,6 stjerner ud af 5, der tyder på stor tilfredshed. Dog påpeger flere forbrugere, at instruktionerne er mangelfulde, og en anmelder skriver blandt andet: ”Quite fiddly to assemble. Instructions in German but thankfully good diagrams to follow”.

Om Enders Polo 2.0 Terrassevarmer Gas

Enders Polo 2.0 er en af de lette og mindre modeller i oversigten, og den måler 115 cm i højden, så den egner sig godt til steder, hvor der er lavere til loftet. Den sparer derfor også plads, hvis du gerne vil have mere rum omkring bordet til hyggelige middage, der trækker ud.

Det kunne være under markisen, solparasollen eller et overdække til din terrasse. Sæt dig ud og nyd en kop varm kaffe en tidlig morgen på din hyndeboks med siddeplads, mens Enders Polo 2.0 varmer dig igennem. Den har trinløs regulering fra 3 til 6 kW.

Enders Polo 2.0 terrassevarmer på gas har et meget moderne design i rustfrit stål, og den kan bruges som terrassevarmer gas bordmodel med sin lave højde. Den har en integreret reflektor, der sørger for at sende varmen i den retning, hvor der er brug for den.

Der er god plads til en gasflaske på op til 11 kg under dækslet under brænderen. Skulle det ske, at Enders Polo 2.0 terrassevarmer tipper mere end 45 grader, afbryder den automatisk gasforsyningen, så du og dine kære og nære er beskyttede.

Fordele

 • Fremstillet i rustfrit stål
 • Let vægt
 • Nem at samle
 • Stilet design
Ulemper

 • Tager tid at samle
Outfit Bertha sort terrassevarmer gas

Outfit Bertha sort terrassevarmer gas

Introduktion

En terrassevarmer kan fylde meget visuelt på terrassen, og derfor må den gerne være både elegant og effektiv på én og samme tid. Outfit Bertha sort terrassevarmer gas er en model i den høje prisklasse, men den vil også tage sig flot ud, hvor du end har brug for ekstra varme både sommer og i overgangsmånederne.

Nyd de lange aftener udenfor i din bambussofa eller på din havebænk med opbevaring, hvor du med terrassevarmeren ikke vil komme til at fryse. Modellen er holdt i et enkelt design, der vil tage sig flot ud på både altaner, terrasser og andre steder, hvor det hurtigt bliver småkoldt.

Om Outfit Bertha sort terrassevarmer gas

Outfit Bertha er en sort terrassevarmer på gas, der har en højde på 229 cm. Den er trods den store højde ikke svær at flytte med, da den er udstyret med smarte transporthjul. Du kan rulle terrassevarmeren tæt på dig, som kulden kryber ind.

Konstruktionen er solid og sikker, så du kan bruge terrassevarmeren til festlige begivenheder med mange mennesker. Med den refleksive skærm, kan du vinkle varmen, så ingen af varmen går til spilde.

Til Outfit Bertha sort terrassevarmer gas kan du bruge både propan eller butan, og den har en effekt på mellem 5.000 og 13.000 watt. I forhold til gas, forbruger den 945 gram i timen, så du skal måske have ekstra gas liggende til de lange sommerfester og aftener, der trækker ud.

Outfit Bertha sort terrassevarmer har et glasrør, hvor du kan følge med i flammen, en reflektor til at vinkle varmen, en regulator og en tube. Der kommer også instruktioner med til terrassevarmeren, men de kan være lidt uoverskuelige, hvis du ikke er bekendt med produktet på forhånd.

Fordele

 • Udstyret med transport-hjul
 • Brugbar refleksiv skærm
 • Solid
Ulemper

 • Utilstrækkelige introduktioner
Outfit Fie, sort Terrassevarmer gas

Outfit Fie, sort Terrassevarmer gas – flamme med en stor rækkevidde

Introduktion

Har du brug for ekstra rækkevidde, når der er mange gæster på besøg, eller hvis du har en større husstand? Outfit Fie, sort Terrassevarmer gas har en af de længste rækkevidder, så du nemt kan dække både terrassen eller caféområdet, hvis du har udendørs servering.

Hos forbrugerne får Outfit Fie, sort Terrassevarmer gas en fin bedømmelse med 3,5 stjerner ud af 5 mulige på Google Shopping.

Dog bygger den samlede vurdering på ganske få anmeldelser, hvor terrassevarmeren får ros for at fungere upåklageligt, men at regulatoren, der følger med, var for kort til at åbne ventilen. Du kan dog selv tilkøbe og installere et styringssystem af højere kvalitet, skriver forbrugerne.

Om Outfit Fie, sort Terrassevarmer gas

Vil du nyde en langsom flamme, der afgiver en behagelig lun varme på en kølig aften, er Outfit Fie, sort Terrassevarmer gas et godt valg. Det er en meget høj terrassevarmer på 2,29 meter og en vidde på 49 cm, der er fremstillet i pulverlakeret metal og aluminium.

Terrassevarmeren har en kegleformet facon, hvor den nederste del gemmer en gasflaske på op til 11 kg. Du kan bruge både propan eller butan alt efter, hvad du kan få fat i, og terrassevarmeren har en rækkevidde på 3 meter på medium.

Ovenover er flammerøret i glas, hvor den levende flamme tindrer, lyser og bevæger sig naturligt. Et metalgitter dækker for flammen, så ingen nysgerrige små fingre kommer for tæt på.

Med til Outfit Fie, sort Terrassevarmer gas får du en slange og regulator, og den er udstyret med hjul.

Outfit Fie, sort Terrassevarmer gas kommer usamlet, men den er relativt nem at have med at gøre. Du skal blot følge de medfølgende instruktioner, og du har hurtigt varme udenfor på terrassen.

Fordele

 • Nem at samle
 • Har smarte transport-hjul
 • Behagelig varme på medium på op til 3 meters rækkevidde
Ulemper

 • Højt prisleje
Enders Gas Roma Flet/rustfri terrassevarmer gas

Enders Gas Roma Flet/rustfri terrassevarmer gas – unikt og anderledes design

Introduktion

Enders Gas Roma Flet/rustfri terrassevarmer gas er en anderledes model, der vil tage sig flot ud ved terrassen eller altanen. Den har et spændende design, der med garanti vil vække opsigt og glæde, når den viser sig at kunne lune de køligere aftener op.

Hos Forbrugerne på Google Shopping modtager Enders Gas Roma Flet/rustfri terrassevarmer gas en samlet bedømmelse på 3,7 stjerner ud af 5. Forbrugerne skriver særligt, at terrassevarmeren har et elegant design, der er nem at få til at passe ind og også kan fungere som dekoration i uderummet.

Om Enders Gas Roma Flet/rustfri terrassevarmer gas

Terrassevarmeren er fremstillet med et unikt design, hvor du har en afskærmning af op til en gasflaske på 11 kg.

Den markante fod er fremstillet i farvebestandig rattan, der er meget brugt til havemøbler. Det giver et naturligt udtryk til dine udendørsmøbler. Modellen har en praktisk afdækningshætte og rør i rustfrit stål, der er i flot kontrast til resten af designet.

Brænderen er fremstillet i rustfrit stål, og terrassevarmeren har elektronisk piezzo tænding, så du ikke skal have tændstikker eller lighter frem. Varmen kan reguleres trinløst mellem 5 kW og op til 14 kW afhængigt af, hvor meget varme der er brug for. Rækkevidden for modellens fra Enders har en rækkevidde på 4,5 m i radius, så du kan dække større områder.
Du får Enders Gas Roma Flet/rustfri terrassevarmer gas komplet med slange og regulator. Med smarte hjul under, kan du nemt flytte rundt på din terrassevarmer, når du var brug for at vinkle varmen.

Der er ikke risiko for at vælte terrassevarmeren, da den er solidt og sikkert konstrueret med en tungere bund. Den er til den tunge side med 22,5 kg, så den kan være svær at flytte, men den står sikkert og solidt, hvor du vælger, den skal stå.

Fordele

 • Godt design
 • Kraftfuld
 • Solid konstruktion
Ulemper

 • Til den tunge side
 • Svær at manøvre rundt
Densol Olympia med flamme terrassevarmer gas

Densol Olympia med flamme terrassevarmer gas – høj, slank gas terrassevarmer

Introduktion

Densol Olympia med flamme er en terrassevarmer gas i rustfrit stål. Den kan stå frit, hvor du har brug for ekstra varme, hvor den med et godt design med høj rund form fordeler varmen effektivt.

Terrassevarmeren er med en glasflaskeskjuler i blankt rustfrit stål, en reflektor i toppen i mat stål og med et gitter i sort. Det sortlakerede gitter giver et kig ind til den levende flamme, der bringer en let og beroligende belysning.

Om Densol Olympia med flamme terrassevarmer gas

Når aftenen går på hæld på en sommeraften, eller når du vil nyde udendørslivet forår og efterår, er Densol Olympia med flamme terrassevarmer gas effektiv. Den er 180 cm høj, og den har plads til en stor gasflaske på op til 11 kg, der kan tåle at stå udenfor.

Det runde design og ekstra højde adskiller Densol Olympia med flamme fra de andre terrassevarmer gas i oversigten. Højden gør terrassevarmeren god til steder med overdækning som under et udhæng, en parasol eller markise.

Du kan bruge den derhjemme i haven ved terrassen, eller den kan udmærket stå både på restauranter og caféer med udendørsservering.

Densol Olympia med flamme terrassevarmer med gas har en kraftig brænder, du kan regulere trinløst fra 5 kW op til 11 kW, så du får den rettet mængde varme. Den kan dække en rækkevidde på 3 til 4 km2.

Terrassevarmerens glasdele er fremstillet i borsilikat, der hverken splintrer og er meget modstandsdygtigt overfor varme.

Som ekstra sikkerhed slår gasforsyningen automatisk fra, hvis Densol Olympia med flamme terrassevarmer gas skulle risikere at vælte.

Terrassevarmeren Densol Olympia kommer med: hjulsæt, slange, regulator og batteri.

Fordele

 • Up til 11 kg gasflaske
 • Godt design
 • Let vægt
 • God kontrol
Ulemper

 • Ingen sikkerhed mod tilt eller lignende

Købs-guide: Sådan vælger du den bedste terrassevarmer på gas

Du har fået nogle gode bud på flere smarte og effektive terrassevarmere, men hvilken model er bedst til dine behov? Du kan bruge vores guide, når du vil have ekstra lune sommeraftener med en terrassevarmer.

 • Hvor meget varme har du brug for? Den vigtigste ting er, at din terrassevarmer afgiver den rigtige mængde varme. Ofte er det muligt at indstille varmen i flere niveauer, men det er ikke alle modeller, der kan reguleres.
  Overvej, hvor længe du vil kunne sidde udenfor både sommer, forår og efterår, så du er sikker på, du får en terrassevarmer med nok intensitet i varmen.
 • Hvor stort et område skal du dække? Har du en lille terrasse eller altan, kan du måske nøjes med en terrassevarmer gas til bordet. Har du derimod et festtelt eller en stor overdækket terrasse, kan en kraftig model med stor rækkevidde være bedst.
  Ofte angiver producenterne rækkevidden i forhold til den radius, hvor varmen kan nå. Det er et godt pejlemærke. En højere terrassevarmer kan ofte dække et større område, men en lille model kan fint gøre det op for mindre selskabers behov.
 • Husk sikkerheden: Varmekilder er altid en risiko, og det er afgørende, at sikkerheden er i orden, når du tager din terrassevarmer i brug.
  Vælg gerne en model, der automatisk slår brænderen fra, hvis den tipper eller vælter. Det kan beskytte både dig, din markise og dine omgivelser.

Kilder: Patiofever.com og Heatingpoint.com


FAQ

Hvilken gas-terrassevarmer er bedst?
Du skal vælge en model, der matcher dine behov. Vi har samlet 6 gode bud, der har forskellige fordele og ulemper, som du kan gå igennem.
Hvad skal jeg overveje, før jeg køber en gas-terrassevarmer?
Det er vigtigt, så du får en terrassevarmer, der passer til dine behov for både størrelse og rækkevidde. Hold også øje med typen af gas, der skal bruges, så du nemt kan være sikker på at skaffe det.
Hvordan vælger jeg en gas-terrassevarmer?
Du vælger en terrassevarmer efter, hvor den skal stå, om den skal kunne flyttes rundt, om den giver nok varme og har stor nok rækkevidde. Det er dog op til dig, hvilen der bedst opfylder dine behov.

 

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:
Testberichte.de

Den tyske portal Testberichte.de både laver og deler anmeldelser og tests af forbrugerprodukter. De er Tysklands største online hjemmeside for anmeldelser.

Enders/Densol Elegance Terrassevarmer gas er klarer sig flot i en sammenlignende test over forskellige terrassevarmere.

Anmeldelsen er udgivet: september 2020
Du kan se anmeldelsen her

Hos Testberichte.de er også Enders Polo 2.0 Terrassevarmer Gas anmeldt, og den er kåret som topscorer.

Anmeldelsen er opdateret den: 8. januar 2021
Du kan se anmeldelsen her

Amazon

På Amazon har du købe alverdens ting fra hele verden. De har et smart bedømmelsessystem, hvor forbruger selv angiver deres oplevelse med købet med et antal stjerner ud af i alt 5 og mulighed for at tilknytte en kommentar.

Enders/ Densol Elegance Terrassevarmer gas er bedømt af over 880 forbrugere på Amazon.
Du kan se anmeldelserne her

Amazons forbrugere har også bedømt Enders Polo 2.0 Terrassevarmer Gas, der har modtager over 1.200 anmeldelser.
Du kan se anmeldelserne her

Google Shopping

På Google Shopping er det nemt som forbruger at finde produkter og forskellige forhandlere. Siden tillader også forbrugere at skrive anmeldelser og give et antal stjerner ud af 5 til produkterne.

Outfit Fie Terrassevarmer, sort Terrassevarmer gas er anmeldt af forbrugerne på Google Shopping
Du kan se anmeldelserne her

Forbrugerne på Google Shopping har også bedømt Enders Gas terrassevarmer gas model Roma Flet/rustfri.
Du kan se anmeldelserne her

 

Andre Kilder

Patiofever.com

Patiofever.com er eksperter indenfor terrassevarmere og lignende produkter, der gør livet udenfor mere komfortabelt. Vi har brugt deres guide: ”HOW TO CHOOSE THE BEST GAS PATIO HEATER?”.

Du kan se artiklen her

Heatingpoint.com

Hos Heatingpoint.com kan du få hjælp til alt, der vedrører opvarmning, om det er radiatorer, håndklædetørrer eller terrassevarmere. Vi har anvendt artiklen: ”Gas Patio Heater Buying Guide” fra hjemmesiden.

Du kan se artiklen her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *