Daybed i læder – Se de sofistikerede daybeds i læder

En daybed af læder står perfekt ved siden af en lille 2-personers lædersofa, da du på denne måde får en fleksibel stue med masser af sidde- og liggepladser til venner og familie.

Fordelen ved en daybed er at den er lavet til at ligge på, hvorimod sofaer er lavet til at sidde i. En daybed har således en helt plan overflade, og kombinerer du med en pude og en plaid får du en skøn læsekrog hvor du kan tilbringe timevis med en god bog eller fjernsynet tændt.

Læder har desuden den fantastiske fordel, at det holder længe og er nemt at holde rent. Læs også vores guide til de mest stilfulde brune lædersofaer.

Til den her artikel har vi håndplukket vores favoritter blandt daybeds af læder – se dem alle herunder.

Woud Level

Woud Level er en flot daybed med et betræk af ægte læder over en blot madras, som er dejlig at ligge på.

Læderet på den viste daybed er sort, men fås også i flere andre farver. Du kan se dem alle ved at klikke videre til forhandleren på knappen herunder.

Selve stellet er lavet af massiv eg, og platformen er ligeledes af egetræ. Det er en rigtig flot daybed, som ligeledes er meget eksklusiv.

Encoded Daybed

Denne daybed er virkelig lækker, og en af vores absolutte favoritter. Den er opbygget af teaktræ, som er en af de mest robuste træsorter der findes, og toppen er af flettet læder. Det giver den et helt unikt look, som går perfekt sammen med den moderne nordiske indretning.

Brug eksempelvis et par lækre bløde lammeskind på denne daybed, eller lad den stå som den er. Eksempelvis med et par pyntepuder på toppen, hvis du gerne vil kunne ligge og læse.

Menu er kendt for deres eksklusive og stilrene design, der hylder minimalismen samtidig med at komfortniveauet er perfekt.

Denne daybed er selvfølgelig ingen undtagelse, og på trods af at den er helt sort er den stadig let og elegant.

Stellet er af sortbejdset egetræ med et plant sæde betrukket af læder, hvilket får den til at fremstå i et lækkert og eksklusivt look.

Samme daybed fås også med et stel af ubehandlet egetræ og betræk af uld.

Bronx

Denne daybed er et flot og billigt alternativ til de dyrere daybeds, og her er der brugt kunstlæder i stedet for ægte læder.

Kunstlæder har blandt andet den fordel at det ikke kræver nogen pleje, og det er nemt at holde rent.

Ben og stel er desuden lavet af træ, og der medfølger en lille rund pude.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *