5 gode silikone dækkeservietter til spisebordet

Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

HeyBolig er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

Silikone er et hårdført materiale, der tåler høje temperaturer og holder længe. Som sådan er silikone perfekt til brug i dækkeservietter, og ofte findes de med sjove og søde motiver.

Dækkeservietter af silikone er derfor et passende valg til børnefamilierne, og i modsætning til plastik-dækkeservietter er de skridsikre på begge sider.

Vi har herunder samlet vores favoritter, så du kan blive inspireret.

Done By Deer Dreamy Dots

Den her silikone dækkeserviet er perfekt til børnene, der elsker dyr fra savannen. Den måler 30 x 40 centimeter, og der er derfor god plads til barnets tallerken og kop.

Dækkeservietten forestiller en sød elefant og giraf, der sover middagssøvn. Et rigtig sødt motiv.

Da dækkeservietten er af silikone, kan den tåle opvaskemaskine, mikroovn, ovn og fryser. Fra -40 grader til 230 grader.

Sebra Powder Blue Elephant

Den her søde Sebra Powder dækkeserviet forestiller en elefant i en blå farve, som alle børn vil elske.

Da den er lavet af silikone tåler den selvfølgelig lidt af hvert, ligesom rigtige elefanter. Den måler 43 x 33 centimeter, og den kan tåle alt fra opvaskemaskine til en tur i fryseren.

En anden fordel ved silikone er at dækkeservietten er skridsikker på begge sider, så både tallerkener og kop står fast samtidig med at dækkeservietten ikke kan rykke sig på bordet.

Liewood Aura Panda

Den her dækkeserviet er lavet af 100% genanvendt silikone, og den er således nem at skulle, tørre af, og kan desuden komme direkte i opvaskemaskinen.

Liewood Aura Panda er, som navnet antyder, formet som en panda, med et hvidt ansigt og søde sorte ører samt skygger under øjne og næse i sort.

Dækkeservietten måler 37 x 29 centimeter.

Liewood Aura Mr. Bear

Mr. Bear er en sød silikone dækkeserviet i en pæn mintgrøn farve, der passer perfekt til den moderne nordiske indretningsstil. Den er samtidig børnevenlig, og de fleste vil sikkert elske den.

Den måler 38 x 28 centimeter, og er af 100% genanvendt silikone. Den kan gå i opvaskemaskinen, er nem at skylle og holde ren, og den er skridsikker på begge sider.

Rosendahl Nanna Ditzel (2 stk.)

Denne smukke dækkeserviet af silikone fås i et sæt af 2 styk. Den har forskellige mønstre fordelt i tern med lodrette og vandrette linjer, der er sorte og hvide.

Dækkeservietterne måler 30 x 45 centimeter, og har en dybde på 0,5 centimeter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *