Cylinder vase → Flotte cylinder vaser til dine blomster

Cylinder vaser er flotte, runde og høje vaser der passer perfekt til blomsterbuketter af alle slags. Da de er cylinderformede fremstår de simple og stilrene, men de kan typisk fås med mange forskellige farver og mønstre.

Vi har blandt andet også taget et kig på Bloomingville vaser i en tidligere artikel, og vi mener at disse er et perfekt match sammen med de cylinderformede vaser i denne artikel.

Til denne inspirationsartikel har vi samlet en række af de flotteste cylinder vaser af keramik, glas og metal – se dem alle herunder.

Hübsch Brass Base

Denne cylinder vase fra Hübsch er fremstillet af messing, der har fået to forskellige overfladebehandlinger. Det giver en flot kontrast mellem det matte og det blanke, og vasen kan således stå perfekt i den moderne nordiske indretningsstil.

Cylinder vasen måler 23 centimeter i højden og 13 centimeter i diameter, og den er således stor nok til de fleste buketter.

Hübsch 3-pak vaser

Hvis du er vild med slanke cylinder vaser og gerne vil have et sæt der pynter i vindueskarmen, er dette sæt vaser fra Hübsch et ideelt valg.

Vaserne er blå og fremstillet af porcelæn, og de er desuden hvide indvendigt. Den blå farve har en rustik overflade, og de passer således perfekt ind i den moderne og elegante indretningsstil.

Vaserne måler henholdsvis 7×10 centimeter, 6×16 centimeter og 6×20 centimeter.

SEJ Design cylinder vase

Denne lille cylinder vase er flot og diskret. Med sin størrelse kan den bruges til mange forskellige formål, og du er således ikke begrænset til kun at bruge den sammen med buketter.

Brug eksempelvis vasen til forskellige dekorationer med planter, stearinlys og lyskæder, eller brug den til afklippede grene på spisebordet.

En helt anden mulighed er at bruge vasen i køkkenet, hvori du kan opbevare grydeskeer og andet grej.

Nordal Patina Slim Green

Denne slanke cylinder vase er fra Nordal, og den har et flot slankt design.

Vasen har en rustik overfladestruktur med en ring af messing øverst, som gør den til et oplagt valg i det moderne hjem.

Nordal vasen måler 25 centimeter i højden, og er derfor velegnet til mindre buketter.

HAY Moroccan

Cylinder vaserne fra HAY har et særligt farverigt look. Her kan du vælge mellem flere forskellige farver, som alle passer perfekt ind i den moderne indretning.

Vaserne er ideelle til dem der ikke er farveforskrækkede, og som værdsætter små elementer af farve i deres hjem.

HAY Moroccan er lavet af farvet genbrugsglas, og vaserne er håndblæste i Marokko.

Ferm Living Bubble Glass Object

Denne cylinder vase er helt speciel, og primært egnet til enkelte stilkblomster såsom roser, tulipaner, liljer og lignende.

Vasen er lavet af glas med luftbobler og et lille cylinder i midten, hvilket får vasen til at fremstå helt unik.

Det er en lille vase på kun 11,3 centimeter i højden samt 6,6 centimeter i diameter, og den kan således fint stå i par på et spisebord.

Bjørn Wiinblad Olympia

Bjørn Wiinblad var en populær dansk kunstner, som på dygtigste vis udsmykkede vaser med motiver af smukke kvinder.

Olympia er selvfølgelig ingen undtagelse, og denne fine cylinder vase er lavet af porcelæn og velegnet til brug på både spisebordet, sidebordet og vindueskarmen.

Vasen måler 24 centimeter i højden, og kan fint bruges til en buket. Den kan dog også sagtens bare stå for sig selv, da den fremstår pæn og dekorativ.

Villa Collection klar vase med mønster

Hvis du ønsker en cylinder vase af gennemsigtig glas, men også gerne vil have noget med lidt mønster i overfladen, er denne vase fra Villa Collection et godt valg.

Her får du nemlig en cylinder vase af glas, som har et spændende mønster langs siden.

Vasen er 30 centimeter høj, og måler 10 centimeter i diameter.

Villa Collection støvgrøn vase

Denne fine cylinder vase er af stentøj, og glaseret med en flot støvgrøn farve. Vasen er 15 centimeter høj og 10 centimeter bred, og kan således placeres alle steder.

Vasen har en cremefarvet ring i bunden, og i overfladen ses fine prikker. Dette gør vaserne helt unikke, og den kan dermed fint indgå i den moderne rustikke indretningsstil.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Verdi

Verdi er en flot cylinder vase af sortlakeret stål, som har fået et hvidt splash-mønster udvendigt. Brug eksempelvis denne vase i vindueskarmen eller på spisebordet, og lad den indgå i en stilren sort-hvid indretning – eller som del af en moderne nordisk indretningsstil. Mulighederne er mange.

Vasen måler 23 x 13 centimeter, og den er selvfølgelig vandtæt. Den kan bruges til en frisk buket på spisebordet, men også andre steder.

Grøn Lyngby vase

Lyngby vaser har længe været særdeles populære, og de fås i mange forskelige størrelser, former og farver.

Her er det en grøn cylinder vase af glas, som har det klassiske rillede mønster udvendigt. Cylinder vasen måler 25 x 14 centimeter, og er yderst velegnet til placering i vindueskarmen eller på spisebordet.

Vitro

Denne store cylinder vase er perfekt til mange forskellige formål, og behøver ikke nødvendigvis kun at blive brugt til blomster.

Faktisk er den hele 60 centimeter høj og har en diameter på 25 centimeter, så heri kan du eksempelvis placere en orkide eller andre planter som har en slank opret vækst.

Cylinder vasen er af gennemsigtigt glas, og således er den perfekt til udstilling af forskellige dekorative genstande.

Prøv eksempelvis også at ilægge en lyskæde, og skab derved en flot lysende vase til de hyggelige aftener.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *