4 chaiselong sofaer i læder – eksklusiv charme til stuen

En chaiselong sofa i læder er det rette valg til den moderne, stilrene stue, hvor den som rummets midtpunkt udstråler elegance og sofistikeret charme.

Læder er desuden et ganske slidstærkt materiale, og mange foretrækker det netop på grund af disse kvaliteter.

En lædersofa med chaiselong giver dig mulighed for at sidde godt og behageligt, når du skal læse en bog eller se en film i fjernsynet. Den tager ikke mere plads end en almindelig sofa, men komfortniveauet er altså bare højere. Læs også om de fedeste brune lædersofaer.

 

Ross

Ross er en lækker chaiselong sofa med sort okselæder på alle slidflader, samt bonded læder på de resterende overflader. Bonded læder er egentlig bare et andet navn for kunstlæder, som normalt har en overflade af polyurethan med en underside af små læderfragmenter.

Da sofaen har læder på alle slidflader, slipper du for de kedelige revne der nogle gange forekommer på møbler af kunstlæder. Ægte læder kan nemlig typisk holde i mange årtier, når blot det får den rette pleje.

Denne sofa har vendbar chaiselong, hvilket betyder at den kan placeres i enten højre eller venstre side. Den står med helt sorte, runde ben, og den måler 216,5 x 134 centimeter med en højde på 84 centimeter.

North – U-formet lædersofa med chaiselong

Denne store, lækre chaiselong sofa er fremstillet af sort regenereret læder, der er et andet navn for kunstigt læder. Prisen er således yderst fordelagtig, samtidig med at du får det velkendte, flotte læderlook.

North-sofaen er en U-formet chaiselong sofa med kunstigt læderbetræk, og den har således en L-formet vinkel i den ene side og en chaiselong i den anden side. Den fås både som venstre- eller højrevendt model.

Sofaen står på flotte, blande champagnefødder i børstet stål, og den måler 300 x 200 centimeter samt 80 centimeter i højden.

Moby

Den bløde Moby chaiselong-sofa har alt hvad man kunne ønske sig, hvis man leder efter høj komfort. Bløde hynder, et højt ryglæn, samt armlæn i en god højde.

Sofaen er vist med venstrevendt chaiselong, men fås dog også i en udgave med højrevendt chaiselong. Den er monteret med ægte læder, og kvaliteten er således rigtig høj.

Moby sofaen måler 154 x 88 centimeter, og den er 88 centimeter høj. Det er således en kompakt sofa med plads til 2-3 personer.

Genova

Genova forener sort læder med naturlige træben, og du får derfor det bedste fra begge verdener.

Chaiselong sofaen har god plads til 3 personer, som kan sidde godt og komfortabelt på hynderne af koldskum.

Sofaen måler 260 centimeter i bredden, 89 centimeter i højden og 164 centimeter i dybden.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Oxford

Denne chaiselong sofa har en ganske fornuftig pris, og alligevel er der god plads til 3 personer. Lædersofaen er beklædt med sort læder, og benene er både høje og slanke. Det betyder at sofaen  har et let og svævende look, som passer godt ind i den minimalistiske indretningsstil.

Sofaen måler 89 centimeter i højden, 244,5 centimeter i bredden og 160 centimeter i dybden.

Lissabon

Den flotte Lissabon sofa har en lækker blød chaiselong, og alt i alt er der plads til 3 personer. Sofaen er med sort læder, og benene er slanke og skråtstående.

Hele sofaen fra ben til betræk er sort, og designet er moderne samt minimalistisk. Det betyder at denne chaiselong sofa kan bruges i både det moderne og klassiske hjem.

Sofaen måler 86 centimeter i højden, 285 centimeter i bredden og 168 centimeter i dybden.

Alexa

Har du en hjemmebiograf, skal du have en Alexa chaiselong sofa. Ikke nok med at den er monteret med ægte, slidstærkt okselæder, så har den også et recliner-side i den modsatte side af chaiselongen.

Det er med andre ord den perfekte chaiselong sofa for dem der elsker at nyde film i den perfekte siddestilling, og du kan næppe ønske dig mere end hvad Alexa har at byde på.

Sofaen fås både i venstrevendt udgave som vist på billedet, eller i en højrevendt udgave. Der er USB-stik i siden af sofaen, samt 3 justerbare nakkestøtter.

”Bolette” læderhjørnesofa – Kvalitetshjørnesofa med højrevendt chaiselong

”Bolette” læderhjørnesofa – Kvalitetshjørnesofa med højrevendt chaiselong

Vil du have glæde af din elegante hjørnesofa i mange år frem, skal du gå efter de eksklusive modeller, der er lavet med ægte læder som betræk. Denne ”Bolette” model er skabt i et enkelt og moderne formsprog, der gør den let at integrere i både den klassiske og den moderne indretning.

Hjørnesofaen er en bestseller hos XL-mobler.dk.

Om ”Bolette”

I fremtiden kan du tilbyde dine gæster de mest komfortable og behagelige siddeforhold, når de er på besøg hjemme hos dig. ”Bolette” er lavet med fast fyld, der gør, at du ikke ’synker’ ned i sofaen. Du og familien kommer til at sidde eller ligge med optimal støtte for hele kroppen. 

Den flotte hjørnesofa er udstyret med en lang, højrevendt chaiselong med såkaldt ”open end”. Dette får sofaen til at åbne sig op ud imod resten af stuen. I venstre side af sofaen er der et hvilemodul, som udvider sidde- og liggemulighederne. 

Både vedligeholds- og komfortmæssigt er ægte læder at foretrække, når du vil have en god og behagelig sofa. Den store fordel ved læder er, at det kun bliver mere blødt, des mere det er i brug. Derudover er slidstyrken væsentlig højere med ægte læder sammenholdt med kunstlæder. 

Med ”Bolette” får du en sofa, der er designet og skabt til at blive brugt og bringe stor glæde i mange år frem. 

Den moderne og eksklusive hjørnesofa kan være det helt rette valg for dig, der har en stor stue, og som ønsker at få masser af kvalitet for pengene. 

Det er en god idé at vælge en sort sofa, når du har planer om, at den skal bruges i lang tid frem. Slid ses mindre tydeligt, og sort læder er lettere at vedligeholde.

Udvalgte specifikationer 

  • Ægte læder på alle ligge- og siddearealer 
  • Hvilemodul 
  • Perfekt til den store stue
  • Chaiselong med open end
  • Moderne design 
  • Stærke og smalle ben der løfter sofaen op fra gulvoverfladen
Natuzzi Editions C027
Natuzzi Editions C027

Den her lækre chaiselong sofa har det hele: Lækkert rustikt læderbetræk, en dejlig chaiselong i den ene side, samt recliner i den anden side med højdejusterbart ryglæn og fodstøtte.

Chaiselong sofaen er fra ILVA, og en eksklusiv én af slagsen. Det er en 3-personers sofa med chaiselong, og dermed særdeles velegnet til stuer af alle størrelser.

Sofaen er 88 centimeter høj, 287 centimeter lang og 158 centimeter dyb.

Flex

Den her chaiselong sofa er perfekt for dig, der ønsker en sort lædersofa med et simpelt look. Sofaen har en lækker chaiselong i den ene side, og sofaen har plads til 3 personer i alt.

Chaiselong sofaen er betrukket med sort spaltlæder og står på aluminiumsben, hvorved den fremstår elegant og minimalistisk på samme tid.

Chaiselong sofaen måler 82 centimeter i højden, 246 centimeter i bredden og 161 centimeter i dybden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *