8 pæne puder fra Bungalow, der pynter i boligen

Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

HeyBolig er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

Puder fra Bungalow er flotte, farverige og super trendy. Her finder du puder og pudebetræk med forskellige mønstre, farver og motiver, således at du kan sætte kulør på tilværelsen og skabe et unikt udtryk i stuen eller på soveværelset.

Herunder kan du se fra Bungalow puder, som vi har håndplukket og er vilde med.

Bungalow Ankita Calypso

Den røde Ankita Calypso pude fra Bungalow har flotte blomstermotiver over det bløde silkebetræk.

Puden passer perfekt til den romantiske indretningsstil, men kan også fint indgå i den moderne nordiske stil hvor enkelte elementer gerne må være farverige og skille sig ud. Kombiner den eksempelvis med blå puder med blomstermotiver for at skabe ekstra kontrast, eller oprethold et dæmpet look med mere neutrale puder i lyse eller mørke nuancer.

Denne Bungalow pude måler 50 x 50 centimeter og har lynlås, så du kan tage betrækket af når du har lyst.

Bungalow Velvet Pude Chocolate – Fløjlsblød og elegant pude

Bungalow Velvet Pude Chocolate – Fløjlsblød og elegant pude

Denne chokoladebrune pude fra Bungalow er ideel til at skabe et hyggeligt og klassisk look i dit hjem. Den pifter nemt ethvert møbel op og indbyder til afslapning.
Puden kan både bruges i stuen som en ekstra detalje til sofaen eller lænestolen, og i soveværelset som pyntepude på sengen.
Pudens betræk er lavet af 100% fløjlsbomuld, hvilket gør den enormt blød og lækker at røre ved. Det er altså ikke kun en pude, der er elegant at se på, den er også rar at sidde op af eller hvile hovedet på.
Puden måler 33×50 cm og har en aflang form. Du kan vælge at kombinere den med mere kvadratiske puder for at give et spændende spil i udtrykket, eller du kan lade denne pude ligge alene som et statement piece.

Den varme mørkebrune farve passer til enhver indretningsstil. Den vil f.eks. stå godt til en klassisk chesterfield sofa, men den vil også give et flot modspil til en mere farverig og moderne sofa.

Den mørke farve gør, at puden ikke er så sart ifht. pletter. Pudebetrækket kan dog også nemt tages af og vaskes ved 40 grader. Undgå at stryge pudebetrækket eller sætte puden i direkte sollys, så sikrer du, at den holder sig pæn længst muligt.

Bungalow er et dansk mærke, der især får inspiration fra Indien og det sydlige Asien til deres designs. Derudover har Bungalow fokus på at skabe holdbare kreationer i god kvalitet, der emmer af personlighed.

Bungalow Velvet Tea Dark

Denne flotte Bungalow pude er af dejligt blødt fløjl, og den måler 50 x 50 centimeter. Farven er mørkegrøn, og puden passer således perfekt til mange forskellige stile.

Brug eksempelvis puden i soveværelset eller på sofaen, hvor den vil pynte ganske fint.

Bungalow Velvet Roasted Cashew

Denne smukke Bungalow pude er en aflang pyntepude, som passer perfekt til både sengen og sofaen. Farven “roasted cashew” er neutral og passer fint til mange farvekombinationer, da den ikke gør meget væsen af sig.

Puden er lavet af 100% fløjlsbomuld, som både føles blødt og lækkert at røre ved. Fyldet er naturlige andefjer.

Bungalow Linen Fern

I modsætning til andre Bungalow puder er denne betrukket med hør, som er et dejligt blødt materiale med en fin overfladestruktur.

Puden er flot naturgrøn, og måler 50 x 50 centimeter. Den kan således fint bruges til både sengen og sofaen.

Bungalow Linen Fern-puden har fyld af 100% andefjer.

Bungalow Stripe True Blue

Hvis du er til striber, er denne Bungalow pude et oplagt valg. Den er blå og orange, og passer perfekt ind i den moderne indretningsstil med farverige indslag hist og her.

Puden er lavet af bomuld med broderi, og den er desuden fyldt med andefjer. Puden måler 33 x 50 centimeter.

Bungalow Manuel Ochre

Den her fine Bungalow pude måler 35 x 55 centimeter, og har et guldlook med lyserøde striber.

Puden er af et broderet bomuldsmateriale, og den passer perfekt til den moderne nordiske indretningsstil.

Den er fyldt med andefjer, som gør puden blød og nem at forme.

Bungalow Circus Navy

Circus Navy er en flot rund pude fra Bungalow, som har et flot farvetema og et broderet materiale.

Puden er ganske speciel, og passer perfekt ind i den moderne og legesyge indretning. Brug den eksempelvis på børneværelset, eller læg den i sofaen sammen med andre puder.

Diameteren er på 45 centimeter, og puden er fyldt med andefjer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *