6 praktiske vasketøjskurve fra Brabantia

Vasketøjskurve fra Brabantia er ikke bare praktiske, men også flotte og stilrene. De fås i mange forskellige typer og størrelser, der alle dækker forskellige behov.

Fælles for dem alle er dog at de både er robuste, lette og diskrete, således at det bliver lettere end nogensinde at holde styr på vasketøjet.

Vi har været på jagt efter Brabantia vasketøjskurve, og herunder er vores favoritter.

Trio vasketøjskurv – God og foldbar vasketøjskurv til familien

Trio vasketøjskurv – God og foldbar vasketøjskurv til familien

Når det kommer til at vælge den rette kurv til vasketøj til børnefamilien, vil denne Trio model være et godt valg. Som produktnavnet også antyder, er kurven lavet med tre praktiske rum. Dette gør det let for dig at klare vaskeopgaverne derhjemme, når alle medlemmer i husstanden kan hjælpe med til at sortere det brugte, snavsede eller beskidte tøj. 

Vasketøjskurven er et bestseller produkt hos Frishop.dk.

Om ”Trio”

Hos børnefamilien er der brug for at vaske tøj regelmæssigt og ofte. På en måned kan det ende i mange timer med praktiske opgaver, hvor hele familiens vasketøj skal sorteres i forhold til vaskeprogram og farver. Trio kurven er lavet til at minimere dine praktiske opgaver. Når alle i familien kan være med til at selektere det beskidte tøj, kommer det til at gå meget nemmere for dig at klare de daglige eller ugentlige vaske. 

Kurven er lavet i et smart og foldbart design. Du kan let flytte rundt på kurven efter behov, eller du kan tage selve vaskeposen med de 3 rum op, når du skal have flyttet alt vasketøjet. Dette er funktionelt, når vasketøjskurven befinder sig på afstand fra husets vaskesøjle. Du behøver således ikke tage alt vasketøj op mellem hænderne men kan blot tage fat i håndtagene på ”vaskeposen”. 

I alt er der plads til 130L. Dette er ideel plads til familien med børn, hvor der dagligt er nyt vasketøj. 

Specifikationer 

 • 3 smarte rum
 • Vaskekurv kan tages af stel
 • Praktiske håndtag på kurven 
 • Slidstærke materialer 
 • Samlet vægt på under 1kg
 • Gråt look

Sort Brabantia vasketøjstaske

Denne sorte vasketøjskurv er en klassiker fra Brabantia. Let, multifunktionel og rummelig.

Vasketøjskurven er designet som en pose eller taske, som du nemt kan løfte ved at lette på låget. På den måde får du nemlig et par store håndtag, som gør det nemt at flytte rundt på kurven.

Der er plads til 55 liter vasketøj i denne kurv fra Brabantia, som generelt er populær hos køberne. Den lille åbning  toppen gør den til et diskret og brugervenligt valg til både soveværelset, garderoben og badeværelset.

SPORTA vasketøjskurv i bambus – Budgetvenlig vasketøjskurv med låg

SPORTA vasketøjskurv i bambus – Budgetvenlig vasketøjskurv med låg

Er vasketøjskurven blot en nødvendighed derhjemme, kan det være en billig model, der er at foretrække. Denne SPORTA kurv er det budgetvenlige og praktiske valg. Kurven er lavet i bambus og har et lyst look. Den kan stå på badeværelset, i soveværelset eller ved vaskemaskinen. Den store fordel ved naturmaterialet er dets høje modstandskraft og antibakterielle egenskaber. 

Begge dele kommer dig og familien til gode i det daglige. SPORTA kurven er et populært valg hos kunderne hos Trendyliving.dk.  

Om SPORTA

Det er en god idé at være opmærksom på materialet af din kurv til vasketøj. Det skal ikke kun være slidstærkt men også sundt og hygiejnisk, så du kan opretholde det bedste indeklima i hjemmet. Bambus er et ideelt materiale til det interiør, som er i forbindelse med snavs, skidt, svedpartikler og bakterier. Det har en naturlig anti-bakteriel effekt, der gør livet svært og kompliceret for skadelige mikroorganismer. 

Du behøver dermed ikke være bekymret for dannelse af dårlige bakterier, der kan formere sig både til tøj og andet interiør i hjemmet, når du vælger en bambusvasketøjskurv. 

Det lyse udtryk på kurven er perfekt, når du vil have et neutralt look til opbevaringen af vasketøjet. Bambus er et klassisk og populært materiale, som giver dig stor alsidighed med kurven. Den kan placeres både i den moderne og i den kreative eller personlige indretning. 

For mange mænd og kvinder er det ønsket at finde en vasketøjskurv med tilhørende låg. Du kan have kurven stående flere steder i hjemmet, uden at det er muligt for gæster eller familien selv at have udsyn til det svansede vasketøj. 

Specifikationer 

 • Kræver intet vedligehold 
 • Kan købes på tilbud 
 • Lang levetid 
 • Kan bruges til forskellige indretningsstilarter 
 • Solide hanke i toppen 
 • Kan stå flere steder i hjemmet 

Foldbar Brabantia vasketøjskurv

Den her lille foldbare vasketøjskurv er perfekt til dig, der skal bære vasketøj frem og tilbage mellem bryggers og garderobe – eller tørrestativ og garderobe.

Fold den sammen når den ikke skal bruges, og fold den ud når du skal samle vasketøj sammen. I sammenfoldet tilstand kan den nemt gemmes væk i et skab eller skuffe.

Brug også vasketøjskurven til andre ting, såsom opbevaring af aviser, papiraffald, flasker, bøger og andre ting.

Der er plads til i alt 35 liter i denne Brabantia vasketøjskurv.

Cylinderformet Brabantia vasketøjskurv

Den her smarte Brabantia vasketøjskurv har et flot og stilrent design, som består af et ydre af metal, samt en indvendig pose af stof.

Den indvendige pose kan tage ud når vasketøjet skal bæres til vaskemaskinen, som hvis det var en skraldespand med skraldepose i.

Vasketøjskurven har et låg med en åbning i midten, som du kan smide dit vasketøj ned igennem.

Der er plads til 35 liter i denne vasketøjskurv.

Stabelbar Brabantia vasketøjskurv

Denne stabelbare vasketøjskurv fra Brabantia kan stables, og den kan desuden lukkes helt af som det ses på billedet.

Vasketøjskurven har en åbning forrest som var den en brevkasse, og her kan vasketøjet smides ind. Ønsker du at sortere vasketøjet efter farver og materiale, er det muligt at købe flere og stable dem ovenpå hinanden.

Der er plads til 35 liter i denne vasketøjskurv, og den fås i flere forskellige farver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *