Bordlamper med lysdæmper

Denne artikel kan indholde annoncer. Læs mere her.

Bordlamper med lysdæmper er det perfekte valg til skrivebordet. Ikke nok med at lyset kan peges i en bestemt retning, så kan det også dæmpes op eller ned efter behov.

Det betyder at hvis du skal sidde og lave præcisionsarbejde, kan du justere lampen til højeste lydstyrke, mens du kan sænke lysstyrken hvis du bare skal sidde og arbejde ved computeren eller ønsker lidt hyggebelysning.

Det kan også være at du ønsker en ny bordlampe til natbordet, og her er den indbyggede lysdæmper også yderst praktisk. Så slipper du nemlig for at blive blændet når du tænder lampen, og du kan ligeledes dæmpe lysstyrken når du vil læse om aftenen.

Herunder har vi samlet nogle af de bedste og flotteste bordlamper med lysdæmper, som passer til mange forskellige formål.

Belid Ledro

Belid Ledro er en pæn lille bordlampe med lysdæmper. Den er således oplagt til placering på et lille skrivebord i lyse omgivelser, hvor den som eneste lyskilde kan give et fint og tilstrækkeligt lys til mange forskellige arbejdsopgaver.

Lysdæmperen sidder godt og centralt direkte på basen, og består faktisk bare af en drejeknap der klikker når lampen slukkes.

Bordlampen fra Belid måler 46,8 centimeter i højden, og er af metal. Hele den øvre del kan justeres og vinkles efter behov.

Der medfølger en GU3,5 lyskilde.

Fritz Hansen AQ01

Skal det være eksklusivt, er denne Fritz Hansen bordlampe perfekt til formålet. Bordlampen har selvfølgelig en god lysdæmper med en stærk 7,7 Watt LED lyskilde, som kan give et godt lys over alle arbejdsområder.

Bordlampen fås i forskellige farver, og på billedet er den vist i en mørkeblå farve.

Lampen måler 44 centimeter i højden, og har en bredde på 45 centimeter. Den er af aluminium, og designet af Anne Qvist.

Flos Glo-ball Basic Zero

Italienske Flos har skabt den her flotte og simple bordlampe, som har indbygget lysdæmper. Den er ikke en arbejdslampe ligesom andre bordlamper med lysdæmper, men til gengæld er den perfekt til placering på et bord eller en kommode.

Bordlampen passer til en E27-pære på højst 60 Watt, og den måler 19 centimeter i diameter.

Lampen har en kuppel af mathvidt glas, og lyset kan reguleres som du ønsker.

Halo Design Mini LED (trådløs bordlampe)

Denne lille trådløse bordlampe er dæmpbar, og kan i sagens natur placeres hvorend du lyster. Du behøver ikke engang være i nærheden af en stikkontakt, og kan endda tage den med dig udenfor på terrassen, hvis du vil læse udenfor på en varm sommeraften.

Bordlampen er med LED lyskilde på 3 Watt, og den er 30 centimeter høj. Lampen er hvid og lavet af plastik.

Du behøver ikke bekymre dig om at skulle købe batterier, da lampen blot skal oplades i et par timer for at kunne lyse i 3-4 timer. Batteriet er nemlig indbygget.

Belid Anemon

Belid Anemon er en fin bordlampe med lysdæmper, som kan placeres på et lille sidebord eller kommode.

Der er tænd/sluk knap på ledningen, og lampen er af stål med et varmt oxid brunt look. Den har en diameter på 25,2 centimeter, og en højde på 60,4 centimeter.

Designet er minimalistisk, og du kan bruge den til at skabe et hyggeligt lys i et hjørne eller et sidebord.

Belid Regal

Belid Regal er en flot og enkel bordlampe, der har en lysdæmper monteret. Lampen er perfekt til den rustikke indretningsstil, og den passer til en E27 pære på op til 60 Watt.

Lampen er af stol med detaljer af messing, og den er 30,2 centimeter høj.

Bordlampen leveres uden lyskilde, og der er tænd/sluk knap på kablet.

Belid Cato

Belid Cato er en lækker bordlampe med kombineret tænd/sluk knap og lysdæmper på foden, der gør det nemt at bruge lampen.

Bordlampen kan justeres i højden således at den øvre arm vinkles efter ønske, og selve lyset kan også drejes i den ønskede retning.

Lampen passer til en GU4 lyskilde, og den er 48,4 centimeter høj.

Office Watch & Light

Den her bordlampe er perfekt til natbordet eller skrivebordet. Den er fra HaloTech, og kan justeres således at lyset rettes i den ønskede retning.

Bordlampen har en 9 Watt lyskilde indbygget, og lysdæmperen gør det muligt at justere lysstyrken efter behov.

Udover at fungere som en almindelig bordlampe, har den også et digitalt display med ur, termometer, dato og alarmklokke.

Signify Explore

Signify er Philips mærke indenfor lamper. Det er en Philips Hue lampe, hvilket betyder at du kan styre den med Hue Bridge via din smartphone – og dermed regulere og dæmpe lyset, som du vil.

Bordlampen har et stilrent hvidt design og en skærm, der kan justeres efter behov.

Den kan bruges i soveværelset, på hjemmekontoret og andre rum, hvor der ønskes et retningsbestemt lys.

Ranex Noa

Den her bordlampe er perfekt til sidebordet, kommoden, og andre placeringer hvor du ønsker et flot hyggelys med lysdæmper.

Bordlampen er fra Ranex, og den bruger en E14 lyskilde. Lampen har en diameter på 18 centimeter, og dens højde er på 29,5 centimeter.

Den runde base er i sølvlook, og skærmen er hvid.

Nedis LTLG3M1WT5 (trådløs bordlampe)

Denne bordlampe er trådløs og har indbygget batteri, hvilket betyder at du kan tage den med dig alle steder.

Placer den eksempelvis på terrassen hvis du vil læse udenfor, og lad den være tændt i timevis uden at bekymre dig om batteriet skal genoplades.

For at spare på batteriet slukker lampen dog automatisk hvert 40. minut, så du behøver ikke selv at slukke den hver gang du forlader rummet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *