Bordlamper i messing → Se alle de flotte bordlamper i messing (Vores bud)

Vi er vilde med bordlamper i messing, fordi de har et smukt skinnende ydre med en varm glød. Bordlamper af denne type passer perfekt sammen med bordlamper i keramik, de er et godt match med Bloomingville bordlamper og kan skabe en flot dynamik med væglamper.

 

Du kan naturligvis også placere en af disse messing bordlamper for sig selv på et sidebord eller skrivebord, hvis du ønsker at oplyse et mindre område i et enkelt rum.

Til denne inspirationsartikel har vi håndplukket vores favoritter, og du kan se dem alle herunder:

House Doctor Twice

Den her fine bordlampe er designet af danske House Doctor, og har en højde på 42 centimeter. Den er designet til at stå i et hjørne og pynte, men den kan også sagtens stå på skrivebordet eller natbordet.

Lampen har en rund fod af messing med et lodret stel, der ligeledes er af messing. Lyskilderne placeres bag to kupler, hvor den ene er mathvid og den anden i røgfarvet glas.

Bordlampen er håndlavet, og kræver E14-pærer.

Hübsch bordlampe i messing

Hübsch står for moderne nordisk design, og det er ikke mindst tilfældet med denne bordlampe. Den er lavet af ren messing fra top til bund, med en snoet ledning der er delvist integreret i stellet.

Bordlampen kan stå fint på et skrivebord, da lyset kan justeres i flere forskellige retninger. Den kan derudover også bruges på natbordet eller et sidebord, hvor lyset også gerne må kunne justeres i forskellige retninger.

Bordlampen bruger en E27-pære, og det er således muligt at benytte kraftigere lyskilder.

House Doctor Glow

Denne bordlampe er ganske speciel. I modsætning til andre lamper med en pladskrævende fod/base, skal denne model sættes på bordpladen med et beslag.

Det betyder at den optager minimalt plads, og den er således perfekt til det lille arbejdshjørne. Derudover kan den også fin bruges i det lille soveværelse, hvor den kan spændes til kanten af et natbord.

Størrelsen skal du dog ikke tage fejl af, da lampen måler 78,7 centimeter i højden. Den kan således kaste et godt lys over arbejdspladsen eller sengen, og som sådan er den faktisk velegnet til “mere” end blot pynt.

House Doctor Game

House Doctor Game er en flot og simpel bordlampe i messing, som har en justerbar lampeskærm til retningsbestemt lys.

Bordlampen står på en fin rund fod, og højden er på 50 centimeter. Stellet er slankt, og den kan fint stå på enten skrivebordet eller sidebordet.

House Doctor Broad

House Doctor Broad er en særdeles fin lille bordlampe, der står perfekt på toppen af en kommode eller skænk. Du kan også placere den i et antikt vitrineskab, hvor den kan stå og lyse flot op indefra.

Bordlampen har en base af messing og en kuppel af gennemsigtigt glas, hvori der kan monteres en E14 pære af eget valg.

Lampen måler 20 centimeter i højden og 9,5 centimeter i diameter.

Hübsch bordlampe med mathvidt glas

Denne fine bordlampe har en base af messing, og lyskilden sidder i en kuppel af mathvidt glas. På den måde opnår du et blødt lys der fordeles ligeligt til alle sider, og som sådan er den perfekt til en hjørneplacering.

Sæt eksempelvis bordlampen på en kommode eller et sidebord, således at den kommer lidt op i højden og lyser rummet op på en blød og behagelig måde.

Der kræves en E27-pære til denne bordlampe, og du kan derfor selv vælge pærens styrke.

Hübsch bordlampe med sort marmorbase

Hvis du elsker messing men derudover også er vild med marmor, er denne bordlampe et godt valg. Hübsch har nemlig udstyret denne messing bordlampe med en fod af det fineste sorte marmor, som står i smuk kontrast med det gyldne messinglook.

Bordlampen har et lodret stel med en vandret arm, som via et justerbart beslag er forbundet med selve lampeskærmen. Denne kan derfor bevæges i forskellige retninger, og som sådan er den et godt valg til både skrivebordet, sidebordet, natbordet og deslige.

Lampen har en højde på 64 centimeter, og kræver en E27-pære på op til 60 Watt.

Menu har skabt denne stilrene bordlampe, som dog har et rustikt islæt. Foden er af messing og udstyret med en lysdæmper, der gør det muligt at blænde lyset ned til ønsket styrke.

Den mathvide glaskuppel skaber et lys med et behageligt blødt skær, og lampen bruger en G9-pære. Det er en rigtig fin bordlampe til placering i et hjørne, men den kan også stå på/i et hvilket som helst møbel.

Lampen måler 29 centimeter i højden, og 17 centimeter i bredden.

House Doctor Precise

House Doctor Precise skaber et fint retningsbestemt lys, og er som sådan et godt valg til både skrivebordet, natbordet, samt den lille hyggekrog.

Bordlampen er af messing og jern med en fin overfladestruktur, og lampen fremstår varm og eksklusiv. Højden er på 52 centimeter, og foden har en diameter på 14 centimeter.

Normann Copenhagen Grant

Den flotte skinnende Grant bordlampe har et stel og en skærm af blankpoleret messing, og foden er af sort granit.

Kombinationen af den rå sort granit og det blanke messing skaber nogle smukke kontraster, og bordlampen fra Normann Copenhagen er perfekt til den moderne nordiske indretning.

Da lampeskærmen tilmed kan justeres, er den velegnet som læselampe på både skrivebordet og natbordet.

GUBI Multi-Lite

Denne eksklusive designklassiker er ikke blot sofistikeret, men også særdeles flot. Bordlampen fra GUBI kaldes Multi-Lite, da lyset kan vendes og peges i forskellige retninger.

Bordlampen er af messing og velegnet til placering på et sidebord eller bakkebord, hvor den vil kaste et flot gyldent lys.

Belid Cato

Belid Cato er en flot og eksklusiv bordlampe, der er lavet af ren messing og fremstår slank med et stel delt af et enkelt led.

Bordlampen kan justeres i højden og peges i en bestemt retning, og derudover er der også en dæmpbar drejeknap som gør det muligt at justere lysstyrken efter behov.

Meget fin lille bordlampe til skrivebordet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *