3 gode boksmadrasser med opbevaring i bunden

Denne artikel indholde annoncer. Læs mere her.

En boksmadras med indbygget opbevaring er et absolut must i den lille bolig, hvor pladsen er trang og derfor skal udnyttes bedst muligt.

Ved at bruge pladsen under boksmadrassen, kan du faktisk gemme alt dit sengetøj væk under sengen og dermed spare massevis af skabsplads.

Du kan også gemme sommer- og vintertøjet væk skiftevist, eller hvad du ellers måtte have af større ting der ikke bruges ofte.

Vi har undersøgt markedet, og konstaterer at der faktisk findes nogle ganske gode boksmadrasser med opbevaring. Se dem alle herunder.

Accent Dobbelt Boksmadras

Accent er en stor dobbeltseng på hele 180 x 200 centimeter, som består af et par lækre boksmadrasser og en topmadras øverst.

Hver boksmadras er lavet med et stort rum til opbevaring under, så her kan du virkelig udnytte pladsen under sengen optimalt.

I stedet for blot at have en tom platform, har firmaet bag fundet ud af at udnytte pladsen samtidig med at holde løsningen så pæn og diskret som muligt. Løft blot boksmadrassen op, og et par kraftige beslag hjælper dig og sørger for at madrassen holdes oppe mens du går igennem dine ting i opbevaringsrummet.

Boksmadrassen fås i flere forskellige typer, og du kan se dem alle ved at klikke videre til forhandleren på knappen herunder.

Læs også: Flotte sengegavle i træ og bambus

Visby Halvandenmands Boksseng

Den her store boksmadras har ét kæmpestort rum under den 140 x 200 centimeter store boksmadras. Du får således ikke blot en halvandenmandsseng, men derudover også et opbevaringsrum i tilsvarende størrelse.

Udover selve boksmadrassen får du også ben og en topmadras, således at der faktisk er tale om en hel seng her. Og det til en ganske fornuftig pris, hvor alle kan være med.

Læs også: Kølende topmadras: Her er de bedste

Accent Dobbelt Boksmadras

Her er det ligeledes en Accent seng der er vist, dog her med en hovedgavl og med gråt betræk.

Boksmadrassen fås nemlig i flere farver og med valgfrie kombinationer, så du selv kan sammensætte din nye seng efter behov.

Også her er der et opbevaringsrum under hver af de to boksmadrasser, således at du kan opdele dine ejendele i de to rum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *