4 gode boksmadrasser med opbevaring i bunden

En boksmadras med indbygget opbevaring er et absolut must i den lille bolig, hvor pladsen er trang og derfor skal udnyttes bedst muligt.

Ved at bruge pladsen under boksmadrassen, kan du faktisk gemme alt dit sengetøj væk under sengen og dermed spare massevis af skabsplads.

Du kan også gemme sommer- og vintertøjet væk skiftevist, eller hvad du ellers måtte have af større ting der ikke bruges ofte.

Vi har undersøgt markedet, og konstaterer at der faktisk findes nogle ganske gode boksmadrasser med opbevaring. Se dem alle herunder.

Astrid Fjäll

Boxmadrassen Astrid er opbygget af tre lag. Nederst er der praktisk opbevaring, i midten en trykaflastende boxmadras med ergonomiske pocketfjedre og en trykaflastende topmadras øverst. Madrasserne kan løftes i begge sider for at give plads til opbevaring nedenunder.

Sengens design tager afsæt i den nordiske indretningsstil. Det er tydeligt i sengens rene linjer og det neutrale farvevalg. Den fås i to grå farver, så du kan vælge det udseende, der passer bedst ind i dit soveværelse.

Stor fokus på optimal komfort
Pocketfjedrene i madrassen er opdelt i syv komfortzoner, der giver forskellige støtte. Komfortzonerne sikrer, at kroppen får den ergonomisk korrekte støtte på de rigtige steder. Det forbedrer din liggeposition i sengen, så du mindsker muskel- og ledsmerter og forbedrer søvnen.

Fjäll topmadras – betræk i naturmateriale og med god ventilation
Fjäll er en luksus topmadras fra Nordic Dream, som måler 8 cm i højden. Betrækket indeholder bambusfibre, som er med til at give topmadrassen en ventilerende effekt og en naturlig fornemmelse, når du lægger dig ned. De lette fibre giver også madrassen et allergivenligt stempel.

Fjäll fra Nordic Dream har antibakterielle egenskaber, hvilket har den fordel, at bakterier og husstøvmider ikke kan leve materialet. Inde i selve topmadrassen kan du vælge en kerne af enten naturligt latex eller memory-skum, som tilpasser sig den underliggende madras og giver øget komfort.

Du får altså en topmadras i særklasse, som er med til at give dig den absolut bedste nattesøvn.

Fordele

  • Opbevaring under begge senge
  • Nordisk design
  • 7 komfortzoner
  • Danskproduceret
Ulemper

  • Høj prisklasse

Konklusion: Derfor anbefaler vi Astrid Fjäll

Nordic Dream scorer 4,9 ud af 5,0 på Trustpilot, hvilket er højest af alle i hele sengebranchen. Kundernes flotte modtagelse af Nordic Dreams senge bekræfter os i, at de har et af markedet absolut bedste produkter.

Derudover får du 100 dages tryghedsgaranti, når du køber seng fra Nordic Dream. Så kan du prøve sengen i vante rammer og blive helt sikker på, det er den rette. Nordic Dream kommer og henter sengen igen, hvis du ikke er tilfreds, hvilket er helt unikt for markedet.

Accent Dobbelt Boksmadras

Accent er en stor dobbeltseng på hele 180 x 200 centimeter, som består af et par lækre boksmadrasser og en topmadras øverst.

Hver boksmadras er lavet med et stort rum til opbevaring under, så her kan du virkelig udnytte pladsen under sengen optimalt.

I stedet for blot at have en tom platform, har firmaet bag fundet ud af at udnytte pladsen samtidig med at holde løsningen så pæn og diskret som muligt. Løft blot boksmadrassen op, og et par kraftige beslag hjælper dig og sørger for at madrassen holdes oppe mens du går igennem dine ting i opbevaringsrummet.

Boksmadrassen fås i flere forskellige typer, og du kan se dem alle ved at klikke videre til forhandleren på knappen herunder.

Læs også: Flotte sengegavle i træ og bambus

Visby Halvandenmands Boksseng

Den her store boksmadras har ét kæmpestort rum under den 140 x 200 centimeter store boksmadras. Du får således ikke blot en halvandenmandsseng, men derudover også et opbevaringsrum i tilsvarende størrelse.

Udover selve boksmadrassen får du også ben og en topmadras, således at der faktisk er tale om en hel seng her. Og det til en ganske fornuftig pris, hvor alle kan være med.

Læs også: Kølende topmadras: Her er de bedste

Accent Dobbelt Boksmadras

Her er det ligeledes en Accent seng der er vist, dog her med en hovedgavl og med gråt betræk.

Boksmadrassen fås nemlig i flere farver og med valgfrie kombinationer, så du selv kan sammensætte din nye seng efter behov.

Også her er der et opbevaringsrum under hver af de to boksmadrasser, således at du kan opdele dine ejendele i de to rum.

 

Hvis du mangler en topmadras til din seng, så har vi samlet en oversigt over nogle af de bedste topmadrasser i 120×200, som du kan bruge ovenpå din madras. En topmadras er næsten en nødvendighed for en god nats søvn, hvor det er vigtigt, du vælger den rigtige, som passer præcis til dig.

FAQ

Hvad kan man opbevare i en boksmadras med opbevaring?
Du kan opbevare alt fra sengetøj og tøj til bøger og legetøj i en boksmadras med opbevaring, afhængigt af størrelsen på opbevaringsrummet.
Er boksmadrasser med opbevaring dyrere end almindelige senge?
Boksmadrasser med opbevaring kan være lidt dyrere end almindelige senge på grund af den ekstra funktion. Men det ikke altid tilfældet.
Hvordan vedligeholder man en boksmadras med opbevaring?
Du kan vedligeholde din boksmadras med opbevaring ved at holde den ren og undgå unødvendige belastninger af opbevaringsrummet, så det ikke slides for hurtigt.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *