7 praktiske børnesenge med opbevaring

Denne artikel kan indholde annoncer. Læs mere her.

En børneseng med opbevaring er det perfekte valg til det lille børneværelse, hvor pladsen ønskes udnyttet bedst muligt.

Da der er plads til opbevaring under sengen, kan der spares en hel reol eller kommode – og der bliver således frigivet vigtig plads til sjov og leg.

Herunder har vi håndplukket nogle af de pæneste og bedste børnesenge med opbevaring.

Norlik børneseng med 2 skuffer

Den her fine børneseng har masser af god opbevaringsplads. Der er nemlig et par gode rummelige skuffer på hjul, som giver god plads til alt fra sengetøj til tøj, legetøj og andre ting. En børneseng med skuffer giver masser af plads til opbevaring, uden du mister overblikket over de opbevarede ting og sager.

Sengen er af massivt fyrretræ, og designet er ikke kun tidløst men også funktionelt og medvirkende til at prisen er i den særdeles attraktive ende.

Flexa Basic børneseng med gæsteseng og opbevaring

Flexa Basic børnesengen har ikke kun plads til opbevaring, men også en indbygget gæsteseng. Det betyder at overnattende legekammerater nemt kan sove på børneværelset, uden der skal bokses med luftmadrasser og andre ting.

Træk blot gæstesengen ud, og vupti – en ekstra soveplads kommer til syne. Skufferne under børnesengen kan stadig bruges selvom gæstesengen er trukket ud, og du får således både plads til opbevaring samt ekstra soveplads når det er nødvendigt.

Der er plads til en almindelig madras på 200 x 90 centimeter i denne børneseng.

Flexa Junior udtræksseng

Den her børneseng er perfekt for dig, der ønsker en kompakt juniorseng som kan vokse med dit barn. Sengen kan vokse fra 140 centimeter til 190 centimeter med tiden, og der kan tilkøbes en forlængermadras når det bliver aktuelt.

Flexa Junior børnesengen har god opbevaringsplads i den store skuffe, således at du kan opbevare både store og små ting uden problemer.

Flexa Popsicle

Flexa Popsicle er en flot og sjov børneseng med opbevaring i trappen, samt masser af plads til opbevaring under sengen.

Børnesengen er flot og farverig med et specielt design, der skiller sig ud fra de fleste andre senge på markedet. Trappen er nemlig en “rigtig” trappe med opbevaring under hvert trin, og der kan desuden placeres en reol under selve sengen.

Der er plads til en almindelig madras på 200 x 90 centimeter i denne seng.

Flexa White

Den her smarte børneseng har god plads til opbevaring i skufferne, og samtidig har den høje kanter på tre af fire sider. Det betyder at sengen kan bruges som en sofa, hvis der tilføjes et par store puder.

Sengen er af hvidlakeret MDF, og benene er i hvidlakeret i birketræ.

Magne børneseng med skuffer og reol

Magne børnesengen har alsidig opbevaringsplads. Der er nemlig både skuffer og hylder, således at der kan opbevares mange forskellige ting.

Dette kan lade sig gøre, fordi sengen er en smule højere end andre børnesenge.

Der er god plads i begge skuffer, og hylderne har blandt andet plads til bøger, legetøj og andre ting.

Flexa Classic

Hvis du ønsker en børneseng med naturligt look, er Flexa Classic i hvidpigmenteret fyrretræ et godt valg. Her får du nemlig en seng i lyst træ hvor det naturlige look er bibeholdt, og der er desuden god opbevaringsplads i skufferne.

Opbevaringspladsen kan organiseres og opdeles i de to skuffer, således at der kan blive plads til tøj, sengetøj, legetøj og andre ting.

Der er plads til en madras på 200 x 90 centimeter i denne børneseng.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *