Bloomingville vaser → Se de fine vaser fra Bloomingville

Vaser fra Bloomingville er både søde, flotte og dekorative. De er typisk lavet af glas, keramik eller metal, og passer rigtig fint sammen med den moderne og nordiske indretningsstil. Sæt dem eksempelvis på et bakkebord, eller i vindueskarmen hvor der er masser af lys.

Vaserne findes dog i mange forskellige typer, og kan derfor fungere godt til de fleste indretningsstile. Kombiner dem eventuelt med krukker fra Bloomingville for at fuldende stilen, eller lad dem stå alene.

Vi har håndplukket vores absolutte favoritter – se dem alle herunder.

Grå glasvase

Den her grå Bloomingville vase er af gråt glas, og den har en smuk struktur i overfladen som gør den perfekt til mange forskellige stile.

Med en diameter på 19,5 centimeter og en højde på 17 centimeter, passer den fint til både små og store buketter der er bundet sammen.

Når der ikke står blomster i den her vase, kan du desuden bruge den med bloklys eller fyrfardslys. På den måde får fantastisk hygge året rundt.

Smal hvid vase

Den her smalle hvide vase er af stentøj, og den passer fantastisk ind på selv meget lidt plads. Brug den eksempelvis på en lille hylde eller smal vindueskarm, eller sågar i køkkenet. Udover at kunne fungere som vase, kan du nemlig også bruge den til køkkenredskaber og andre ting.

Bloomingville har skabt den her vase med små noprede prikker i overfladen, der får den til at fremstå rustik uden at det bliver for meget.

Vasen måler 6 centimeter i diameter, og 17 centimeter i højden.

Vase i messing

Den her flotte vase er af messing med et specielt mønster i overfladen. Vasen passer perfekt til en mindre buket blomster, men den kan også bare stå for sig selv uden blomster.

Vasen har en overflade i messinglook, den fremstår både antik og rustik på samme tid.

Da den kun måler 13 x 14,5 centimeter, er den ikke særlig stor eller pladskrævende.

Rund vase i brun keramik

Hvis du kan lide vaser med et helt unikt look, er den her Bloomingville vase et perfekt valg. Vasen er rund og lavet i brun keramik, men der er et helt specielt mønster i overfladen.

Stilen er perfekt til det retro- eller boheme inspirerede hjem, men faktisk passer den til det meste. Da den er håndlavet, kan der desuden forventes små variationer i designet.

Vasen måler 13,5 x 14,5 centimeter, og kan derfor med fordel kombineres med andre vaser i lignende størrelse.

Grønt vasesæt

Det her søde vasesæt kan noget. Sæt det på en hylde for sig selv eller på et sofabord, og du har en komplet løsning der fremstår flot og dekorativ.

Brug vaserne i sættet som du har lyst til og finder mest passende, og sæt et par stearinlys i de små tilhørende glas.

Der er i alt 7 dele her, og de står på en træbakke der måler 25 centimeter i diameter.

Grøn vase i glas

Den her fine grønne vase er perfekt til blomsterbuketten, der ofte følger med når man er vært eller værtinde for familie og venner. Find den frem og sæt blomsterne i den på spisebordet, og spred en hyggelig stemning.

Bloomingville har her skabt et flot udtryk, der går fint sammen med mange stile. Derudover måler den hele 16 centimeter i diameter, samt 32 centimeter i højden.

Rustik vase i stentøj

Denne rustikke vase har et meget specielt design. Først og fremmest har den en multifarvet overfladestruktur i den nederste del, og på den øvre del er den glaseret.

Vasen er af stentøj, og den lille høje åbning passer perfekt til en enkelt stilkblomst.

Højden er på 20 centimeter, og den er desuden 11,5 centimeter i diameter.

Rund messingvase

Den finde runde vase i messing har en rustik overfladestruktur, der bryder det skinnende look.

Vasen passer godt sammen med en lille buket, og kan enten stå for sig selv eller i kombination med lysestager eller lignende.

Diameteren er på 22 centimeter, og højden på 27 centimeter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *