5 urtepotter fra Bloomingville

Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

HeyBolig er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

Urtepotter fra Bloomingville er både flotte og eftertragtede. De er typisk lavet af stentøj, metal eller glas, og der er mange muligheder at vælge imellem. Kombiner dem eksempelvis med vaser eller krukker af samme mærke, for at fuldende looket.

Vi er især vilde med de urtepotter som har et helt specielt og unikt look, hvilket kun sker hvis de laves i hånden.

Til denne spændende inspirationsartikel har vi samlet de urtepotter, som vi allerbedst kan lide. Du kan se dem alle herunder, hvis du trænger til lidt inspiration.

 

Bloomingville – Multifarvet terrakotta-design til små planter

Bloomingville – Multifarvet terrakotta-design til små planter

 

Bloomingvilles urtepotte i lertøjet terrakotta er perfekt til mindre planter. Det farverige terrakotta-design skaber blikfang i indretningen. Brug det for eksempel med en lille kaktus eller sukkulent for et moderne udtryk. 

Urtepotten er fin og lille på små fødder og måler 11 centimeter i højden og 14 centimeter i diameter. Farverne er både fængende og rolige, og de er lette at kombinere med boligens andet interiør.

 

Blå urtepotte med messingfod

Den her flotte urtepotte fra Bloomingville er designet med et sekskantet mønster hele vejen rundt, og foden er i messing.

Urtepotten er en mindre én af slagsen på kun 10 x 10 centimeter, og den passer derfor fint sammen med større urtepotter eller sammen med krukker og bøger på en hylde.

 

Urtepotte i guldlook

Den her flotte urtepotte fra Bloomingville er designet med et sekskantet mønster hele vejen rundt, og foden er i messing.

Urtepotten er en mindre én af slagsen på kun 10 x 10 centimeter, og den passer derfor fint sammen med større urtepotter eller sammen med krukker og bøger på en hylde.

Hvis du elsker at dekorere med nipsting i guldlook og messing, er den her urtepotte værd at kigge nærmere på. Den komplimenterer den moderne nordiske indretningsstil perfekt, og er i sig selv yderst dekorativ.

Vi er vilde med det minimalistiske design, og urtepotten er lavet af guldfarvet metal som både giver den lethed og et flot skinnende look.

Urtepotten måler 13 centimeter i diameter og 14 centimeter i højden.

 

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Væghængt urtepotte

Hvis du elsker vægdekorationer, er den her urtepotte et fantastisk valg. Den smukke grønne farve på glasuren er flot og naturlig, så hvis du har en bar væg af træ passer den perfekt hertil.

Den væghængte Bloomingville urtepotte kan fint hænge alene eller sammen med andre potter, således at du kan skabe en hel plantevæg og opdele to rum med disse.

Urtepotten måler 15,5 x 15,5 centimeter, og den er 11 centimeter dyb fra væggen og ud.

Bloomingville Paula – Rustikt stentøj i nordisk stil

Bloomingville Paula – Rustikt stentøj i nordisk stil

Paula urtepotten fra Bloomingville er en populær urtepotte i stentøj hos KitchenOne. Den har en smuk nordisk stil, så du kan præsentere dine planter på stilfuld vis.  

Urtepottens sarte grønne farvenuance giver liv til det hvide design. Der medfølger en praktisk underskål. Modellen måler 13 centimeter i højden og 14 centimeter i diameter. Den er flot at kombinere med andre produkter fra samme Paula-serie af rustikt stentøj.

Bloomingville Nature – Naturfarvet keramik til ophæng

Bloomingville Nature – Naturfarvet keramik til ophæng

Bloomingville Nature er en naturfarvet urtepotte i keramik, som er velegnet til ophæng. Urtepottens naturlige farve og udtryk er smukt at kombinere med grønne planter.  

Skab en flot og iøjnefaldende effekt i vinduet eller et hjørne af rummet ved for eksempel at vælge en hængeplante til urtepotten. Modellen er også fin at kombinere med andre ophæng i forskellige højder. Den måler 15 centimeter i både højde og diameter. 

Blå harlequin urtepotte i stentøj

Den her flotte urtepotte er håndlavet, og har et groft optegnet mønster hele vejen rundt. Urtepotten er af keramik, som har fået en glasering udvendigt for at skabe en smuk blank overflade.

Farven er med et blåligt skær og forskelligheder over hele overfladen, således at

Rustik urtepotte i stentøj

Denne håndlavede urtepotte har et flot rustikt look, der går fint sammen med andre rustikke urtepotter.

Brug den eksempelvis på en hylde sammen med andre urtepotter eller en vase, og kombiner med den lille model i samme design.

Urtepotten måler 17,5 centimeter i diameter, og den er 15,5 centimeter høj.

Urtepotte i brunt stentøj

Den her urtepotte er lavet i brunt stentøj, som er blevet til ved at glasere overfladen. Det giver urtepotten den unikke farvestruktur og sammensætning, samtidig med at stentøj kan tåle lidt af hvert.

Urtepotten måler 16,5 centimeter i diameter og 14,5 centimeter i højden, og kan fint stå for sig selv eller sammen med andre dekorationsgenstande.

Urtepotte i grønt stentøj

Her er en helt speciel urtepotte med en overfladestruktur, der mest af alt minder lidt om fiskeskæl.

Urtepotten har fine grøn-gule nuancer, og den er lavet af stentøj. Kombiner gerne med andre urtepotter fra Bloomingville, eller lad den pryde en vindueskarm på egen hånd.

Den her urtepotte måler 16,5 centimeter i diameter og 13 centimeter i højden.

Hængende urtepotte

Hængende urtepotter har mange fordele, og inviterer til dekoration med nogle usædvanlige planter. Eksempelvis klatrende planter, som så kan få lov at vokse ned langs siderne af urtepotten.

Urtepotten er lavet i brun metal og har 3 snore, der holder den oppe. Den kan enten hænges fra loftet eller i en åbning mellem stue og spisestue, men derudover vil den også passe fint til et ovenlysvindue.

Den her urtepotte måler 19 centimeter i diameter, og har en højde på 18 centimeter. Med snorene er den i alt 95 centimeter høj fra ophængningspunktet til bunden af krukken.

Hængende urtepotte i naturfarvet stentøj

Den her urtepotte har et særpræget design, der passer perfekt til den rustikke indretning. Den er lavet af stentøj og har en delvist blank og delvist mat overflade, hvor bunden er sort og toppen er naturfarvet.

Urtepotten måler 16 centimeter i diameter, og 12 centimeter i højden. Den er monteret med 3 snore, som er flettede for et mere naturligt look.

Bloomingville – Væghængt urtepotte i stilfuldt stentøj

Bloomingville – Væghængt urtepotte i stilfuldt stentøj

Bloomingvilles urtepotte i stentøj er den bedste til væghængte planter. Den har et hvidt design med mørkere nuancer foroven, som skaber en flot kontrast. 

Brug den for eksempel med en hængeplante, hvis du vil give en væg ekstra liv. Du kan også hænge flere urtepotter op på samme væg med forskellige planter efter eget ønske. Urtepotten måler H: 17 x L: 15 x B: 13 centimeter.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *