Bloomingville sofabord → Se de flotte sofaborde fra Ferm Living her

Sofaborde fra Bloomingville er rustikke, sofistikerede og perfekte til tidens trend. De er skabt til den moderne nordiske indretningsstil, men kan faktisk også bruges til den klassiske og tidløse indretningsstil, hvor møblerne gerne må være minimalistiske og lidt mere diskrete.

Vi er generelt vilde med sofaborde, heriblandt beton sofaborde, men også de borde du finder herunder.

Vi har nemlig samlet nogle af vores favoritter i den her inspirationsartikel, så du kan finde dit yndlingsbord fra Bloomingville lige her.

Sofabord i marmor og træ

Hvis du er til marmor og gerne vil kombinere det med noget rustikt, er det her Bloomingville sofabord et godt valg. Her får du nemlig det bedste fra begge verdener.

Sofabordet har en flot bordplade i lys marmor, og benene er af træ. Dette er et godt valg til den rustikke og nordiske indretningsstil, og med en diameter på hele 85 centimeter er der god plads.

Bloomingville Cortado

Dette sæt består af to sofaborde i Bloomingvilles Cortado-serie, og de fremstår begge i et flot slankt look med tynde skråtstillede ben og bordplade med laminat.

Sofabordet har et naturligt look, og kan enten bruges hver for sig eller i kombination ved en sofagruppe.

Det lille bord måler 39 centimeter i diameter, og det store bord måler 59 centimeter i diameter.

Bloomingville Cube

Bloomingville Cube er et smukt sofabord i guldlook. Det tiltaler enhver med sans for romantisk og eksklusiv indretning, og det går særligt godt sammen med et par lammeskind og bløde lænestole.

Du kan også bruge sofabordet som et lille sidebord, og det er helt kvadratisk med længder på 45 centimeter langs alle sider.

Bloomingville Allison

Bloomingville Allison er et lækkert rundt sofabord, der er lavet af aluminium. Det har en flot grøn iret farve på toppen, som får det til at fremstå helt specielt.

Bordet går fint sammen med den rå indretningsstil, og det kan blandt andet kombineret med andre rå materialer såsom træ og beton.

Allison-sofabordet måler 76 centimeter i diameter, og 35 centimeter i højden.

Bloomingville Mundo

Bloomingville Mundo er et flot og sofistikeret sofabord med bordplade i grå beton. Det passer perfekt ind i den moderne indretningsstil, da beton er yderst eftertragtet på grund af det rå look og de varme nuancer.

Bordet står på et sort metalstel med slanke ben, og måler 90 x 60 centimeter.

Bloomingville Hattie

Bloomingville Hattie er fremstillet i sort rattan flet, og fremstår således rustikt og elegant på samme tid. Sort rattan bruges meget i havemøbler, og skaber således en fin stemning inde i stuen – eller udestuen.

Brug sofabordet i kombination med andre lette og sommerlige møbler, eller sæt det i den lille stue. Mulighederne er mange.

Med en diameter på 60 centimeter og højde på 40 centimeter, er der her tale om et mindre sofabord.

Bloomingville Sole

Bloomingville Sole er et smukt bambus sofabord, der passer perfekt sammen med en sofa af bambus. Det kan både bruges ude og inde, og skaber den helt rigtige orientalske stemning der hvor du måtte ønske det.

Sofabordet kan med fordel kombineres med lammeskind eller tekstiler i varme farver, således at indretningsstilen kan fuldendes.

Bordet måler 90 x 60 centimeter.

Bloomingville Nuevo

Bloomingville Nuevo er et smukt og eksklusivt udseende sofabord, som går fint sammen med andre elegante møbler.

Sofabordet står på et stel i messing, og bordpladen er af hvid marmor. Det er en perfekt kombination, og da bordet er rundt og kun måler 57 centimeter i diameter, kan det også bruges som et sidebord.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Bloomingville Baril

Bloomingville Baril er et fint lille sofabord med en diameter på 60 centimeter og en højde på 35 centimeter.

Sofabordet er ikke som sådan lavet til at stille kopper og andre ting derpå, men det kan til gengæld fint bruges til en krukke eller urtepotte, eller til en lampe. Bordet står fint i den lille stue, men også eksempelvis også stå i et hjørne og bruges som sidebord.

Bloomingville Baril er lavet i naturflet.

Bloomingville Vanessa

Bloomingville Vanessa er et helt igennem fint og flot sofabord, der er formet som en bakke med høje kanter.

Bordet står fint på slanke ben af metal, og “bakken” er lavet af naturflet. Det er forholdsvist stort og måler 78 x 66 centimeter, hvilket betyder at det kan stå fint i stuen eller bruges som sidebord til planter og lamper.

Bloomingville Carli

Bloomingville Carli er et fint lille sofabord i sort aluminium, hvilket betyder at det er let og elegant. Benene er slanke og består af to elementer, der kan skilles ad og pakkes væk på en meget lille plads. Som sådan er sofabordet derfor velegnet til at tage frem midlertidigt, eksempelvis når der kommer gæster.

Sofabordet passer med en størrelse på 77 x 48 centimeter perfekt til sofagruppen, og kan bruges til lidt af hvert. Overfladen fremstår mørk og rå, hvorved der skabes en hyggelig og rustik atmosfære.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *