9 puder fra Bloomingville med pæne mønstre

Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

HeyBolig er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

Puder er et must for at skabe hyggelig stemning i blandt andet stuen, soveværelset og andre rum, hvor man skal kunne slappe af og koble fra.

Bloomingville har nogle helt særlige puder at byde på, og de gør sig alle bemærkede på grund af sofistikerede motiver, smukke farver og en generel varme og blødhed. Sammen med andre aflange puder kan disse fungere rigtig godt sammen til at pynte i sofaen eller sengen.

Vi har samlet vores absolutte favoritter herunder, så læs med og bliv inspireret.

Multifarvet aflang pude med mønster

Den her Bloomingville pude er vi ret vilde med, fordi den har et mønster i flere forskellige farver. Den minder om noget orientalsk i sammensætningen af farver og mønster, og den passer derfor fint ind i den varme og rustikke indretningsstil.

Puden, som måler 80 x 35 centimeter, kan fint bruges i enten sengen eller sofaen.

Naturfarvet pude med simpelt mønster

Denne fine pude pynter i enhver sofa, og med den smukke varme naturfarve kan den matches med mange forskellige farver.

Puden har et simpelt mønster på den ene side, og på den anden side er den blot helfarvet.

Pudebetrækket er lavet af 100% bomuld, og måler 50 x 50 centimeter.

Brun pude med med bånd

Den her fine pude har et bånd langs siden i en lysere farve, hvilket giver en fin kontrast til den ellers meget lune farve.

Puden er af den klassiske størrelse 50 x 50 centimeter, og den passer fint ind i alle slags rum. Eksempelvis i sofaen, hvor den kan gøre andre puder selskab for at skabe hygge og varme.

Rustrød pude med blød overflade

Hvis du er til den rustikke stil, er den her pude et oplagt valg. Udvendigt har den et lækkert og frynset look, der betyder at den passer godt ind i såvel stuen som i soveværelset.

Brug den eksempelvis i en lænestol eller sofa, hvor den vil passe find sammen med naturmaterialer og bart træ.

Puden måler 45 x 45 centimeter.

Brun pude med mønster

Den her brune pude har et sofistikeret mønster på den ene side, mens den på den anden side er helfarvet.

Puden fungerer fint til det moderne hjem, og den kan enten fungere som et dekorativt indslag eller indgå som et bidrag til komfortniveauet i sengen eller sofaen.

Også denne pude måler 50 x 50 centimeter.

Aflang gul pude med frynser

Hvis du er ude efter en lidt speciel pude, der ikke ligner alle de andre, kan du med fordel tage et kig på denne Bloomingville pude.

Vi er vilde med farven og designet, som udstråler varme og hygge. Frynserne langs siden af puden er desuden perfekt for dig der søger et mere rustikt look, og den gule farve kan fint kombineres med andre varme farver.

Puden måler 90 x 35 centimeter.

Sort-hvid pude med kryds og striber

Den her pude er en del af Bloomingvilles Mini-serie, der er målrettet børneværelserne. Den har sorte krydser på den ene side, og striber på den anden. Dermed kan du vende den og få et helt andet look, hvilket er perfekt til det kreative værelse.

Puden måler 90 x 60 centimeter, og betrækket er af bomuld.

Rosa pude med særligt mønster

Den her Bloomingville pude er perfekt til sofaen, og meget dekorativ i overfladen. Den har ikke et print i stoffet, men er derimod syet/vævet på en speciel måde således at strukturen udgør mønsteret.

Puden måler 45 x 45 centimeter, og er derfor passende til de fleste sofaer og senge. Den dæmpede rosa farve er desuden perfekt til både den romantiske, nordiske og rustikke indretningsstil.

Rosa velour pude med frynser

Hvis du er vild med velour og frynser, er den her pude et oplagt valg. Bloomingville har skabt denne her pude til alle dem, der elsker den romantiske stil og ønsker denne stil gennemført i deres eget hjem.

Pudens smukke struktur gør den velegnet til brug i sofaen eller sengen, sammen med puder i samme farvenuancer. Fuldend gerne looket med et par grønne planter, og hyggen er sikret.

Denne pude måler 45 x 45 centimeter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *