Bloomingville krukker: Skønne krukker fra Bloomingville

Krukker fra Bloomingville har et smukt og dekorativt design, og de er typisk lavet af metal, glas og stentøj. Stilen er normalt rustik eller sofistikeret, men enkelte modeller har også en kombination af det hele. Sæt dem eksempelvis i et fint antikt vitrineskab så de rigtigt kan vises frem, eller blot på køkkenbordet.

Vi har til denne artikel håndplukket en række flotte og helt igennem uimodståelige krukker fra danske Bloomingville. Se dem alle herunder.

Bloomingville – Elegant glaskrukke med mønster

Bloomingville – Elegant glaskrukke med mønster

Bloomingville glaskrukken har et elegant design med et stilfuldt mønster. Den er udført i klart glas med et låg, der muliggør fleksibel anvendelse. 

I sig selv er krukken smuk og kan anvendes til dekoration alene, men den har også en praktisk opbevaringsfunktion. Glasmaterialet synliggør krukkens indhold, så du kan for eksempel opbevare genstande heri af særlig betydning for dig. 

En anden fordel ved glas er, at det passer smukt sammen med stort set alle materialer. Du kan sagtens kombinere krukken med interiør i træ, marmor, stål eller et helt fjerde materiale. 

Modellen fås i højderne 23,5 cm, 25,5 cm og 31 cm. Skab en fin effekt på hylden eller i vindueskarmen ved at kombinere de forskellige højder.

Bloomingville – Håndlavet porcelænskrukke i marmordesign

Bloomingville – Håndlavet porcelænskrukke i marmordesign

Bloomingvilles porcelænskrukke er håndlavet, så hvert produkt er unikt. Designets låg evner at holde tæt, så krukken har mange anvendelsesmuligheder. 

Et marmormønster pryder det hvide porcelæn og gør det helt oplagt i den moderne indretning. Mønsteret har en livlig struktur, som gør udtrykket raffineret. Designets er tilført en sølv lukning, som bidrager til et funktionelt og elegant design.  

Integrer krukken som et dekorativt element i indretningen ved for eksempel at stille den frem på en hylde i køkkenet, badeværelset eller stuen. Den er fin at mikse med naturmaterialer i hjemmet. 

Krukken fra Bloomingville er 12 centimeter høj og har en kapacitet på 780 milliliter, så her er god plads til opbevaring af dine genstande.  

Bloomingville Zoe – Rund rustik krukke i stentøj

Bloomingville Zoe – Rund rustik krukke i stentøj

Zoe krukken fra Bloomingville er udført i stentøj med et rustikt look, som er oppe i tiden. Samtidig er designet enkelt og elegant. 

Krukken har afrundede kanter og et let buet låg, som giver et pænt ydre, der er behageligt for øjet. Det praktiske låg beskytter krukkens indhold og skaber en rolig facade. Låget kan uden besvær lægges på og tages af. 

Krukken fås i flere af sæsonens farver, alt efter om du ønsker en varm eller mere kølig nuance i indretningen. Miks eventuelt krukken med andet stentøj fra Bloomingvilles populære produktserie Zoe for at skabe en rød tråd i hjemmets indretning. 

Zoe krukken måler 10 centimeter i højden og 9 centimeter i diameter.

Grå krukker med låg og gulddetaljer

Det her fine sæt krukker består af en stor og en lille krukke af metal. Hvor den store krukke har et låg med perforeringer, er den lille krukke perforeret langs siden hele vejen rundt.

Krukkerne har en side i guldlook, og derudover er de gå med guldlook indvendigt.

Den store skål måler 15 x 11 centimeter, og den lille skål måler 10 x 7 centimeter.

Rosa glaskrukke med låg

Den her flotte glaskrukke ligner måske ikke helt andre krukker fra Bloomingville, men den er ikke desto mindre ganske dekorativ.

Krukken er af rosa glas, og fås desuden i gråt glas. Den måler kun 8 x 6 centimeter, og er derfor perfekt til opbevaring af små genstande såsom smykker, krydderier, og andre ting.

Krukke i glaseret stentøj med låg

Denne sjove og dekorative Bloomingville krukke har et særligt højt låg, og glaseringen er unik for hver enkelt model.

Da krukken er håndlavet, vil der også være små variationer i udseendet. Dette er kun positivt, da du så er sikker på at få en krukke som ingen andre har.

Krukken måler 21 centimeter i højden, og er 10 centimeter i diameter. Den kan bruges til at gemme forskellige småting i.

Krukke i grå stentøj med trælåg

Den her grå krukke i stentøj har et trælåg med tætsluttende kant, hvilket betyder at den kan bruges til opbevaring af mange forskellige ting.

Med en diameter på 13 centimeter og højde på 13 centimeter, har du her god plads til de fleste mindre ting og sager. Brug den eksempelvis til krydderier, hvidløg og lignende, eller brug den uden låg til planter.

Krukke i guldlook formet som agern

Den her Bloomingville krukke er noget helt særligt. Den er formet som et agern, og har et flot skinnende guldlook.

Krukken er en lille én af slagsen med en diameter på kun 8 centimeter, samt en højde på 9 centimeter. Den er lavet af keramik.

Denne lille krukke er ikke lavet til at kunne åbne og lukke, og skal derfor kun bruges som dekoration.

Rød krukke formet som agern

Den her røde krukke er formet som et agern, og alene denne udformning er sjov og interessant.

Krukken er af stentøj, og har en flot rød glasur udvendigt. Brug den eksempelvis som julepynt, eller lad den stå fremme året rundt.

Med en diameter på kun 8 centimeter og en højde på 12 centimeter, er den ganske fin og diskret i størrelsen.

Bloomingville Kendra – løgkrukke i grå stentøj

Den her løgkrukke er det helt rigtige valg for dig, der ønsker en rustik og rå indretningsstil i dit køkken. Krukken har huller i bunden for bedre luftcirkulation, og det sikrer at løg og andre ting kan ligge tørt og godt.

Bloomingville Kendra fås også i en mindre udgave til hvidløg, og den har låg til diskret opbevaring.

Den viste krukke måler 15,5 centimeter i diameter, og 22 centimeter i højden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *