13 søde og sjove gulvtæpper fra Bloomingville

Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

HeyBolig er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

Gulvtæpper fra Bloomingville og Bloomingville Mini er perfekte til den hyggelige og stilfulde indretning i hele boligen – også på børneværelset. Bloomingville Mini-serien appellerer nemlig særligt til børneværelserne, og skaber en hyggelig stemning som både børn og voksne vil kunne elske.

Bloomingville laver rigtig mange fine ting til hjemmet, og har også mange fine bordlamper som passer perfekt sammen med deres gulvtæpper.

Vi har samlet vores absolutte favoritter blandt Bloomingville gulvtæpper i denne artikel, og du kan se dem alle herunder.

Bloomingville Mini Måne

Dette søde gulvtæppe i Bloomingvilles Mini-serie passer perfekt ind på børneværelset, i særdeleshed ved siden af sengen.

Den sovende måne har et sødt og fredfyldt udtryk, og på et værelse med trægulv fungerer gulvtæppet som et dejligt blødt underlag man træder ned på med bare fødder.

Gulvtæppet måler 110 x 88 centimeter, og er lavet i 100% bomuld.

Bloomingville Mini Dots

“Dots” er det sigende navn på dette Bloomingville gulvtæppe, som er rundt og har fine sorte prikker i vilkårlige størrelser spredt henover sig.

Gulvtæppet i sig selv er hvidt, og diameteren er på 80 centimeter.

Placer det eksempelvis i barnets legehjørne, eller hvorend der skal skabes en lille hyggelig krog i hjemmet.

Bloomingville Mini Brun Bjørn

Dette gulvtæppe har et sødt motiv af en bjørns ansigt, der hilser på barnet med venlige øjne og et bamset udtryk.

Tæppet måler 85 x 75 centimeter, og er sort-hvidt. Det består af 100% bomuld, og kan fint ligge på børneværelset eller i en hyggekrog.

Bloomingville “Let’s Be Adventurers”

Det her gulvtæppe er det oplagte valg til det eventyrlystne barn. Barnet, der elsker at opdage nye ting og tage på “rejser” i haven.

Gulvtæppet er rundt med en hvid baggrund, hvorpå der er printet motiver af forskellige dyr i en rundkreds. I midten står teksten “Let’s be adventurers”, og et fly krydser om denne tekst.

Tæppet er i flere farver, og har en diameter på 130 centimeter. Det er lavet af 100% bomuld.

Mønstret gulvtæppe med frynser

Hvis du er til bløde gulvtæpper med flotte frynser, er dette Bloomingville gulvtæppe et oplagt valg. Herpå er printet flotte farverige mønstre, og langs siderne er der fine frynser samt bløde kanter.

Gulvtæppet er vævet, og måler 120 x 65 centimeter. Det er fremstillet af bomuld.

Bloomingville Mini Grå Zoo

Dette Bloomingville Mini-gulvtæppe er perfekt til børn, der elsker dyr. Her kan børnene placere deres legetøjsdyr i de forskellige områder, og “lege” at de har deres egen zoologiske have.

Gulvtæppet er et stort et af slagsen, og måler hele 155 x 100 centimeter. Det er derfor et godt gulvtæppe til den centrale placering i soveværelset, og da det er fremstillet af hvide tekstiler med grå motiver, er det også dejligt neutralt og passende til enhver stil.

Bloomingville Circus

Det her søde og sjove gulvtæppe er perfekt til det cirkusglade barn. Teksten “Goodbye I’m off to the Circus” beskriver meget godt hvordan børn til tider kan føle, når det hele bliver lidt for meget.

Symbolikken i tæppet er således ikke til at tage fejl af, og det kan derfor med fordel bruges som del af et lille eventyrland på barnets eget værelse.

Gulvtæppet måler 102 x 72 centimeter, og det er fremstillet af 100% bomuld.

Regnbue gulvtæppe

Dette smukke regnbue-farvede gulvtæppe er perfekt til det farverige børneværelse, hvor der gerne må til leg og kombination med forskellige farvesammensætninger.

Gulvtæppet måler 75 x 50 centimeter, og det er således et rigtig godt lille tæppe til brug i ethvert hyggehjørne.

Tæppet er fremstillet af jute.

Rundt tæppe i natur/blå

Dette smukke Bloomingville gulvtæppe er flettet af jute, og fremstår således i et naturligt look med fine blå farvenuancer i de omringende prikker.

Gulvtæppet måler 120 centimeter i diameter, og kan fint bruges på enten børneværelset, i entréen eller i stuen.

Bloomingville Creme Sky

Den søde creme-farvede sky passer perfekt sammen med månen i samme serie, og med de lukkede øjne symboliserer den fred og ro.

Lad dit barn hvile i et fredeligt rum med et gulvtæppe som dette, der minder om fred og velvære på sin helt facon.

Gulvtæppet måler 57 x 82 centimeter, og er fremstillet af 97% bomuld og 3% andre fibre.

Bloomingville Krone

Til den lille prinsesse eller prins er dette Bloomingville gulvtæppe et perfekt valg. Brug det eksempelvis foran barnets seng eller ved legehjørnet, så der er noget blødt og lækkert at sidde på.

Gulvtæppet er lavet af 100% bomuld, og måler 75 x 45 centimeter. Den rosa farve skaber desuden varme og hygge i rummet.

Grøn løber med frynser

Denne grønne løber har fine frynser i siderne, og passer perfekt ind i mange forskellige rum.

Med en længde på 120 centimeter og bredde på 60 centimeter kan du enten lægge det for sig selv eller i kombination med andre gulvtæpper, hvis du ønsker et fuldendt look i såvel børneværelset som entréen og soveværelset.

Gulvtæppet er fremstillet af 75% uld og 25% bomuld.

Rundt sandfarvet tæppe med frynser

Det her runde tæppe er sandfarvet, og har frynser hele vejen rundt. Det er i sandhed et fint og dekorativt gulvtæppe, der passer perfekt ind i stuens læsehjørne.

Uld har den fortræffelige egenskab at det holder rigtig godt på varmen, og da tæppet er dejligt blødt vil det være en fryd for fodsålerne at hvile på det.

Gulvtæppet måler 110 centimeter i diameter, og er derfor stort nok til at ligge under et sofabord eller en lænestol.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *