Bloomingville bordlamper → Bordlamper fra Bloomingville, som vi elsker

Bloomingville skaber små fine mesterværker til hjemmet, som både er funktionelle og dekorative. Eksempelvis bordlamper, som de har mange forskellige af i deres sortiment.

Bordlamperne fra Bloomingville udmærker sig generelt ved at blande det rustikke med det romantiske, men der er også flere lamper i minimalistisk nordisk stil. Perfekte til placering på et bakkebord af egetræ, eller lignende.

Vi er vilde med rigtig mange af Bloomingvilles bordlamper, og vi havde svært ved at begrænse os. Vi har dog udvalgt nogle enkelte, som er vores absolutte favoritter. Du kan se dem alle herunder.

Bordlampe med glasskærm og fod i guldlook

Hvis du er vild med glas og guldlook, er den her bordlampe et godt valg. Lampen står perfekt på bordet og har en fin tænd-sluk knap, der fungerer ved at der trækkes i den – akkurat som på antikke bordlamper.

Bordlampen har en skærm af glas, som har et helt specielt varmt look. Den er kun 18 centimeter i diameter, og højden er på 45 centimeter.

Dekorativ bordlampe i guldlook

Hvis lyset ikke skal bruges funktionelt men i stedet dekorativt, er denne alternative bordlampe et godt valg. Her får du masser af pænt hyggelys fra de 5 indbyggede LED lyskilder, som oven i købet er dæmpbare således at du selv kan regulere lysstyrken.

Bordlampen står perfekt på både spisebordet, sidebordet, over pejsen, eller hvor der ellers måtte være behov for at skabe hyggelig belysning.

Du kan selv justere leddene i bordlampen, således at den kan strækkes op til 100 centimeter.

Bordlampe med base i mangotræ

Denne fine naturlige bordlampe har et anderledes look, og appellerer til dem der ønsker at bibeholde en rustik indretningsstil med flot varmt lys.

Bordlampen har en base af mangotræ, som er skåret i et rillet design. Den måler 38,5 centimeter i diameter og er 54 centimeter høj, og den råhvide skærm medfølger.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Bordlampe i grå metal på træben

Denne dekorative bordlampe står på fødder af træ, og har ben og lampeskærm af metal.

Lampen står rigtig fint på sidebordet, men kan eksempelvis også bruges på skrivebordet. Den bruger en E27 pære, og kan således give et rigtig godt lys.

Der er monteret en 180 centimeter lang ledning på denne bordlampe, og fødderne er af egetræ.

Bordlampe på marmorfod i guldlook

Hvis du er til bordlamper i guld look og marmor, er denne Bloomingville bordlampe et oplagt valg. Designet er blevet ikonisk for moderne nordisk indretning, der gerne må være simpelt og rustikt på samme tid.

Bordlampen er 55 centimeter høj, og marmorbasen har en diameter på 15 centimeter. En 160 centimeter lang sort stofledning er monteret på denne Bloomingville bordlampe, der står fint på enten skrivebordet eller sidebordet.

Romantisk bordlampe i grå metal

Denne fine bordlampe fra Bloomingville har et romantisk look med et specielt mønster, der skaber et helt specielt lys i rummet.

Placer den eksempelvis i et hjørne med en varm dæmpet pære i, og se lyset strålet ud gennem siderne og toppen. Det skaber en varm atmosfære i rummet, og derfor er den perfekt til brug i stuen eller på soveværelset.

Bordlampen måler 25 x 24 centimeter, og er lavet af metal.

Bordlampe i sort metal på slanke ben

Denne fine Bloomingville bordlampe har et rustikt look, og står på tre slanke ben af metal. Lampen kan fint stå på enten et sidebord, et skrivebord eller på gulvet, alt efter hvad der ønskes.

Bordlampen er 56,5 centimeter høj, og måler 36 centimeter i diameter. Det særprægede udseende skaber et flot hyggelys, der bidrager fint til den varme atmosfære i hjemmet.

Sort bordlampe i papir

Når det hele ikke skal være så kedeligt, er denne bordlampe fra Bloomingville et oplagt valg.

Bordlampen er lavet af papir, som er foldet på en helt speciel måde til en lampe. Den er sort, og måler 37 centimeter i diameter samt 36 centimeter i højden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *