De 4 skønneste blomstrede sengetæpper

Blomstrede sengetæpper er den perfekte løsning til soveværelset, hvor der ønskes en hyggelig og personlig stil.

Blomstermotivet fås i forskellige farver og variationer, og passer især fint i soveværelser der er stilrent indrettet, og hvor sengetæpper i sig selv kan få lov at være i centrum.

Vi har undersøgt udvalget, og her viser vi dig de flotteste sengetæpper med blomstermotiver netop nu.

Sengetæppe i gråbrune nuancer

Hvis du hælder mest til varme farvenuancer, som ikke skriger i flere retninger, er dette blomstrede sengetæppe et godt valg.

Her er blomstermotiverne nemlig dejligt neutrale, men sengetæppet er alligevel rigtig kønt og dekorativt i de fleste soveværelser.

Tæppet er fremstillet af fint mikrofiberstof og fyldt med lette polyesterfibre, således at det både giver varme og er nemt at vaske i maskinen.

Det blomstrede sengetæppe fås i følgende størrelser:

 • 170 x 210 cm.
 • 220 x 240 cm.
 • 230 x 260 cm.
this is ere

 

Nordal Quilt (Rosa Blomster)

Dette smukke sengetæppe med rosa blomster er fra danske Nordal. Flere forskellige blomster er samlet på det her sengetæppe, og farverne er dæmpede således at det passer perfekt til det lyst indrettede soveværelse.

Sengetæppet måler 140 x 210 centimeter, og passer som sådan perfekt til en dobbeltseng på op til 180 centimeter i bredden.

 

Nordal Quilt (Blå Blomster)

Dette fine sengetæppe er med mønster af blå blomster på en gul baggrund, hvilket får sengetæpper til at fremstå i dejlige varme farver.

Sengetæpper passer godt ind på et soveværelse med varme mørke farver, hvor der ønskes en dæmpet belysning.

 

 

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 

 

Blomstret sengetæppe i mange stærke farver

Vi er mange, der elsker stærke farver og kontraster. Det skaber nemlig en spændende dynamik mellem flere varme farver, der vækker glæde hos de fleste.

Hvis du er til blomstrede sengetæpper med flere stærke og friske farver, er dette tæppe et godt valg.

Med flotte diamantsyninger over mikrofiberstoffet og et let fyld af polyester, er dette sengetæppe et ideelt valg til den lyse indretning med masser af planter.

Sengetæppet tåler selvfølgelig også maskinvask.

Vælg mellem følgende størrelser:

 • 170 x 210 cm.
 • 220 x 240 cm.
 • 230 x 260 cm.

 

Sengetæppe med lyserøde og gule roser

Dette skønne sengetæppe har et fint blomstret motiv, der forestiller lyserøde og gule roser i flot forening. Sengetæpper har fine diamantformede syninger over det udvendige mikrofiberstof, og derudover har det et let polyesterfyld.

Sengetæppet fås i flere størrelser, hvor den største model måler 230 x 260 centimeter. Det er således tilstrækkeligt til at dække selv en stor selv, og med de flotte sarte blomstermotiver klæder det ethvert soveværelse.

Vælg mellem følgende størrelser:

 • 170 x 210 cm.
 • 220 x 240 cm.
 • 230 x 260 cm.

 

Sengetæppe i varme efterårsfarver

Findes der noget bedre end at lune sig i sengen på en kold dag? Med dette skønne blomstrede sengetæppe kan du tage de skønne varme nuancer med i soveværelset, og nyde en rar atmosfære.

Sengetæppet har blomstermotiver i blå-gule farver og skønne diamantformede syninger over mikrofiber-stoffet. Det fås i flere størrelser op til 260 x 230 centimeter, og det kan selvfølgelig vaskes i maskine.

I dette sengetæppe er der et let polyesterfyld, som gør det ekstra blødt og lækkert.

Vælg mellem følgende størrelser:

 • 170 x 210 cm.
 • 220 x 240 cm.
 • 230 x 260 cm.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *