Blåt sengetøj → Vores bud på de flotteste blå sengetøj

Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Blå virker beroligende på sjælen, og derfor er blåt sengetøj et oplagt valg til dynerne og puderne i soveværelset. Kombiner dem eksempelvis med blå puder og matchende sengetæppe for at fuldende stilen.

Vi elsker sengetøj i blå farvenuancer af ovenstående årsager, og det var nemt for os at fylde listen med vores absolutte favoritter.

Se alt det flotte blå sengetøj herunder, og find din egen favorit.

Sinnerup Stripe – Stribet sengetøj i en dyb, blå farve

Sinnerup Stripe – Stribet sengetøj i en dyb, blå farve

Sinnerups Stripe sengetøj er et godt valg til dig, der er ude efter sengebetræk i en smuk, dyb farve, hvor der samtidig er et mønstret spil. Der er her tale om et sengebetræk med lodrette striber, hvilket er et simpelt design, der vil kunne passe godt ind i de fleste soveværelser. 

Striberne skaber en spændende design, så hvis du er på udkig efter sengebetræk, der ikke blot har ensfarvet stof, men hvor der på samme tid ikke er tale om et iøjnefaldende mønster, ville Stripe sengetøjet være et godt bud.

Sengetøjet har en dyb, blå farve, der indbyder til ro og en god nattesøvn. Det er en farve, der passer godt ind i de fleste soveværelser, og der er grundlæggende tale om en farve, som er med til at skabe en rolig atmosfære. 

Du er samtidig garanteret en behagelig nattesøvn, da der er tale om et meget blødt materiale med 100% bomuldssatin. Dynebetrækket findes enten i målene 140 x 200 cm eller 140 x 200 cm, så det kan benyttes til forskellige dynestørrelser.

Sinnerup Lines – Smukt sengetøj i forskellige blå nuancer

Sinnerup Lines er et flot sengebetræk i en elegant blå farve, der har et iøjnefaldende mønster. 

Sengetøjet er produceret i 100% økologisk materiale, så du er sikret en behagelig nat, hvor du vil kunne ligge med en yderst blød dyne.
Vælger du at købe sengetøjet, får du en vished om, at det er produceret under ordentlige forholde. Sengebetrækket har nemlig GOTS-mærket, hvilket betyder, at det lever op til kravene for god produktion både hvad angår miljø, dyre- og arbejdsforhold. Du kan altså sove blødt og behageligt med god samvittighed, hvilket er et stort plus, hvis du tænker over produktionsforhold, når du køber nye varer. 

Lines sengetøjet adskiller sig fra andre sengebetræk, da der ikke er tale om den samme blå farve ved hele dynebetrækket. Ved betrækkets forside er der striber i to mørkere nuancer af blå, mens bagsiden er lyseblå med mørkeblå striber. Med dette sengetøj får du samtidig muligheden for blot at vende dynen om, hvorefter du enten vil få sengebetræk i en lysere- eller mørkere blå farve. Dynebetrækket har enten målene 140 x 200 cm eller 140 x 220 cm.

'CITY' dobbeltdyne – lækker kvalitet

‘CITY’ dobbeltdyne – lækker kvalitet

Dette sengesæt er super populært på Sengetid.dk. Det er da også en rigtig god grund til at købe det flotte sengesæt, da andre netop har været meget tilfredse med produktet. 

Sengesættet er fra CPHLIVING og kaldes CITY. Det er meget stilrent og i lækre kvalitetsmaterialer. Sengesættet er lavet af 100 % bomuldssatin, og vævningen er Antique-Jaquard Satin. Trådtætheden er 300 TC, så du får et super lækkert sengesæt, som er lavet af bløde materialer, der sørger for, at du får den bedste nattesøvn. 

Desuden er der lynlås i lukningen i både dynebetrækket og pudebetrækket, hvilket gør det nemt at tage af og på. Du kan vælge mellem forskellige farver, men farven her er den utroligt smukke og dybe marineblå. Den vil passe ind i alle soveværelser, og er en farve, der giver ro og velvære. Den minder om havet, som kan lulle en i søvn med dets rolige rytme. 

AGER China Blue

AGER China Blue – 100% egyptisk bomuld

Dette sengetøj fra AGER er super populært hos forhandleren damask.dk. Dette er også helt forståeligt, da sengetøjet er ganske enkelt fantastisk. For det første er det vævet af 100 % egyptisk, kæmmet bomuld, som gør det lækkert og behageligt at sove i. Pudebetrækket lukkes nemt med kuvertlukning og dynebetrækket med bændler. 

Sengetøjet er ekstremt luksuriøst. I en lys og lækker blå farve er det skabt af designeren Kim Naver. Det blev oprindeligt designet som en dug tilbage i 1989, men det er nu blevet udviklet til sengetøj, der både er raffineret og vil lyse op i soveværelset. Sengetøjet er en slags hyldest til det populære og tidsløse design. 

Sengetøjet skal få tankerne hen på organiske linjer og skal indbyde til en afslappende og rolig atmosfære – lige hvad du har brug for i soveværelset. Farven leder tankerne hen på en dejlig, blå sommerdag, og farven skal da også afspejle himlens dybe, blå farve. 

Sengetøjet kan nemt vaskes ved 60 grader. Det anbefales, at sengetøjet foldes helt ud inden vask, og at det strækkes let efter vask. Det tåler at blive tørretumblet, men hængetørring er dog det mest optimale. Det kan ske, at sengetøjet krøller de første par gange efter vask, men det bliver glattere under brug. 

Forkæl dig selv eller en partner med dette super lækre sengetøj, der er meget mere end som så. Her har du sikkerhed for en god nats søvn i dette behagelige sengetøj.

PERCALE China Blue

PERCALE China Blue – super eksklusivt

Dette sengetøj, PERCALE, er meget populært på damask.dk. Dette er en god indikator for, at sengetøjet netop har kvalitet, men også er værdsat af forbrugeren. Kvalitet er netop også noget, der er kendetegnende for dette sengetøj PERCALE. Det er vævet af 100 % økologisk, kæmmet bomuld. Pudebetrækket har et broderet logo og en fin detalje af piping. Det skal lukkes med kuvertlukning, hvorimod dynebetrækket skal lukkes med bændler. 

Sengetøjet er super eksklusivt og har et elegant og luksuriøst look. Det er ikke blot udseendet, der udstråler kvalitet, sengetøjet er lavet af 100 % økologisk bomuld, hvilket er 100 % kvalitet. Det er lavet af percalevævning med fintspundent garn, hvilket gør sengetøjet ekstra holdbart og slidstærkt, så du kan have gavn af det mange år fremover. Det giver det netop også dets eksklusive look. 

Designet er underspillet, på den måde at det er elegant og simpelt, men utroligt lækkert. Det giver en ro og balance, som du har brug for på dit soveværelse. 

Den blå støvede farve vil give noget liv til dit soveværelse, samtidig med at den er afdæmpet og en rolig farve. Dette giver et harmonisk udtryk, som leder tankerne hen på et smukt hav. 

Sengetøjet kan vaskes ved 60 grader, så det bliver ikke nemmere. Det har et naturligt krøl, men det kan måske krølle lidt ekstra efter de første par vask. Dette er dog ganske naturligt, og det vil hurtigt blive mere glat, når fibrene er bearbejdede. 

Du vil elske dette sengetøj, som vil give dig en behagelig nattesøvn.

FACET Powder Blue

FACET Powder Blue – elegante mønstre

Går du efter sengetøj, som både har kvalitet, stil og er populært? Så skal du overveje FACET sengetøj, som netop er disse tre ting. Sengetøjet er super populært på damask.dk. Dette betyder glade forbrugere. 

Grunden til populariteten er simpel: Det emmer af kvalitet. Det er vævet af 100 % egyptisk, kæmmet bomuld. Hvis du vil forkæle dig selv, skal du investere i dette sengetøj, som giver dig afslapning, ro og lækre omgivelser, som er grobund for en god nattesøvn. 

Pudebetrækket bliver lukket med kuvertlukning, mens dynebetrækket lukkes med bændler. Det kan vaskes ved 60 grader, og det anbefales at folde sengetøjet inden vask, og at det strækker efter vask. 

Sengetøjet er eksklusivt, og det har geometriske former, som skaber ro og harmoni; netop det du har brug for i en god nattesøvn. Designeren bag er Jette Nevers, som er tekstilkunstner. Hun har skabt et feteret design, hvor hun bruger damaskvævningen til at skabe elegante skygger i facetmønstret. Hun har designet flere ting for Georg Jensen.

Farven, powder blue, er afdæmpet og en rolig farve. Det er perfekt til et soveværelse, som skal indbyde til afslapning og søvn. Sengetøjet vil passe perfekt ind i den nordiske og minimalistiske indretning, men også til dig der gerne vil tilføje lidt flere farver til din indretning, uden at det bliver helt pang. 

Der er ingen tvivl om, at dette sengetøj vil falde i din smag. Kvalitet, stil, god holdbarhed og et smukt design kendetegner dette sengetøj.

FAIRYTALE Blue

FAIRYTALE Blue – flot baby- og junior sengetøj

Her får du et helt enestående sengetøj, som er velegnet til dit barn. Dit barn fortjener det bedste til sine nattesøvn, og det får det her med Fairytale sengetøjet. Det er populært på damask.dk, hvilket der også er god grund til. Det er nemlig vævet af 100 % egyptisk, kæmmet bomuld, hvillet gør det ekstremt behageligt at sove i. Pudebetrækket skal lukkes med kuvertlukning, hvilket gør det nemt, og dynebetrækket med bændler. 

Sengetøjet har det fineste motiv, som er tinsoldater fra H.C. Andersens eventyr Den standhaftige tinsoldat. Designet er dermed eventyrligt, men har også en fin historie bag sig. Det er eventyret om kærligheden mellem den tapre tinsoldat og danserinden, og hvordan tinsoldaten klarer sig gennem de største strabadser.   

Designet er lavet af Sonia Brandes, som i årtier har udviklet sig i kunsten at klippe i papir og har designet et fint papirmotiv af soldaten. Sengetøjet er i en støvet, blå farve, som kan passe til drengen, der kan være som en tapper tinsoldat, eller den pige der elsker blåt og er lige så tapper. Det findes dog også i rosa, hvor danserinden i stedet for er motivet. 

Forkæl dit barn eller dine børn med dette fine sengetøj, der vil passe perfekt ind på deres værelser. Det er i en blød kvalitet, samtidig med at det er super fint med dets eventyrlige design. Desuden er det solidt og skal nok holde til, at der bliver tumlet lidt. 

TRIPP Ocean

TRIPP Ocean – klassisk, men elegant

TRIPP sengetøj fra Georg Jensen er meget populært på siden damask.dk. Det er designet af selveste Bent Georg Jensen, som igennem mange år gik foran hos Georg Jensen Damask, og netop var frontfiguren for udviklingen af design og tekstiler. 

Sengetøjet emmer af kvalitet, da det er vævet af 100 % egyptisk kæmmet bomuld. Det er utrolig smukt og harmonisk med rene linjer, der vil passe perfekt til dig, der har brug for ro i hovedet, når du skal sove. Der er så meget at stresse over og forholde sig til i hverdagen, at det er godt med ro i soveværelset, når vi skal slappe af og sove. 

Designer er klassisk, men meget elegant. Det har geometriske former, som laver en trappe, der gentages og brydes. Det er en af klassikerne blandt damask modellerne, og derfor er det også en populær en, der bliver købt igen og igen. 

Farven er Ocean, der netop giver associationer til havet, som er en lys, afdæmpet pastelfarve. Det giver nærmest associationer til et badehotel. 

Det kan vaskes ved 60 grader, og det kan tørretumbles, selvom det anbefales at hængetørre det, da det er bedre for klimaet og vil give det en frisk luft. Dermed vil det heller ikke så let krølle.  

Du vil ikke fortryde dit køb af dette eksklusive sengetøj, og det er netop en klassiker af en årsag: Designet er tidsløst og bliver ved med at være aktuelt og populært. Det går derfor ikke af mode foreløbig. 

Pantone Ocean Blue

Det her blå sengetøj fra Pantone har et helt specielt design. Hvis du har prøvet at gå til farvehandleren for at hente inspiration til maling, har du sikkert set de farveprøver man kan få med hjem sammen med en brochure med farvekoder.

Dette sengesæt har samme design, og der er på både dyne- og pudebetræk printet et hvidt område i bunden, hvorpå mærket står sammen med farven “Ocean Blue”.

Sættet består af et dynebetræk i størrelsen 140 x 200 centimeter, samt et pudebetræk på 60 x 63 centimeter.

Redgreen lyseblåt sengetøj med hvide striber

Hvis du er mere til lyseblåt sengetøj, er det her sæt fra Redgreen et godt valg. Sættet består af et dynebetræk på 140 x 200 centimeter samt pudebetræk på 60 x 63 centimeter, og det har finde striber ned langs dyne- og pudebetræk.

Dette blå sengetøj er perfekt for dig der ønsker en mild grad af blå i dit soveværelse, uden dog at tone helt ned til en dyb blå farve.

Høie André

André-sengetøjet er det perfekte valg for dig, der elsker følelsen af at være i et lyst indrettet sommerhus. Der er bare et eller andet over det her sengesæt, som vækker minder om sommer og sol.

Den lyseblå farve matcher den blå himmel, og striberne komplimenterer denne farve perfekt.

Sættet består af pude- og dynebetræk i henholdsvis 60 x 63 centimeter og 140 x 200 centimeter.

Høie Eivor

Eivor er et smukt sæt sengetøj, der består af et dynebetræk på 140 x 200 centimeter samt pude på 60 x 63 centimeter.

Det er et meget fint sæt i petroleumsblå, som er en dejlig varm farve. Oven i dette er der også et fint blomstermønster i stoffet, som gør det velegnet til den rustikke indretningsstil.

Sengesættet er en del af Eivor-serien fra Høie, og du kan derfor finde flere forskellige sæt her.

Juna Journey

Det her smukke sengesæt i jaquardvævet bomuld har en varm blå farve med broderieffekt i linjerne.

Sengesættet lukkes med lynlås og består af et dynebetræk på 140 x 200 centimeter, samt et pudebetræk på 60 x 63 centimeter.

Sengetøjet fra Juna er som altid i et flot og eksklusivt design, og en lille fin detalje ses i det påsyede læderlogo.

Nordic Home Paint

Paint er et flot og nordisk inspireret sæt, der – som navnet måske antyder – har et motiv der ligner små hvide penselstrøg på en blå baggrund.

Sengesættet fungerer rigtig godt i den moderne eller rustikke indretningsstil, og den dæmpede blå farve er perfekt for dig der sætter pris på beroligende farver i soveværelset.

Sættet består af et pudebetræk på 60 x 63 centimeter, samt dynebetræk på 140 x 200 centimeter. Sengetøjet er lavet af satinvævet bomuld.

ProSleep Big Check Blue

ProSleep Big Check Blue er et smukt og lækkert sæt, som har en dejlig varm blå farve. Den minder mest af alt om petroleumsblå, som er en farvekombination bestående af blå med grønne toner.

Sengesættet har desuden et ternet mønster bestående af hvide linjer, som er trukket flere gange på den blå baggrund.

Sættet består af et dynebetræk på 140 x 200 centimeter, samt et hovedpudebetræk på 60 x 63 centimeter.

Aiayu Midnight

Det her smukke sæt er i den luksuriøse ende, og fremstillet af 100% økologisk bomuld fra den øverste hylde. Sættet leveres i en stofpose, og du ved derfor at det er kræs for både øjne og sanser.

Den dybe blå farve er dejligt beroligende og minder mest af alt om nattehimlen, hvorved dine øjne hurtigt falder til ro når du træder ind i soveværelset.

Til dette sæt medfølger et dynebetræk på 140 x 200 centimeter, samt et hovedpudebetræk på 60 x 63 centimeter.

Juna Stars

Sengetøj fra Juna er som altid med et flot og eksklusivt mønster, og Stars-sættet er ingen undtagelse. På den ene side finder du således et sofistikeret mønster bestående af stjerner, og den anden side er helfarvet.

Sættet er mørkeblåt på den ene side og lidt lysere på den anden, således at der kan opnås en rigtig fin kontrast.

Du får med dette sæt et dynebetræk på 140 x 200 centimeter, samt et pudebetræk på 60 x 63 centimeter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *