Blå puder med blomster → Vores bud på smarte puder med blomster

Blå er en dejlig farve, der skaber fred og ro i sjælen. I kombination med fine blomstermotiver har du således her nogle puder, der er fantastisk velegnede til brug i soveværelset eller i den bløde lænestol.

Puderne i den her artikel har forskellige blå farvenuancer, og vi elsker hver og én af dem. Se dem alle herunder, og lad dig inspirere.

Lene Bjerre Ayuka – Smuk pude med japansk inspireret motiv

Lene Bjerre Ayuka – Smuk pude med japansk inspireret motiv

Puden Ayuka fra Lene Bjerre er populær hos danske NordlyHome, og her får du et både æstetisk og unikt produkt. 

Puden har et japansk inspireret motiv med traner og magnolieblomster. Bundfarven er en dyb blå farve, som giver flot modspil til motivets sarte rosa og hvide nuancer. Placer puden i din sofa, seng eller lænestol, og giv møblet personlighed og nyt liv. 

Den kvadratiske pude er dejligt stor med sine 60 x 60 centimeter, og den er 20 centimeter tyk. Den leveres inklusiv pudefyld, som gør den behagelig at læne sig op ad.

Puden er fremstillet i 100 % bomuld, som er et naturligt kvalitetsmateriale. Blandt materialets mange fordele er, at det er blødt, slidstærkt og uden tendens til at krølle. Betrækket er aftageligt og vaskbart, så du altid har en frisk og ren pude. 

Selve puden er certificeret med OEKO-TEX® standard 100, så du er her garanteret et produkt uden skadelige stoffer.  

Den førende producent Lene Bjerre har siden 1975 skabt trendsættende kvalitetsprodukter, og Ayuka puden er et af dem. Der ses en rød tråd i Lene Bjerres sortiment, som ofte har fokus på naturen, og du kan derfor med fordel kombinere puden her med andet interiør fra virksomheden. På den måde kan du skabe en fuldendt udsmykning af rummet. 

Puden vejer 1,3 kilo. Den tåler ikke stærkt spotlys fra direkte sol, da farven risikerer at falme, men placerer du den det rette sted, får du her en pude, der kræver minimal vedligeholdelse.

Au Maison – Elegant pude med rosemotiv i mørk petrol

Au Maison – Elegant pude med rosemotiv i mørk petrol

Gør indretningen personlig og stilfuld med Au Maison puden med et smukt rosemønster. Det luksuriøse design efterlever tidens modetendenser i indretningen, både hvad angår motiv og farvevalg.  

Blomstermotiver som dette er oppe i tiden og pryder i mange danske boliger. På samme måde er den mørke petrolfarve blevet et hit i indretningen særligt i de senere år, og den bliver mere og mere synlig i de danske hjem. 

Petrol er en grønlig blå farve i en dyb og kølig nuance. Pudens mørke petrol-farve står i flot kontrast til det hvide mønster og får det til at træde endnu mere frem. Selvom pudens rosemotiv egner sig til sommeren, gør den fine farvesammensætning puden velegnet at have fremme året rundt. 

Den kvadratiske Au Maison pude har standardmålene 45 x 45 centimeter. Puden er fin at have i hjemmet eller sommerhuset. Den kan oplagt placeres i sofaen, lænestolen eller sengen, men kan også pryde en bænk i gangen eller den brede vindueskarm. 

Skønhed, elegance og kvalitet er kerneværdier hos Au Maison, og puden her lever til fulde op til virksomhedens værdier. Au Maison er en dansk virksomhed, som er kendetegnet for interiør, der følger høje standarder og er fremstillet med omhu og præcision af erfarne sydamer. 

Au Maison går op i høj kvalitet i både råmaterialer og forarbejdning, og det kommer til syne med modellen her. Puden fås til en fordelagtig pris særligt taget dens høje kvalitet i betragtning.

Guadelupe

Det her blå pudebetræk har smukke mørke nuancer, kombineret med blomstermotiver i lyse farver.

Puden bliver desuden helt mørkeblå på den ene side, således at du kan vende den hvis du ønsker et mere stilrent look indimellem.

Guadelope betrækket måler 50 x 30 centimeter, og er således en lille smule aflang.

Adisa

Adisa-pudebetrækket er mørkt med blomster i blå nuancer. Det passer perfekt ind i indretningen med dæmpet lys, eksempelvis soveværelset, hvor der gerne må føles varmt og hyggeligt.

Pude betrækket har en overflade af polyestervelour, og bagsiden er af hør.

Målene er 45 x 45 centimeter, så det er en fin lille blå pude der passer til både sengen og sofaen.

Canja

Canja er et flot blåt pudebetræk af bomuld med fint blomsterprint på den ene side. Bagsiden er desuden helfarvet, hvilket betyder at du kan vende puden hvis du ønsker et mere neutralt look.

Forsiden af pudebetrækket har blå og gule nuancer på blomster og grene, og hvis du har naturtema i hjemmets indretning passer den perfekt ind.

Pudebetrækket måler 45 x 45 centimeter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *