Bjørn Wiinblad vaser → Her er vores bud på de flotteste vaser

Siden Bjørn Wiinblads debut som kunstner i 1945 har han leveret flere værker, som huskes af mange. Blandt hans mange kunstværker findes de karakteristiske vaser med ansigter af smukke kvinder, som er noget helt for sig selv – og som faktisk passer fantastisk godt ind i den moderne nordiske indretning.

Forestil dig eksempelvis en lille hylde med en grøn plante i hans vase, eller en vindueskarm prydet af selvsamme.

Til formålet har vi samlet vores absolutte favoritter blandt hans vaser til blomster, og du kan se dem herunder.

Flowerhead Hyacintvase

Den smukke Flowerhead hyacintvase er en fin lille vase med en højde på 15 centimeter.

Blomstervasen er fint udsmykket med Bjørn Wiinblads let genkendelige motiv, og den er fremstillet i hvidt porcelæn med mørkegrå motiver.

Vasen er perfekt til forskellige små planter, eksempelvis løgplanter, eller mindre blomster.

Rosalinde

Rosalinde er en fin og rummelig vase med en højde på 26 centimeter, og den er flot udsmykket med sølvmotiv.

Detaljerigdommen i motivet er i sig selv fantastisk, og det er på mange måder en yderst betagende vase der sagtens kan stå fremme på spisebordet med en buket friskklippede blomster.

Eva

Den smukke lille Eva vase har søde detaljer i bløde gule farvenuancer.

Blomstervasen er kun 15 centimeter høj og har en diameter på 10 centimeter, så den vil stå rigtig fint på en lille hylde eller blot i vindueskarmen, hvor den med det smilende ansigt vil hilse alle husets beboere velkommen.

Brug eksempelvis vasen til små blomsterbuketter, når der skal pyntes op til hygge i hjemmet.

Fie

Denne lille kugleformede blomstervase er som skabt til enkelte afklippede blomsterstængler, og det er således minimalismen der hyldes her. “Less is more”, hedder det sig jo – og det er der altså noget om.

Til borddækningen er denne lille blomstervase perfekt, og det søde smilende ansigt passer perfekt sammen blomster af mange forskellige slags.

Som et alternativ kan du også bruge denne vase som holder til pensler eller enkelte redskaber i køkkenet, som ofte er forsømt når det gælder dekoration.

Olympia

Olympia er en smuk hvid porcelænsvase i klassisk cylinderform. Perfekt til den friske buket blomster, der typisk følger med når du er vært for gæster eller bare ønsker at friske hjemmet lidt op.

Blomstervasen har et fint motiv med en fantastisk detaljerigdom, og den er 24 centimeter høj – perfekt til eksempelvis roser.

Selve motivet af malet i grå nuancer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *