8 rå beton sofaborde til den trendy bolig

Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

HeyBolig er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

Sofaborde af beton er perfekte til den moderne og rustikke indretningsstil, hvor rå elementer af træ og sten kombineres og skaber en hyggelig atmosfære.

Betonbordene er desuden tunge og robuste, så de står godt og stabilt på alle former for underlag. Af den grund står de også bedst i lyse og åbne rum, hvor møblerne i sig selv skal skabe atmosfæren.

Til denne artikel har vi håndplukket vores absolutte favoritter blandt beton sofaborde.

House Doctor Gallery er et flot sofabord i geometriske former. Et cylinder udgør foden, mens en rund plade udgør toppen.

Sofabordet måler 65 centimeter i diameter og har en højde på 45 centimeter. Det er fremstillet af fiberler, som har fået et betonfinish, der betyder at bordet har alle kvaliteterne af fiberleret samtidig med at det ligner rigtig beton. Fordelen ved fiberler er dog at bordet bliver lettere, da konstruktionen kan holdes forholdsvist tynd.

Bordet kan bruges både ude og inde.

i samarbejde med PriceRunner

 

Nantes

Nantes er et fint beton sofabord med en diameter på 80 centimeter og højde på 45 centimeter. Det forener det stilrene med det rå, og kontrastes ses mellem bordpladen og den underliggende hylde.

Bordpladen er lavet af MDF og har fået påklæbet en folie i betonlook, mens hylden er af røgfarvet glas. Det sorte stel er at metal.

House Doctor Fifty

House Doctor gør som sædvanligt det de er bedst til. Fifty-sofabordet fremstår simpelt og elegant i råt betonlook, og på grund af formen står det perfekt for sig selv eller som del af et arrangement.

Sofabordet er lavet i fiberler, hvilket betyder at bordet er hult indvendigt. Dermed kan det stadig flyttes rundt, samtidig med at du får udseendet og fornemmelsen af rigtig beton.

Bordet kan også placeres udendørs, og måler 50 centimeter  diameter samt 35 centimeter i højden.

Forhandler På lager Pris

Annoncer

884,00Læs mere
1.049,00Læs mere
1.199,00Læs mere
1.276,00Læs mere
1.481,00Læs mere

 


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 

 

Nordal City

Hvis du er til sorte sofaborde i beton, er Nordal City er godt valg. Betonbordet er kun til indendørs brug, og har fået en flot overfladebehandling der får det til at fremstå råt og rustikt.

Sofabordet måler 75 centimeter i diameter, og er 43 centimeter højt. Det står på tre runde ben, som også er sorte.

Hvis du vil have et firkantet beton sofabord, er House Doctor Gallery et kig værd. Den firkantede model ligner mest af alt en tung betonklods, og det er da også hensigten med den.

Bordet er fremstillet af fiberler med betonfinish, og der er små åbninger langs bunden så det ligner at bordet står på tykke fødder.

Kombiner eksempelvis med den runde version af sofabordet, eller lad det stå for sig selv. Det måler 80 x 80 centimeter, og kan derfor fint matches med selv en stor sofa til 4 personer.

Cozy Living Concrete Coffee Table

Cozy Living Concrete Coffee Table er et flot beton sofabord, som står på et sort metalstel.

Brandet er ungt og laver forskellige møbler i moderne stil, hvilket dette sofabord er et godt eksempel på. Her er rå beton kombineret med et stilrent sort stel, således at det fremstår i en flot forening.

Sofabordet måler 100 centimeter i diameter.

Muubs Willy

Muubs Willy er et flot rustikt sofabord i beton. Det måler 40 centimeter i diameter, og har en højde på 50 centimeter. Da det er en del af en serie, er der her gode muligheder for at kombinere flere borde ved sofaarrangementet.

Sofabordet er opdelt i en tyk rund betonbordplade og et sort metalstel, og det vil også kunne stå rigtig flot for sig selv i et hjørne.

Bloomingville Mesa

Bloomingville går igen med deres sofistiskerede stil, og Mesa-sofabordet er endnu et fint eksempel herpå.

Sofabordet måler 50 centimeter i diameter og har et groft mønster der går hele vejen rundt om siden, og dette tilfører bordet et rustikt touch.

Som med andre møbler fra Bloomingville føler sofabordet et stilkodeks, der gør det perfekt egnet til at indgå i den moderne nordiske indretningsstil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *