Bedste massagesæde – Her er eksperternes meninger og forbrugernes vurdering

Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Efter en lang dag på arbejdet, kan mange nemt komme til at føle sig stive i kroppen og få ømme muskler. 

Når din partner ikke gider at finde massageolien frem, så må du ty til andre alternativer. Det kan for eksempel være et massagesæde, som er den smarte og alsidige lillebror til massagestolen. Du placerer massagesædet i din yndlings lænestol eller gyngestol, læner dig tilbage og nyder livet for en stund.

Vi har samlet 6 anmelderroste modeller, når det kommer til at få løsnet op i spændingerne med massagesæder. Derudover har vi lavet en kort guide til valg og brug af massagesæder, så du kan finde den rigtige model og få en komfortabel og afslappende massage.

Det skal du overveje, før du køber et nyt massagesæde:

 • Hvad rækker budgettet til? Det kan være dyrt at investere i massageapparater, så det kan være værd at overveje de billigere modeller. Har du blot brug for massage i nakken, kan du nøjes med at investere i en massagepude.
 • Hvor bred og høj skal massagesædet være? Der er stor forskel på størrelserne, når det kommer til massagesæder. Er du bygget med en længere overkrop, er det værd at kigge på størrelsesforholdene.
 • Har du skader eller problemer? Det kan give flere unødvendige problemer, hvis du begynder at bruge massageapparater på steder, hvor du har skader. Kontakt sundhedsfagligt personale ved tvivl.

Beurer MG 320 HD 3-in-1 - massage seat cover

Beurer MG 320 HD 3-in-1 – massage seat cover

Introduktion

Vi er vilde med Beurer MG 320 massagesæde, og det er brugerne også. På Google Shopping får massagesædet 4,4 ud af 5 mulige stjerner. En skriver: “Bruger den jævnligt, det er virkeligt rart at blive masseret godt igennem efter endt arbejdsdag og jeg må sige den gør det virkeligt godt, når først man har fundet den rigtige stol”. Det kunne eksempelvis være en gyngestol med høj ryg. Amazon brugerne giver den 4,1 ud af 5 stjerner, og roser også produktet for den alsidige brug.

Om Beurer MG 320 HD 3-in-1 – massage seat cover

Beurer er tysk kvalitet, og de har lavet pålidelige produkter i over 100 år. Opdag det fantastiske ved Japansk Shiatsu kropsterapi med Beurer MG 320 HD 3-in-1.

Massagesædet kan både sættes i sofaen eller i din yndlingsstol. Du har mulighed for at tænde for varmen, hvilket er perfekt til de kolde vinterdage.

Massage-mulighederne er mange, og sædet dækker oppe fra hovedet og helt ned til lårene. Til trods for de mange muligheder er det nemt at styre med den manuelle betjening.

Det er et meget alsidigt massage sæde, hvor de andre kan have svært ved at følge med. Når du har brugt sædet tilstrækkelig meget, og betrækket er blevet beskidt, er det rart at stoffet kan tages af og vaskes. 

Fordele

 • Nakke-rullen kan justeres
 • Komfortabel
 • Simpel at bruge
 • Har en varmefunktion
Ulemper

 • Massage kan være smertefuldt for nogle

Udvalgte specifikationer

 • Evne: 35 W
 • Spænding: 100 – 240 V / 50/60 Hz
 • Autosluk: ja
 • Timer: max 15 min
 • Bredde: 57 cm
 • Vægt: 6,5 kg

i samarbejde med PriceRunner

 

Beurer MG147 Shiatsu

Beurer MG147 Shiatsu – populært valg til dig, der ønsker en massagepude

Introduktion

Vi har valgt at tage et alternativ til massagesædet med i form af MG147. Massagepuden modtager 8.6 ud af 10 mulige stjerner hos Cool blue, og den bliver rost for at passe på alle stole, og at den er nem at holde ren.

Hos Google Shopping løber den af med 4,4 stjerner ud af 5, og hos Amazon ligger den på 4,3 stjerner. På Amazon skriver en bruger: “Very effective! Delivers a ‘hard’ massage wherever you need it and with heat if you want”.

Om Beurer MG147 Shiatsu

Inde i massagepuden fra Beurer finder du 4 roterende massagehoveder, der frigiver eventuelle spændinger i nakken. Det innovative design får massagepuden til at passe ind i de fleste hjem, uden den vækker opsigt.

Du kan let komme til at svede, når du få varme på nakken, men det er ingen hindring, da du let og hurtigt kan tage betrækket af og vaske det. Det bidrager til at holde din massagepude ren og hygiejnisk.

Puden er nem at bruge med den simple betjening, der tillader dig at trykke start og stop, og om du ønsker varme. Du kan også kontrollere, hvilken vej de roterende massagehoveder skal køre. Massagepuden er et godt alternativ til dig, der blot har behov for massage og varme i nakken.

Fordele

 • Simpel betjening
 • God varmeudledning
 • Alsidig
 • Godt design
Ulemper

 • Lidt svagere performance
 • Kan føles lidt skrøbelig

Udvalgte specifikationer

 • Evne: 12 W
 • Vægt: 1,5 kg

i samarbejde med PriceRunner

Sådan vælger du et massagesæde

Der er utallige valgmuligheder, når det kommer til massagesæder. Det er godt at starte med at gøre op med dig selv, hvad det er, du vil have ud af sædet. Vil du føle dig blidt masseret og varmet igennem eller masseres hårdt? Hvor meget plads må den fylde? Hvilken type massage kan du bedst lide?

Vi har samlet nogle elementer, som er gode at kigge på i forbindelse med køb af massagesæde:

 • Materialer. Hvis hele familien skal bruge sædet, eller det skal bruges ofte, er det rart at du kan vaske betrækket.
 • Funktioner. Har du mest behov for massage i den øverste del af kroppen, er det ikke så relevant, om der er gode massagehoveder ved lænden og omvendt.
 • Varme og vibration. Ved du på forhånd, at du ikke får brugt de ekstra elementer, er det en god ide at styre uden om, da der er penge at spare.

Hvis du synes, det er svært at finde den rette over nettet, findes der flere typer af butikker, hvor du kan prøve forskellige slags. Det giver mulighed for at teste, hvad der passer bedst til dig og din kropsform.

Kilder: massagechairplanet.com, insportline.eu og spine-health.com

Det skal du også kigge efter

Et massagesæde kan næsten indeholde alt, hvad hjertet begærer. Her er nogle flere elementer, som kan være fine at tage et kig på:

 • 2D, 3D eller 4D teknologi
 • Hvilke baner massagehovederne bevæger sig i
 • Størrelsen på sædet
 • Intensiteten og om den kan justeres
 • Om det har forskellige programmer
 • Hvor nemt det er at bruge

Kilde: massagechairstore.com

Hvordan virker et massagesæde 

Der findes tusinder af forskellige typer af massageapparater og lige så mange forskellige opbygninger.

De mest simple massagestole og sæder virker ved, at de har en lille vibrationsmotor. Andre stole har ruller, der bevæger sig i et defineret mønster, som skal give en fornemmelse af de bevægelser, som menneskehænder kan lave. Avancerede stole og sæder bevæger sig i forskellige retninger og i cirkler med flere noder, der masserer kroppen.

Kilder: electronics.howstuffworks.com, howitworksdaily.com og massagechairhero.com


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:
Google Shopping

Google Shopping er en del af Google, hvor du kan se forskellige udbydere og priser på varer. Kunderne kan bedømme og anmelde produkter inden for alle kategorier.

Beurer MG 320 Massagesæde er blevet anmeldt af 1.449 mennesker.
Du kan se anmeldelserne her

Medisana MC 825 er blevet bedømt af mere end 293 brugere.
Du kan se anmeldelserne her

Medisana MCN er bedømt af mere end 298 forbrugere.
Du kan se anmeldelserne her

Medisana MC 815 er også bedømt af mere end 298.
Du kan se anmeldelserne her

Beurer MG 300 Massagesæde Luksus er bedømt af mere end 169 mennesker.
Du kan se anmeldelserne her

Beurer MG147 Massagepude er bedømt af mere end 1.449 mennesker.
Du kan se anmeldelserne her

Amazon

Amazon er verdens største e-commerce shop med over 2 milliarder besøgende om måneden. Kunderne kan anmelde og bedømme varer med stjerner op til 5.

Beurer MG 320 Massagesæde er bedømt af mere end 179 forbrugere.
Du kan se anmeldelserne her

Medisana MC 825 er bedømt af mere end 1.727.
Du kan se anmeldelserne her

Medisana MCN er bedømt af mere end 1.607 mennesker.
Du kan se anmeldelserne her

Medisana MC 815 har modtaget mere end 168 bedømmelser.
Du kan se anmeldelserne her

Beurer MG 300 Massagesæde Luksus har mere end 686 mennesker.
Du kan se anmeldelserne her

Beurer MG147 Massagepude er bedømt af mere end 279 mennesker.
Du kan se anmeldelserne her 

Testberichte.de

Testberichte er Tysklands største uafhængige forbrugerportal, der har til formål at skabe kompetente købsbeslutninger hos forbrugerne.

Testberichte har samlet anmeldelser af Medisana MC 825, og den bliver rost for evnen til tilpasning og akupressurmassagen med valgbar intensitet.

Testen udgivet den: januar 2015
Du kan se testen her

Etm Testmagazin

Etm Testmagazin er en af de mest pålidelige test institutioner i Tyskland.

Beurer MG 300 er blevet testet af etm Testmagazin. Du har vurderet den på materialet, hvordan den fungerer, og om den yder en god service for ryg og nakke.

Testen er udgivet den: 14. Juni 2014
Du kan se testen her

Cool blue

Cool blue er en e-commerce shop fra Holland, der sælger alt inden for elektroniske devices, herunder også massageapparater.

Beurer MG147 massagepuden er til salg hos Cool blue, som også har lavet en anmeldelse af den under deres produktbeskrivelse.

Du kan se anmeldelsen her

 

Andre kilder

Massage Chair Planet

Massage Chair Planet sælger luksuriøse massagestole. De har lavet en stor guide med navnet

“Ultimate massage chair buyer’s guide”, som vi har læst.
Se artiklen her

Insportline

Imsportline er en en e-commerce shop, der sælger alt inden for fitness. De har skrevet “How to Choose a Massage Chair?”, som vi har brugt.
Se artiklen her

Spine-health

Spine-health udgiver sundhedsinformationer i mange forskellige formater. De gør brug af professionelle sundhedsfolk til at lave deres materiale.

Vi har kigget på artiklen “Choosing a Massage Chair” af Peter Schubbe

Artiklen er udgivet den: 25. november 2005

Se artiklen her

Massage chair store

Massage chair store er en online shop, som sælger massagestole. Vi har kigget på deres artikel “12 Things to Look for When Buying A Massage Chair” i forbindelse med vores arbejde.

Se artiklen her

Howstuffworks

Howstuffworks er en prisvindende og troværdig kilde, når det kommer til at forstå, hvordan ting virker.

Vi har kigget på “How Massage Chairs Work” af Jonathan Strickland.
Se artiklen her

How it works

How it works er et science og teknologi magasin, der udgiver nyheder, og gør folk klogere på alt muligt forskelligt inde for genrene.

Vi har taget et kig på “How do massage chairs work?” af Ailsa Harvey.

Artiklen er udgivet den: 29. januar 2020
Se artiklen her

Massage chair hero

Massage chair hero er en affiliatside, der laver indhold til Amazon.

Vi har kigget på deres artikel “How do massage chairs work?”.
Se artiklen her

 

FAQ

Hvilket massagesæde er bedst?
Beurer luksus massagesæde – MG300 er kåret som test-oversigtens vinder, men det bedste massagesæde matcher dine behov for massage.
Hvad skal jeg overveje, før jeg køber et massagesæde?
Overvej hvor meget du har råd til i dit budget, da det kan blive en dyr investering. Sørg for, at din massagepude er lavet til det område, hvor du har behov for massage.
Hvordan vælger jeg et massagesæde?
Undersøg, hvad du og din krop har behov for, og konsulter eventuelt med din læge eller kiropraktor, hvis du er i tvivl.
Hvad skal du se efter, før du køber et massagesæde?
Kig efter om sædets størrelse passer til din kropsform.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


 

Medisana 88930 MCN Shiatsu-Massage – Testvinder

Medisana 88930 MCN Shiatsu-Massage

Introduktion

Medisana har styr på massagesæder. MCN modtager 4,2 stjerner ud af 5 hos brugerne på Amazon. En af dem skriver:” Found this massager to be very good, especially as it can be adjusted to the area that is in need of help”. Hos Google får den en lidt højere score med 4,5 stjerner ud af 5. 

Om Medisana 88930 MCN Shiatsu-Massage

Her på redaktionen har vi valgt Medisanas MCN som vores topscorer. Med en kombination af intensiv shiatsu, vibrationer og mild varme, får du alt, hvad du skal bruge for at slappe af, samtidig med at du får en effektiv massage.

Den praktiske betjening lader dig betjene sædet, lige som du kan lide det. Du kan vælge at blive masseret i den øverste del af ryggen og nakken, den nederste del eller hele ryggen og nakken på en gang.

Bladene i stolen bevæger sig todimensionelt, hvilket bidrager til ekstra komfort. Du vil kunne mærke at massagesædet fjerner spændinger, hvilket er perfekt efter en lang arbejdsdag. Du kan justere nakken med 10 centimeter, hvilket tillader at du kan dele sædet med andre i familien trods højdeforskelle.

Fordele

 • Komfortabel
 • 3 massage zoner
 • Perfekt til hverdagsbrug
 • God kvalitet
Ulemper

 • Ikke lavet til høje mennesker

Udvalgte specifikationer

 • Evne: 48 W
 • Spænding: 220 – 240 V / 50/60 Hz
 • Autosluk: ja
 • Timer: 15 min
 • Bredde: 40 cm
 • Vægt: 6,5 kg
Medisana MC 825

Medisana MC 825

Introduktion

Hos Testberichte har de samlet nogle af anmeldelserne på Medisana MC 825 massagesæde til stol, og der er kun gode karakterer og bedømmelse at spore. Hos Testmagazin scorer massagesædet 90,5% ud af 100, og hos brugerne på amazon får den 4,3 ud af 5 mulige stjerner.

Brugerne på Google Shopping er lidt vildere med sædet, og har givet den 4,5 ud af 5. En skriver: “Et kvalitetsprodukt, både hvad angår design og funktionalitet samt effektivitet og soliditet”.

Om Medisana MC 825

Medisana tilbyder den populære Shiatsu akupressur massage. Især fokuserer den på dit talje området, og du kan vælge mellem tre styrker alt efter hvor intens, du ønsker, at massagen skal være. Den slukker selv efter 15 minutter, så du skal ikke bekymre dig om at falde i søvn på stolen.

Resten af ryggen får også en tur, og er du en af de mennesker med lidt ekstra længde i ryggen, er det muligt at justere nakken på sædet, så den bliver højere.

Du kan ligesom på Beurer MG tage betrækket af og vaske det, så du nemt kan holde sædet ren. Hvis du ikke ønsker at have massagesædet fremme hele tiden, kan du nemt hænge det ind i et skab med den smarte snor der er i toppen.

Fordele

 • Fantastisk massage
 • Nem at bruge
 • Høj kvalitet
 • Meget komfortabel
Ulemper

 • Varme rullerne rammer ikke den øverste del af ryggen

Udvalgte specifikationer

 • Evne: 40 W
 • Spænding: 220 – 240 V / 50/60 Hz
 • Autosluk: ja
 • Timer: 15 min
 • Bredde: 42 cm
 • Vægt: 5,9 kg
Beurer luksus massagesæde - MG300

Beurer luksus massagesæde – MG300

Introduktion

Det tyske etm Testmagazin har kigget på Beurer luksus massage sæde – MG300, og den scorer 4,5 på alle testede parametre. Den bliver rost for at have kropsscanning, at den har et stort massageområde, og at den kan opbevares nemt.

Hos Amazon får den 4,1 stjerner af brugerne. På Google Shopping får den 4,3, hvor en af brugerne skriver: “Jeg har stor glæde af det. Lever fuldt ud op til mine forventninger”.

Om Beurer luksus massagesæde – MG300

Det er ikke uden grund, at Beurer MG300 løber af med prisen som premiumvalget. Den har noget, som ingen af de andre sæder tilbyder i form af kropsscanning. Det tillader massagesædet at tilpasse sig til nøjagtig din kropsform og vægt.

Med 4 massagehoveder, får du en kraftig massage, som både består af shiatsu-, sving- og rullemassage. For nogle vil massagesædet virke stort, men på redaktionen foretrækker vi den ekstra plads.

Du finder et dejligt, åndbart materiale på ryggen, så du ikke skal bekymre dig om at komme til at svede. Du kan nemt gemme sædet væk, når du er færdig med det, da det har smarte stropper, som kan hægtes på en bøjlestang.

Fordele

 • 4 massageruller
 • 3 automatiske massage programmer
 • Meget komfortabel
 • Fantastisk kvalitet
Ulemper

 • Stor i størrelsen for nogle

Udvalgte specifikationer

 • Evne: 60 W
 • Spænding: 100-240 V 50/60 Hz
 • Autosluk: ja
 • Timer: 15 min
 • Bredde: 47 cm
 • Vægt: 5,9 kg
Medisana MC 815 - massage seat cover

Medisana MC 815 – massage seat cover

Introduktion

Hos både Google Shopping og Amazon modtager MC 815 4,5 ud af 5 mulige stjerner. En af brugerne på Google skriver: “Denne massagepude er bare fantastisk til hjemmet! Stor afslapning, mens du sidder i gyngestolen. Ryggen æltes rigtig godt”. Den får også ros for at afgive rigtig god varme, og at du får god værdi for pengene.

Om Medisana MC 815 – massage seat cover

Med massagesædet fra Medisana er der penge at spare. På redaktionen var der ingen tvivl om, at Medisana MC 815 er bedst til prisen. Du får mange af de samme ting som ved de andre massagesæder, og så behøver du ikke have den store pengepung frem.

Som hos de andre kan du selv vælge, hvilket område af ryggen du ønsker masseret, og du får både vibrationer og varme.

Man kan kalde den for en slags begyndermodel, og den er derfor ideel, hvis du er førstegangskøber af et massagesæde. Udover at indeholde det meste af det, de andre også har at tilbyde, er der også styr på det lavpraktiske. Sædet har Velcro, så du nemt og sikkert kan sætte det fast på stolen, uden du skal bekymre dig for, om det glider.

Fordele

 • 4 roterende blade
 • 3 massage zoner
 • God til smerter i musklerne
Ulemper

 • Ikke rar for alle
 • Rygstøtten på massagebladene er hård

Udvalgte specifikationer

 • Evne: 24 W
 • Spænding: 220 – 240 V / 50/60 Hz
 • Autosluk: Ja
 • Timer: max 15 min
 • Bredde: 47,2 cm
 • Vægt: 4,5 kg
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *