Barstole med armlæn → Her er vores bud på de bedste modeller

Barstole passer fint ind i køkkenet eller hyggekrogen, hvor de eksempelvis kan stå sammen med et barbord med opbevaring. Det giver mulighed for at skabe ekstra siddepladser i uformelle omgivelser, hvilket er en fordel når du ønsker at søge lidt væk fra den travle hverdag.

Barstole med armlæn er også gode når du ønsker et lidt højere komfortniveau – her kan du nemlig hvile armene, så du kan blive siddende i længere tid uden at føle ubehag.

Sika Design Blues

Blues-barstolen er lavet af bæredygtig rattan fra Indonesien, og den fremstår således både flot, naturlig og rustik.

Barstolen har flotte, afrundede armlæn, og sædet er håndlavet med viklinger på rattan-stellet. Det er flot håndværk og helt unikt.

Sika Design Blues har en sædehøjde på 63 centimeter, og du kan blandt andet kombinere stolen med et lammeskind hvis du ønsker den bedste mulige siddekomfort.

Barstole i imiteret læder med armlæn

Dette sæt består af to lækre barstole med armlæn, som har et sæde med imiteret, sort læder.

Barstolene har desuden et krom stel med fodstøtte i bunden, og med gaspumpen kan du justere sædehøjden fra 62,5 til 82,5 centimeter. Der er således gode tilpasningsmuligheder, og barstolene kan nemt justeres til både høje barborde og køkkenbordet.

Armlænene er desuden beklædt med kunstlæder, som fuldender det flotte look.

Grå barstole med bløde sæder og armlæn

Hvis du leder efter et par neutrale, bløde barstole med armlæn, er dette sæt et godt valg.

Her får du to barstole med et krom stel og en rund fod, som alt i alt giver barstolene et flot, elegant look.

Barstolene har gaspumper, således at du kan justere højden fra 62,5 til 82,5 centimeter. Du kan således bruge dem til både køkkenbordet eller barbordet, alt efter hvad du foretrækker.

Bloomingville Form

Bloomingville designer møbler i flot nordisk stil, og Form barstolen er selvfølgelig ikke nogen undtagelse.

Her er der også kræset for detaljerne, og du får et ryglæn og armlæn i ét. Sæde og armlæn er desuden betrukket med stof og polstrede, således at komforten holdes i top.

Alt i alt en rigtig flot barstol.

Sika Design Isabell

Isabell er den rette barstol for dig, der ønsker et højt ryglæn og gode armlæn i en flot og rustik indpakning.

Barstolen fra Sika Design er fremstillet af bambus og polyrattan, som står i flot forening og får den til at stråle af rustik charme.

Sædehøjden for denne barstol er på 76 centimeter, og den kan således fint bruges ved barbordet.

Sika Design Pluto

Pluto er en fin og stilren barstol, der har gode armlæn og et ryglæn af polyrattan. Sædet er også af polyrattan, og faktisk kan den stilles udendørs hvis det ønskes.

Barstolen er nemlig modstandsdygtig overfor vind og vejr, og med en sædehøjde på 75 centimeter står den godt ved barbordet.

&tradition In Between

&tradition In Between er en pæn og tidløs barstol, der fås i flere farver og er lavet af træ med formspændt sæde og sider.

Barstolen findes i både høj og lav version, således at den enten kan bruges ved bordpladen i køkkenet, eller separat ved et barbord.

Du finder blandt andet In Between i en sort udgave, men også i en udgave af hvidolieret egetræ, røget egetræ og med polstret sæde.

Grace

Grace er en fin og lækker barstol, som har polstret sæde, ryglæn og armlæn i én skal.

Barstolen står på runde ben af massiv eg, og der er tværgående stænger i sortlakeret metal til at hvile fødderne på.

Armlænene er, ligesom sædet og ryglænet polstret og betrukket med lysegråt stof, så her kan du sidde mageligt i timevis.

Nora

Nora barstolen har et elegant design, der kan bruges i mange forskellige sammenhænge.

Barstolen er eksempelvis velegnet til den moderne nordiske indretningsstil, men også den tidløse indretning med klassiske elementer.

Sædet har en behagelig blød hynde, og både armlæn og ryglæn er polstrede for optimal siddekomfort.

Ally

Hvis du er til stilren elegance, er Ally barstolen et godt valg.

Med det slanke metalstel i sort og de runde former på sædet, sætter den kun et minimalt aftryk på din bolig. Da den samtidig er lavet i mørkegråt betræk, passer den sammen med næsten alle farver.

Barstolen er polstret med PU skum, således at du får høj siddekomfort.

Lisa

Lisa-barstolen er betrukket med stof i dusty blue, som er en hybridfarve mellem lysegrå og lyseblå.

Sammen med de slanke ben får du her en ultramoderne barstol til den nordiske indretningsstil, der både sørger for høj siddekomfort og et flot udseende.

Barstolen har et fint lille ryglæn og gode armlæn med afrundede kanter, så du er sikret en god og behagelig siddestilling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *