Barbord på hjul → Giv din bar et rullende tvist

Et barbord på hjul er velegnet til en placering i såvel stuen som i spisestuen, men det kan faktisk stå næsten alle steder. Barbordet kan nemlig bruges til mange forskellige formål, og med hjul er det muligt at flytte det rundt som du finder behov for.

Vi har været på jagt efter de pæneste og bedst barborde med hjul på to eller alle hjul, og du kan se alle modellerne herunder.

Bloomingville Fine

Bloomingville er som altid i det lidt blødere hjørne med deres møbler, som er fine, enkle, stilrene og romantiske i stilen.

Dette barbord er selvfølgelig ingen undtagelse, og her får du således flot skinnende messing med bord og underhylde af glas.

Bloomingville passer særligt godt ind i den nordiske indretningsstil, hvor rå elementer kombineres med finere elementer.

Trademark Living Rulle- og Barbord

Læder har en særlig egenskab, der tilfører ethvert møbel en rustik charme. Her er læder blevet brugt til at danne en lomme på et rullende barbord, som så kan bruges til opbevaring af alt fra aviser til ugebladet.

Barbordet er fra Trademark Living, og det er lavet af metal med en rå overfladebehandling.

På barbordet er der desuden monteret tre ringe, som der kan placeres flasker i. Her står flaskerne godt og sikkert, når du flytter rundt på bordet.

Bloomingville Creative Collection Barbord

Dette fine Creative Collection barbord fra Bloomingville er sammensat af runde metalstænger, som har et råt finish.

Barbordet passer perfekt ind i den moderne nordiske indretning, og som altid er Bloomingville dygtige til at skabe noget med romantisk charme, uden det bliver for meget.

Med dette barbord har du både en hylde i bunden samt en hylde umiddelbart under bordet, hvorpå du kan opbevare flasker liggende.

Nordal Messing Barbord

Nordal er kendt for at skabe møbler, der har et råt finish. Dette messing barbord er selvfølgelig ingen undtagelse, og designet passer rigtig godt ind i den moderne nordiske indretning.

Barbordet har kun tre ben, men der er monteret hjul på dem alle. Du har både en underhylde samt et bord til din rådighed, og begge er lavet ud af glasplader.

Højden er på 75 centimeter, og barbordet er desuden 70 centimeter bredt og 50 centimeter dybt.

Canett Furniture Lucille

Dette barbord skiller sig ud fra mængden, ved at byde på en totalløsning til opbevaring af lidt af hvert.

Du har således et bord i toppen, en skuffe, glasholdere og flaskeholdere. Det er således et komplet barbord med plads til det hele, samtidig med at det fremstår flot og velorganiseret.

Barbordet har fire hjul monteret, således at du nemt kan skubbe det rundt efter behov.

Muubs Denver

Muubs Denver er et lækkert og stilrent barbord med hjul på to ud af fire ben. Det passer fint ind i den minimalistiske og moderne indretningsstil, og har god plads til opbevaring af lidt af hvert.

Barbordet er lavet af jern og mørkt glas, og du kan dekorere bordet som du har lyst til. Der er en “lomme” til eksempelvis ugeblade, men den kan eksempelvis også bruges til opbevaring af drikkevarer.

Du får her et barbord, som måler 60 x 40 centimeter, og er 70 centimeter højt.

Kristina Dam Trolley Bauhaus

Det fine hvide Bauhaus barbord har hjul på alle ben, og det kan således nemt flyttes rundt. Derudover er det lavet i et ganske simpelt design med rene linjer, der passer godt ind i den minimalistiske indretningsstil.

Barbordet har en gennemsigtig glasplade øverst og en perforeret metalbund nederst, hvilket betyder at det fremstår endnu mere let og elegant end andre borde.

Broste Copenhagen Villads

Villads barbordet har et rustikt udtryk i messingkonstruktionen, som er hårdt børstet og har synlige svejsninger mellem leddene.

Barbordet fra Broste Copenhagen er udstyret med hjul på alle ben, og så er det formet som en vogn du kan skubbe og trække rundt som du lyster.

Der er glas i både bordpladen og den hylde, som du ser i bunden, hvilket giver en fin skinnende kontrast til den rå messing.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *