Barbord med opbevaring – Vores bud på flotte barborde med opbevaring

Et barbord med opbevaring er en praktisk løsning for dig, der ønsker at kombinere flere møbler i ét. Her får du nemlig både plads til flasker, glas og måske dine foretrukne magasiner, samtidig med at du har et samlingspunkt for familie og venner.

Hvis pladsen er trang er denne type barbord således en ideel løsning, og flere af dem kan endda nemt flyttes rundt på grund af de påmonterede hjul.

Se lige alle de flotte barborde, vi har fundet frem til herunder – alle med mulighed for opbevaring:

Woodman Grande – Rustikt barbord i eg

Woodman Grande – Rustikt barbord i eg

Er du på udkig efter et enestående og specialdesignet barbord, der giver plads til både flasker og glas, er denne Grande model fra Woodman et godt valg. Den skiller sig ud fra de andre elegante og moderne barborde med dens rustikke design. Hvor andre barborde er lavet i åbne designs med synlige hylder, er Grande bordet skabt som en lukket model. 

Udformningen med afskærmning af hylderne gør Grande bordet til et af de funktionelle møbler hos Unoliving.com.

Om Woodman Grande

I fremtiden behøver du ikke skulle tørre støv af dine flasker, specialglas- og karafler, der står på dit barbord. Den helt store og praktiske fordel ved Woodman Grande er, at det er lavet i et lukket design. Dermed er der ikke behov for at tørre overfladerne af flaskerne af, og det er ikke nødvendigt at passe ekstra godt på din specialspiritus. 

Møblet er lavet af massivt egetræ samt hvidlakerede MDF-plader. Kombinationen af disse 2 typer af materialer gør Grande barbordet egnet til et hvilket som helst hjem. Det vil bringe glæde og forskønnelse i både den personlige indretning og i det minimalistiske hjem. 

Lakerede MDF-plader gør det let for dig at vedligeholde dit bord, så du kan få gavn af det i mange år frem. Og det robuste stel i egetræ giver møblet en høj slidstyrke.

Detaljer

 • Stel af massivt egetræ og hylder af hvidlakerede MDF-plader 
 • God opbevaringsplads til både flasker og specialglas
 • Rustikt look
 • Let at rengøre og vedligeholde 
 • Unikt design af hylder
vidaXL barbord med vinreol – Kreativt og funktionelt barbord til den lille bolig

vidaXL barbord med vinreol – Kreativt og funktionelt barbord til den lille bolig

Bor du i en lille lejlighed eller i en mindre bolig, er der behov for at optimere pladsen i hjemmet. Du behøver ikke afskære dig selv fra at indrette din stue eller et kontor med et barbord. Når du vælger en specialdesignet model som dette produkt fra VidaXL, kan du få god plads til både dine spiritusflasker og din vin. 

Bordet er et ideelt valg til dig, der vil have et pladsbesparende barbord fra VidaXL.dk

Om vidaXL barbord med vinreol

I fremtiden kan du få den bedste opbevaringsplads til både rødvin, portvin, gin eller andre spiritusflasker. Det smarte og multifunktionelle bord fra VidaXL.dk er perfekt for dig, som både går op i godt design og høj kvalitet. Bordet er lavet i et lyst look, der sikrer, at det ikke kommer til at tage meget visuel plads i din bolig. 

Hver en cm af bordet er innovativt udnyttet. På den ene yderside af bordet er der lavet hylder, som egner sig perfekt til dine rød- eller hvidvinsflasker. 

Selve bordet kan bruges som cafébord. Produktet måler cirka 106cm i højden, der gør det ideelt som centrum for socialt samvær. Med 2 caféstole på hver sin side af bordet kan du skabe den mest stemningsfulde og hyggelige plads i hjemmet, der med sikkerhed bliver et hit, når vennen eller veninden kommer på besøg. 

VidaXL bordet er lavet i hvid højglans, så du let kan vedligeholde møblet. Det eneste du skal forholde dig til, er at tørre overfladen af med en fugtig klud efter behov. 

Detaljer 

 • Innovativt design 
 • God udnyttelse af hvert et hjørne af et barbord
 • Lyst look
 • Gennemført designet i hvid højglans 
 • Måler 106,5cm i højden 
 • Høj slidstyrke og lang levetid 
 • Kan bruges både til opbevaring og som klassisk bord
Trolly Fine Bar – Smukt barbord i messinglook og med glasplade

Trolly Fine Bar – Smukt barbord i messinglook og med glasplade

Når dit barbord både skal være dekorativt og funktionelt, kan det være en god idé at gå efter de moderne modeller på markedet, som er lavet i enestående materialer. Denne eksklusive og flotte Trolle Fine Bar er skabt i et stilrent formsprog, der især vil egne sig til det minimalistiske hjem. 

Som følge af det enkle design og den høje kvalitet af materialerne hører møblet til de mest elegante udgaver hos Unoliving.dk

Om Trolly Fine Bar

Barborde har eksisteret i mange århundreder. Oprindeligt var det kun de velstående familier og mennesker i samfundet, der havde et særligt møbel i hjemmet, som alene var beregnet til opbevaring og dekoration af spiritusflasker. Trolly Fine Bar er lavet med respekt for historien. Det er skabt som en trolly med et elegant, lille håndtag og små hjul, der giver mulighed for at flytte rundt på bordet.

Trolly Fine Bar hører til de mest elegante og dekorative barborde, du kan vælge på det danske marked. Det er lavet i et messinglook på rammen, og det er udført med en smuk glasplade. 

Hvor du vælger at have bordet stående, er helt op til dig. Det kan både være i stuen, eller det kan være i køkkenet eller på et kontor. 

Du kan nemt få plads til dine dekorative spiritusflasker med Trolly Fine Bar. Møblet er lavet med 2 solide glasplader, så du kan anordne både dine krystalglas, dine vinkarafler og dine elegante flasker med favoritspiritus. 

Detaljer 

 • Lavet i klassisk design med små transporthjul
 • Perfekt til den moderne bolig 
 • Smukke materialer 
 • Stilrent look
 • 2 glashylder 

Muubs Denver

Muubs Denver er et stilrent barbord med plads til åben opbevaring. Her kan der nydes lidt koldt eller varmt at drikke i hyggekrogen, samtidig med at dagens avis eller ugeblad læses i ro og mag.

Barbordet har hjul på to ud af fire ben, og det kan således nemt flyttes rundt efter behov.

Stellet på dette bord er lavet af metal, og der er glasplader i både top og bund.

Barbord fra Bloomingville med 2 hylder

Vi elsker Bloomingville, og det er der især én god grund til: Deres stil matcher den moderne, nordiske indretningsstil til perfektion. Det rå, det bløde, det sarte – altsammen i en flot pakke, der er en fryd for ethvert øje.

Dette barbord har ikke kun én, men to hylder til opbevaring. Du kan således opbevare alt fra glas til flasker på den ene hylde, eller opdele hvis du har mange af hver. En anden mulighed er desuden at indkøbe et par kasser eller kurve, som du kan sætte ind på hylderne. De skaber et mere roligt udtryk og bedre overblik.

Bloomingville barbordet er af jern med et flot messingfinish. Det er ovalt og måler 60 x 35 centimeter, med en højde på 80 centimeter.

Sika Design Carlo – barbord med opbevaring og 8 flaskeholdere

Hvis du er til det rustikke og naturlige look, er Carlo-barbordet et oplagt valg. Her får du masser af plads til opbevaring, og der er endda plads til 8 flasker i de påmonterede flaskeholdere.

Barbordet er opbygget af et rattanstel med håndlavede viklinger omkring, hvilket i kombination giver et flot, rustikt look.

Placer dette barbord i udestuen, køkkenet eller den lille hyggekrog – mulighederne er mange.

Carlo barbordet måler 89 x 45 centimeter, og det er 82 centimeter højt.

Cane-line Roll – lille rundt barbord med bakke

Roll barbordet er et elegant, stilrent bord til det lille rum. Det tager nemlig ikke meget plads, men alligevel er det praktisk i brug.

Barbordet har god plads til opbevaring i bakken under selve bordet, og da det har hjul på alle fire fødder, kan du nemt flytte rundt på det.

Det lille barbord måler 78 centimeter i højden, og har en diameter på 44 centimeter.

Udover den viste sorte udgave, fås Cane-line Roll også i mørkeblå eller hvid.

Avocet

Avocet, som dette barbord så simpelt hedder, er et fint hvidt bord med hylder i den ene side.

Der er således ganske god plads til opbevaring af stort og småt, og du kan enten opbevare glas eller små nipsting direkte på hylderne eller – eksempelvis – investere i nogle små kasser, hvori du kan opbevare mindre ting.

Barbordet er passende til 2 personer, og måler 120 x 60 centimeter med en højde på 105 centimeter. Benene er af metal, og bordplade samt hylder er af MDF med højglans hvid laminat.

Angela

Dette barbord har en skuffe i stedet for åben opbevaring, hvorved du får plads til at opbevare små nipsting under bordpladen.

Barbordet er lavet af træ, som er hvidlakeret, og forneden er en tværgående pind som du kan hvile fødderne på.

Angela, som barbordet hedder, er et fornuftigt og simpelt barbord på 120 x 60 centimeter, som passer ind i mange forskellige indretningsstile.

Ib Laursen Barbord

Dette fine og sofistikerede barbord er lavet af metal, og det tager sig fint ud som del af den rustikke indretningsstil.

Der er hjul på alle ben og god opbevaringsplads på underhylden, ligesom der kan opbevares flasker liggende på hylden under bordet.

Trademark Living Rulle-Barbord

Læder gør noget særligt ved dette barbord. Ikke nok med at barbordet i sig selv fremstår råt og upoleret, så tilfører det brune læder også et rustikt touch.

Barbordet fra Trademark Living kan rulles rundt som du har lyst til, og der er desuden en hylde i bunden som du kan bruge til opbevaring.

På toppen er der holdere til tre flasker, og læderlommen kan du bruge til opbevaring af blandt andet aviser og ugeblade.

Nordal Bali

Hvis du er ude efter noget helt specielt, skal du tage et kig på Nordal Bali. Dette barbord er ikke specielt stort, men alligevel er pladsen godt udnyttet.

I bunden er der nemlig plads til opbevaring på glashylden, og på bordet kan du stille enkelte små ting. Barbordet står desuden på hjul, så det nemt kan flyttes rundt.

Cane-line Roll

Cane-line Roll er, som andre møbler fra Cane-line, holdt i et tidløst og stilrent design.

Det ses eksempelvis i de fejlfrie hvide elementer, men også i den underliggende hylde med teaklameller i bunden.

Barbordet har god plads til opbevaring af eksempelvis flasker, som støttes af metalkanten der omringer hylden i bunden.

På toppen kan du have glas og flasker stående, og hele barbordet kan let flyttes rundt da der er hjul på to af benene.

Obuzi Rosey-Manga

Er du på udkig efter noget helt unikt, skal du vælge dette barbord. Her er der god plads til opbevaring af dine yndlingsflasker, samtidig med at du kan opbevare glas side om side.

Barbordet er designet med inspiration fra egetræsfade, der normalt bruges til vin, men det her barbord er dog fremstillet af mangotræ.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *