Barbord i træ – Få dit alkohol vist frem med et nyt bakkebord

Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Barborde i træ skaber et råt, rustikt og naturligt look. De klæder de fleste spisekroge i køkkenet, men kan eksempelvis også bruges i vinkælderen eller som del af en slyngelstue eller udestue. Mulighederne er mange.

Typisk er bordene behandlet med enten olie eller en form for lak, men du kan også finde varianter der både er billigere og nemmere at vedligeholde, eksempelvis barborde af træfinér eller MDF. Disse har ligeledes et flot trælook, men der slipper du for at pleje toppen af bordet med jævne mellemrum.

Højt barbord med spånplade på toppen

Dette barbord måler 90 centimeter i højden, og i modsætning til barborde i massivt træ er der her lagt en spånplade på toppen.

Det giver barbordet et rustikt og industrielt udtryk, der passer perfekt ind i mange forskellige indretningsstile.

Barbordet står på ben som kan justeres individuelt, og og det kan desuden bruges som afsætningsbord eller andet. Selve bordet måler 120 x 60 centimeter, så der er god plads til op mod 4 personer.

 

Muubs Block – rustikt barbord i genbrugt teaktræ

Muubs laver en masse spændende møbler i rustikt design, og de mestrer blandt andet brugen af genbrugsmaterialer. Her er det således et skønt barbord i genbrugt teaktræ, der er kendt og elsket som en af de fineste træsorter der findes.

Ønsker du et barbord i træ, er teak således en seriøs overvejelse værd.

Barbordet er stort og rummeligt, og måler hele 150 x 70 centimeter. Det er desuden 110 centimeter højt, og det er derfor ideelt til både stående og siddende gæster.

 

Lisa

Lisa er et fikst og moderne barbord i et slankt design, der passer perfekt ind i den moderne nordiske indretning.

Barbordet har et slankt sort metalstel og en bordplade i vild eg, som passer perfekt sammen.

Kombiner eksempelvis med sorte barstole, for at komplimentere det rustikke look.

 

Rowico Jenson – barbord i hvidpigmenteret egetræ

Svenske Rowico har skabt dette flotte Jenson barbord, som er lavet af massivt egetræ med en hvidpigmenteret overfladebehandling.

Barbordet fremstår således flot og elegant i lyse nuancer, og det passer derfor ind i mange forskellige indretningsstile.

Bordet måler 122 x 75 centimeter, og er således rummeligt nok til at 4 personer kan sidde komfortabelt. Fin løsning til sommerhuset, udestuen, hjemmebaren og meget mere.

 

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Elegant barbord fra FDB Møbler i massivt egetræ

 

Stine Weigelt har designet dette lækre barbord for FDB Møbler, og det er således ægte dansk design når det er bedst.

Barbordet har skønne, minimalistiske former, og det slanke stel gør således ikke meget væsen af sig. Let og elegant står det i både køkken og andre rum, hvor det i kombination med et par barstole uden ryglæn skaber et hyggehjørne uden du går på kompromis med rumfølelsen.

C66 barbordet er en del af Øst-serien, og det er lavet af massivt egetræ med en lakeret overflade. Lakeringen beskytter blandt andet træet mod våde aftryk, og det er således ideelt til et barbord.

Bordet er relativt højt, og måler i samlet tilstand 105 centimeter i højden, samt 75 centimeter i diameter.

Kasper Rundt Barbord

Runde barborde har et helt specielt udseende, og når det er af træ fremstår det både pænt og rustikt på samme tid.

Barbordet måler 70 centimeter i diameter og har tynde tværpinde til fødderne. Der er fin plads til 4 personer omkring dette bord, og alle vil kunne se hinanden i øjnene  her.

Breda

Det klassiske Breda barbord måtte vi bare have med, fordi det passer perfekt ind i næsten alle indretningsstile: Fra den klassiske tidløse stil til den moderne nordiske stil, her er mulighederne mange.

Barbordet er fremstillet i lakeret egefiner med ben af olieret eg. Olien giver egetræet en fin varm kulør, der passer godt sammen med den sorte tværstang til fødderne.

Breda barbordet kan stå fint sammen med enten lyse eller mørke møbler. og med en størrelse på 117 x 58 centimeter er der plads til op mod 4 personer.

 

True

True-barbordet står fint med bordplade i massiv eg, som har fået en oliebehandling. Benene er desuden sorte og let skråtstillede, hvilket giver barbordet et pænt look.

Der er ingen tværpind under dette barbord, men det kan både ses som en fordel og en ulempe. Ønsker du et barbord som ikke ser ud af så meget, er denne model et godt valg.

 

Smalt barbord i fedt vintage look

Dette smalle barbord har det helt rigtige vintage look. Det passer således perfekt til mange formål, og fungerer blandt andet godt sammen med andre rå elementer.

Barbordet har et stel af sortlakeret stål, og på toppen er lagt en spånplade med et rustikt træfinish.

Bordet har plads til 4 personer, og måler 120 x 40 centimeter. Det er 100 centimeter højt, hvilket er en smule mere end et normalt køkkenbord. Ønsker du ikke længere at bruge det som barbord, kan det også med fordel anvendes som et stilfuldt konsolbord.

Erik Bagger barbord i lakeret askefinér

Det stilfulde Jazz barbord er tegnet af Erik Bagger, og med den sortlakerede overflade passer det perfekt ind i den elegante indretning.

Stilen er både elegant og minimalistisk på samme tid, og formen er let. Det er et forholdsvist stort barbord med en diameter på 120 centimeter, og da det er fremstillet af askefinér får du det bedste fra begge verdener: Flot træstruktur i overfladen, og nem vedligeholdelse.

Justerbart barbord

Dette justerbare barbord er perfekt til festsalen eller terrassen. Det har et hul i midten som eksempelvis kan bruges til en parasol, og med den justerbare højde kan barbordet indstilles fra 75 centimeter og op til 105 centimeter.

Med en længde på 177 centimeter og en bredde på 50 centimeter, er dette barbord et oplagt valg til op mod 6 personer.

Udover at du kan justere højden, kan du også klappe benene sammen.

SACKit Nordic

SACKit Nordic er, som navnet antyder, et klassisk barbord der passer ind i den moderne nordiske indretning.

Barbordet er dog så alsidigt, at det passer ind i de fleste stile. Med den massive egetræskonstruktion har du et elegant ydre, som komplimenterer enhver rustik indretningsstil perfekt. Bordpladen er desuden af lakeret egetræsfinér.

Skulle du ønske Nordic barbordet i andre varianter, fås det også i en udgave af sortmalet birketræ eller en kombination af sort bordplade med stel i egetræ.

Boswell

Er du til et mere stilrent barbord i træ, er Boswell et godt valg.

Barbordet har et flot egetræslook med tykke kanter og lukkede sider, der får det til at fremstå enkelt og pænt.

Under bordet er en tværgående metalstang, som fødderne kan hvile på.

Boswell fås også i højglans hvid.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *