8 bambus sofaer til den rustikke stil

Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Hvis du ønsker at invitere naturen indenfor, kan du med fordel skaffe en sofa af bambus. Den er let og elegant at se på, og sammen med et par grønne planter (samt firkantet sofabord af bambus) kan du skabe den helt rigtige hyggestemning som du kender fra dine ferier sydpå.

I flere sydøstasiatiske lande har bambus været brugt som byggemateriale i århundreder, og det er der selvfølgelig flere grunde til: Bambus er yderst robust og nemt at arbejde med, og det holder sig rigtig fint i det varme vejr.

Vi har taget et kig på udvalget af bambus sofaer netop nu, og herunder er vores fund:


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

VidaXL 2-personerns havesofa – Budgetvenlig havesofa med hvide hynder

VidaXL 2-personerns havesofa – Budgetvenlig havesofa med hvide hynder

Bambus har i mange år været og er fortsat et populært materiale til udendørsmøbler. Efterspørgsel og pris har ofte en tæt sammenhæng, og dette er medvirkende til, at der findes mange dyre og eksklusive møbler i det lyse naturmateriale. 

Vil du forskønne haven, terrassen, udestuen eller det store orangeri med et stærkt og prisvenligt bambusmøbel kan denne sofa fra VidaXl være et godt valg. 2-personerns sofaen er skabt i et rustikt design, der giver den ekstra holdbarhed. 

Den skarpe pris og det naturlige look gør sofaen til en favorit hos kunderne hos VidaXL.dk.

Om 2-personerssofaen 

Der findes efterhånden mange forskellige møbler i bambus, der er skabt til at stå udenfor. Mange af sofaerne i bambus er lavet i store designs, der giver plads til flere voksne mennesker. Har du en mindre have eller en smal terrasse kan de store dimensioner blive en gene for dig. 

VidaXL sofaen er lavet i et kompakt og smart design, der giver siddeplads til 2 voksne. Sofaen er skabt til både at skabe komfort og bringe elegance i og omkring haven. 

Det er en stor fordel for dig, at sofaen er lavet af rustikke bambusrør. Disse højner modstandskraften og forlænger levetiden af sofaen, så du kan nyde den sommer efter sommer. Det eneste vedligehold du skal forholde dig til, er at tørre bambusrørene af efter behov med en fugtig klud. 

Du får masser af valuta for pengene med den charmerende bambussofa fra VidaXL. Der følger en komplet hyndepakke med, så du ikke skal til at købe ekstra hynder for at fremme komforten i sofaen. 

Du kan tage møblet i brug, så snart du modtager din forsendelse.  

Udvalgte specifikationer 
  • Rustikke bambusrør der højner slidstyrken af sofaen
  • Kompakt design 
  • Hynder medfølger (2x sædehynder samt 2x ryghynder)
  • Let at rengøre 
  • God pris

Bloomingvillle Bambus Sofa

Bloomingville har lavet denne skønne sofa af bambus, som er velegnet til liggende afslapning i haven eller stuen.

Sofaen har ikke hynder til ryggen, men her kan der dog suppleres op med aflange pyntepuder hvis dette ønskes.

Bredden på denne sofa er 175 centimeter, og den er 77 centimeter dyb. Fra Bloomingville kan du også finde andre møbler af bambus, så du kan kombinere disse til et helt loungeområde.

Lene Bjerre Mandisa

Mandisa er en fin bambus sofa i et godt design. Konstruktionen er lidt mere sofistikeret end hos andre sofaer af bambus, men dette er kun en fordel.

Hynden er flot og naturfarvet, og sammen med et par puder kan du løfte komfortniveauet til et niveau der passer dig perfekt.


Ib Laursen Bambus Sofa

Denne sofa har et fint og enkelt look, og den er perfekt for dig der ønsker at sætte et personligt præg på indretningen.

Sofaen har en bredde på 180 centimeter, og er således oplagt til liggende afslapning på den medfølgende hynde.

Den er desuden 70 centimeter dyb.

Tine K. Home Bamboo

Denne bambus sofa “omfavner” dig med de høje armlæn, og hynden fås i flere farver.

Fordelen ved denne sofa er at hynden er relativt tynd, hvilket både sikrer god siddekomfort samtidig med at den ikke optager for meget plads under opbevaringen.

Sofaen har et rustikt look, og som sådan passer den perfekt ind i de fleste indretningsstile.

Tine K Bambus Sofa

Bambus sofaen fra Tine K er i et anderledes og simpelt design. Det er en ægte afslapper-sofa, som indbyder til tilbagelænet afslapning i den store bløde hynde.

Fordelen ved at have én stor hynde, som det er tilfældet her, er at du undgår at sætte dig midt imellem to hynder – og dermed skubbe dem begge ud til siden.

Sofaen er lille af størrelse, og måler kun 160 centimeter i bredden. Den er således perfekt til placering i såvel stuen som på den overdækkede altan, eller i et loungeområde.

Chic Antique Lyon

Denne sofa har et design der minder lidt om en daybed eller chaiselong, samtidig med at den har en ryg du kan læne dig op ad.

Sofaen måler 180 centimeter i længden og kan således fint bruges til liggende afslapning, men i kombination med et par puder til ryggen kan du også sidde ganske fint og komfortabelt i denne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *