Praktiske (og flotte) bakkeborde til morgenmad på sengen

Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Findes der noget bedre end at få serveret morgenmaden på sengen på en fridag? Følelsen af at kunne blive under dynen, og sengetæppet, samtidig med at morgenmaden indtages, er ubetalelig. Denne form for selvforkælelse er os alle vel undt fra tid til anden.

Bakkeborde til sengen findes dog ikke i et særlig stort udvalg, men der findes dog nogle enkelte som skiller sig ud og passer perfekt til servering af med på sengen (eller i sofaen med film i fjernsynet).

Til denne inspirationsartikel har vi fundet de fineste bakkeborde frem, som både er dekorative og funktionelle – se dem alle herunder.

 

Skagerak Nomad

Hvis du er til tidløst nordisk design, er Skagerak Nomad bakkebordet et oplagt valg. Dette bakkebord er perfekt til sengen på grund af det moderne og stilrene look, der inkluderer en bakke af egetræ og sammenklappelige ben af metal.

Bakkebordet fra Skagerak er desuden en del af en større serie af indretningsartikler, så her kan du mikse og matche som du måtte ønske det.

Skagerak Nomad er et lidt større bakkebord, og bakken måler således 60 x 35 centimeter.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Bambus bakkebord til sengen

Bambus er et bæredygtigt materiale, som bruges til alt fra bademåtter af træ til lanterner. Selvfølgelig findes der også bakkeborde til sengen, som er lavet af bambus, blandt andet dette.

Bakkebordet, som sælges af Manillo, er et billigt et af slagsen, og det er en rigtig fin gaveidé til alle der har fortjent lidt lækker forkælelse.

Du får her et bord på 50 x 30 centimeter, og benene måler cirka 21 centimeter. Disse kan selvfølgelig klappes op under bordet, så det nemt kan opbevares i et skab eller en skuffe.

Breakfast Tray

Dette bakkebord sælges af ILVA, og hedder bare Breakfast Tray. Dejlig simpelt og elegant.

Bakkebordet er perfekt til sengen, da det står på sammenklappelige ben og har en fin hvid farve. Det matcher således dit yndlingsporcelæn perfekt, og vil komplimentere enhver lys og moderne indretning.

Dette bakkebord er fremstillet af mahogni, som har fået en mathvid lakering.

FAQ

Hvad er et bakkebord?
Bakkeborde er små borde med en flad bakke eller plade, der bruges til at servere mad eller drikkevarer på. Det kan blandt andet være på sengen.
Er bakkeborde nemme at opbevare?
Ja, mange bakkeborde er foldbare eller sammenklappelige, hvilket gør dem nemme at opbevare i små rum eller skabe. Ellers er de typiske også flade, og optager dermed ikke særlig meget plads, hvis de stilles oprejst.
Hvordan bruges bakkeborde?
Bakkeborde kan bruges til at servere mad og drikkevarer til gæster eller til privat brug. De kan også bruges som en bærbar overflade til at arbejde eller spille på.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *