Praktiske (og flotte) bakkeborde til morgenmad på sengen

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Findes der noget bedre end at få serveret morgenmaden på sengen på en fridag? Følelsen af at kunne blive under dynen, og sengetæppet, samtidig med at morgenmaden indtages, er ubetalelig. Denne form for selvforkælelse er os alle vel undt fra tid til anden.

Bakkeborde til sengen findes dog ikke i et særlig stort udvalg, men der findes dog nogle enkelte som skiller sig ud og passer perfekt til servering af med på sengen (eller i sofaen med film i fjernsynet).

Til denne inspirationsartikel har vi fundet de fineste bakkeborde frem, som både er dekorative og funktionelle – se dem alle herunder.

Bambus bakkebord til sengen

Bambus er et bæredygtigt materiale, som bruges til alt fra bademåtter af træ til lanterner. Selvfølgelig findes der også bakkeborde til sengen, som er lavet af bambus, blandt andet dette.

Bakkebordet, som sælges af Manillo, er et billigt et af slagsen, og det er en rigtig fin gaveidé til alle der har fortjent lidt lækker forkælelse.

Du får her et bord på 50 x 30 centimeter, og benene måler cirka 21 centimeter. Disse kan selvfølgelig klappes op under bordet, så det nemt kan opbevares i et skab eller en skuffe.

Skagerak Nomad

Hvis du er til tidløst nordisk design, er Skagerak Nomad bakkebordet et oplagt valg. Dette bakkebord er perfekt til sengen på grund af det moderne og stilrene look, der inkluderer en bakke af egetræ og sammenklappelige ben af metal.

Bakkebordet fra Skagerak er desuden en del af en større serie af indretningsartikler, så her kan du mikse og matche som du måtte ønske det.

Skagerak Nomad er et lidt større bakkebord, og bakken måler således 60 x 35 centimeter.

Sheesham

Sheesham er et lidt anderledes bakkebord, som kan bruges til dobbeltsengen og ved sofaen. Det står nemlig på gulvet, men er designet på en måde så det kan skubbes ind under sengen således at bakken placeres foran dig.

Selve bakken er placeret i en højde på 57,5 centimeter, hvilket blandt andet er værd at tage notits af hvis du har en høj seng.

Fordelen ved et bakkebord som dette til sengen, er at du nemt kan flytte det rundt – og du behøver ikke frygte for at kaffen og juicen vælter ud af kopperne, hvis du rykker dig i sengen.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Breakfast Tray

Dette bakkebord sælges af ILVA, og hedder bare Breakfast Tray. Dejlig simpelt og elegant.

Bakkebordet er perfekt til sengen, da det står på sammenklappelige ben og har en fin hvid farve. Det matcher således dit yndlingsporcelæn perfekt, og vil komplimentere enhver lys og moderne indretning.

Dette bakkebord er fremstillet af mahogni, som har fået en mathvid lakering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *