3 funktionelle badeværelsesskabe med spejl

Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Hvis du vil øge opbevaringspladsen på dit badeværelse uden at have skabe og reoler stående på gulvet, er at badeværelsesskab med spejl et oplagt valg.

Skabet er en pæn og stilren løsning til en problematik, der findes på mange badeværelser: Manglende opbevaringsplads til alle ens småting.

Vi har derfor gennemgået udvalget, og fundet frem til vores favoritter. Se dem alle herunder.

Badeværelsesskab med dobbelt låge

Dette lille badeværelsesskab har dobbelt skabslåge med greb i hver dør. Materialevalget er MDF, og skabet er hvidt.

Stilen er fin og simpel, hvilket betyder at skabet passer fint ind i alle indretningsstile.

Indvendigt er der en enkelt hylde, og under skabslågerne finder du også en åben hylde til opbevaring.

Ifö Option Spejlskab - LED belysning

Ifö Option Spejlskab – LED belysning

Dette spejlskab er perfekt til dig, som leder efter et nyt spejl til dit badeværelse, hvor der godt kan bruges mere opbevaringsplads. Man kan aldrig have for lidt opbevaringsplads, da der altid kommer noget nyt. Det kan være, at du går meget op i hudpleje, og derfor bruger en masse produkter om morgenen og aftenen. Her kan det være rart at have de forskellige produkter nemt tilgængeligt, uden at de står fremme på badeværelsesbordet. Her er dette spejlskab perfekt, da du kan bruge selve skabet til opbevaring og spejlet som badeværelsesspejl. Selve skabet er nemt og hurtigt at komme til, hvilket er en vigtig egenskab for mange. Derudover er der LED belysning i skabet, så du har nemt ved at se skabets indhold – også om aftenen.

Der er også mange som vælger at bruge deres spejlskabe som medicinskabe. Det skyldes, at deres medicin skal være nemt at komme til, men det er ikke alle, som synes, at det er behageligt at have deres medicin stående fremme. Dette skabsspejl har 2 låger, så det er også nemt at dele spejlet over på midten, så man kan have sin egen side i skabet. Lågerne er lavet med softclose, hvilket sikrer, at du ikke ved et uheld knækker spejlet, fordi du lukker skabet for hårdt. Det er også perfekt, hvis du tit går i seng senere end din partner og ikke vil vække dem ved at smække skabet i.

Derudover kommer skabet med flotte greb, som gør skabet nemt at åbne og lukke uden at lave fingeraftryk på skabets glas. Skabet måler 67,4 cm i højden, 55 cm i bredden og 17,7 cm i dybden. Det er altså et skab med masser af opbevaringsplads. Spejlet er hvidt, så det passer ind i de fleste badeværelser, som har givet dette skab en andenplads i dens kategori hos pricerunner.dk.

Ifö Option Spejlskab – god opbevaringsplads

Ifö Option Spejlskab – god opbevaringsplads

Dette spejlskab kommer i et flot og enkelt design, som er nemt at inkorporere i ethvert badeværelse. Selv hvis du har et badeværelse fyldt med farver, så er dette spejl en flot tilføjelse. Udover at spejlet er flot, så er det også super praktisk. Hvis du udskifter dit gamle badeværelsesspejl med denne flotte model, vil du have et stort og klart spejl, men også en masse opbevaring. Vi leder næsten altid efter nye måder at få mere opbevaring ind i vores hjem på. Hvis du har en masse produkter eller forskellig medicin, som du bruger dagligt, så er det rart at have dem et sted, hvor de er nemme at komme til. Det er ikke altid, at man synes, at det er rart at have sine ting stående fremme på badeværelsesbordet. Derfor kan det være en super god idé at montere et spejlskab. Her får man glæden af et spejl sammen med opbevaringspladsen fra et skab. Spejlets simple design sammen med dens praktiske funktioner, har givet spejlet en fjerdeplads i dens kategori på pricerunner.dk.

Skabet er udstyret med elegante greb, som gør det nemt at åbne og lukke skabet uden at efterlade fingeraftryk på spejlet. Derudover er spejlet udstyret med en softclose mekanisme, som gør at skabet ikke kan smækkes i. Det sikrer, at spejllågen ikke går i stykker, fordi man lukkede skabet for hårdt. 

Dette spejl måler 67,2 cm i højden, 50 cm i bredden og 17,7 cm i dybden. Det betyder, at du får et dejligt stort spejl sammen med en masse opbevaring. De lidt dybere hylder gør også, at der er plads til meget, uden det står helt op af kanten, så det kan falde ud, når man åbner skabet. Skabet er nemt at montere med de justerbade monteringsbeslag, som leveres sammen med spejlet.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

BDA Living Fjäll

Dette flotte og stilrene badeværelsesskab har en todelt front uden greb, hvilket giver et godt og stort spejlbillede.

Der er installeret LED-lys i top-pladen, som lyser ned over skabet, og du kan vælge mellem flere forskellige farver og størrelser hos forhandleren.

Det mindste skab i serien er på 60 x 70 centimeter, og alle størrelserne har en dybde på 14 centimeter. Så her får du altså et badeværelsesskab, som sidder tæt ind mod væggen.

BDA Living Nordfeld Colored

Det flotte Nordfeld skab har en front af to spejle, der sidder tæt sammen på grund af de grebsløse låger.

Badeværelsesskabet har alt hvad du måtte ønske dig, lige fra soft-close og justerbare glashylder, som giver dig et godt overblik i hele skabet.

Du kan få dette skab i enten mat blå eller mat grøn, og det kan købes i en bredde på enten 60 centimeter eller 90 centimeter. Dybden er på 14 centimeter for alle modellerne.

Hvidt badeværelsesskab med spejl og hylde

Dette flotte hvide badeværelsesskab har et pænt og tidløst look, der passer fint ind på de fleste slags badeværelser.

Her får du et pænt lille spejl i fronten, som er sat i en skabslåge med et lille greb, og i bunden er der en åben hylde til opbevaring.

På siden af skabet er der desuden plads til at ophænge et lille håndklæde, hvilket gør dette badeværelsesskab til at godt valg over den lille vask.

Simpelt hvidt badeværelsesskab med spejldør

Hvis det skal være så simpelt og billigt som muligt, kan dette badeværelsesskab med en enkelt lille spejldør være et godt køb.

Badeværelsesskabet er velegnet til dem der bare ønsker noget nemt og enkelt, samtidig med at det skal opfylde et funktionelt behov.

Da skabet ikke måler mere end 48 x 65,5 centimeter og har en dybde på 16 centimeter, passer det ind på selv meget små badeværelser.

Svedbergs Holger Spejlskab

Svedbergs Holger Spejlskab – populært

Dette spejlskab kommer i et helt simpelt design, som gør at det passer ind i langt de fleste badeværelser. Skabet kommer med en låge i spejlet, som er dekoreret med en sort metalramme. Rammen gør spejlet ekstra holdbart og sørger for, at selve spejlet ikke knækker nemt. Derudover giver den sorte metalkant spejlet en flot kontrast, som gør skabet endnu flottere at se på.

Spejlet er lavet med afrundede kanter, som også giver spejlet super flotte detaljer, som mange vil nyde i deres badeværelse. Fordi selve designet på spejlet er så simpelt, så er skabet nemt at inddrage i en enhver indretning, hvilket er en kæmpe fordel for mange. Derudover er det monterede spejl flot og klar, så du får et skarpt spejlbillede. Det er perfekt til dig, som skal bruge spejlet til at se dig selv i.

Dette er et spejlskab, hvilket betyder, at den har opbevaring bag spejlet. Denne model har 3 hylder, hvilket giver dig en god mængde opbevaringsplads til de ting, som du bruger mest. Spejlskabet er blandt andet rart at have, hvis der er nogle ting, som man gerne vil have nem adgang til, men som man ikke nødvendigvis vil have til at stå fremme. Her vil indholdet være gemt bag skabslågen, men det vil stadig være super nemt at komme til. Spejlet er både praktisk og flot, hvilket har begejstret mange kunder. Dette kan blandt andet ses på spejlets førsteplads i sin kategori på pricerunner.dk.

Dette spejl måler 60 cm i højden, 45 cm i bredden og 12 i dybden. Det gør, at spejlet er perfekt til dig med et mindre badeværelse, som gerne vil have en smule mere opbevaring uden at skulle ofre gulvplads. Du skal dog være opmærksom på, at spejlet ikke kommer med indbygget lys, som mange går efter.

Hafa Original

Hafa Original er perfekt for dig, der ønsker andet end hvidt på dit badeværelset. Dette skab har 2  grebsløse låger (fås også med 3, som ses på billeder), som giver en hel lille spejlvæg med kun små revner imellem hver låge, og det er således perfekt til badeværelser af alle størrelser.

Det viste badeværelsesskab har en ramme af egetræsfiner, men du kan også få det i sortlakeret finer eller hvidlakeret finer, hvis det måtte ønskes.

Hvis du ønsker mere opbevaringsplads på dit badeværelse, men ikke helt ved hvor du skal starte, så kan du se vores artikel, hvor vi har fundet nogle af de bedste højskabe til badeværelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *