2 flotte bademåtter af træ til det eksklusive badeværelse

Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Hvis du er vild med naturlige materialer og gerne vil have dem ind i hjemmet, er bademåtter af træ en oplagt mulighed.

Bademåtter er ikke normalt noget man forbinder med træ, men der findes faktisk flere fantastisk flotte bademåtter af netop træ. Mange af dem er af teaktræ, som er en fin og holdbar træsort, men der findes også bademåtter af andre materialer.

Fordelen ved bademåtter af disse typer er at de giver badeværelset et pænere og mere velorganiseret helhedsudtryk, sammenlignet med måtter af stof.

Vi har gravet lidt, og fundet vores yndlingsbademåtter af træ. Kig med herunder, og lad dig inspirere.

Skagerak

Skagerak – Baderumsmåtte i teak på 58,5 x 40 cm

Denne måtte i massivt teaktræ er et meget populært produkt hos trendyliving.dk. 

Der er tale om en måtte, som ikke kun kan bruges på badeværelset, men som også kan have en rigtig god funktion andre steder i hjemmet, hvor det er praktisk at have en skridsikker og elegant måtte liggende. 

Træmåtten er lavet i et smukt naturmateriale, og har et virkelig elegant look med et twist af noget råt. Den er lavet af nogle gedigne materialer, herunder teaktræ og rustfrit stål, og den kan derfor fint klare at stå ude i det fri. Da den er lavet af teaktræ, så kan du vælge enten at lade den patinere smukt, eller du kan give den noget olie af og til. 

Baderumsmåtten måler 58,5 x 40 x 2,5 cm. Det er et ret almindeligt mål for en måtte, bortset fra, at den har en vis højde. Det er med til at give måtten et særligt look. Det giver den også en vis tyngde, som gør, at den ligger godt og solidt i underlaget. 

Måtten er produceret af det meget anerkendte firma Skagerak Danmark, som tidligere hed TripTrap. De har gennem årene lavet mange smukke og holdbare produkter i træ. Dermed bliver Skagerak måtten en del af et større sortiment af virkelig høj kvalitet.

Den kan naturligvis anvendes som bademåtte, så du kan komme trygt ud af badet uden at risikere at glide på det våde gulv. Du kan også bruge den i entréen eller sætte den på terrassen lige uden for havedøren. Så har du en overgang mellem ude og inde, der er både praktisk og flot. På den måde slipper du for en del støv og jord, der ellers ville ende inde i stuen. 

Den bæredygtige måtte er lavet af et naturprodukt, og teaktræet er en indretningsmæssig gevinst i de fleste tilfælde. Du kan med fordel kombinere den med andre produkter, der også er lavet af naturmaterialer. Det vil bestemt klæde hinanden. 

Vælg denne smukke og fleksible måtte i teaktræ, hvis du gerne vil have en måtte, der er både praktisk og dekorativ.

Cinas bademåtte af teaktræ

Denne bademåtte er af massivt teaktræ, som er oliebehandlet og derfor ikke bør lægges direkte på et badeværelsesgulv. En god idé er at lægge noget beskyttelse under, og holde gulvet under måtten tørt.

Når det så er sagt, får du her en utroligt flot bademåtte af små slanke lameller, der passer perfekt til det lyse og minimalistisk indrettede badeværelse.

Bademåtten fra Cinas måler 60 x 80 centimeter.

har du fundet det hele til dit toilet, men glemt at du selvfølgelig også skal have en toiletspand? Så kan du læse vores artikel for at finde den helt rigtige løsning til at fuldende dit toilet. Vi har gennemgået de forskellige muligheder og guider dig i valg af den bedste toiletspand til dit hjem

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Teak bademåtte på 40 x 60 centimeter

Den normale bademåtte er typisk på 40 x 60 centimeter, hvilket er en god størrelse til både små og store badeværelser.

Forest-bademåtten er en køn bademåtte lavet af teaktræ, som er monteret på en linje i slanke lameller. Det giver et flot stilrent udtryk, der bringer eksklusivitet ind i rummet sammen med den rustikke charme i træets varme nuancer.

Bademåtten egner sig fint til en udendørs placering, men kan også lægges ved en bruseniche. Husk blot at afvaske måtten 2-3 gange med en blanding af vand og grundrens før brug, og undlad at lade måtten ligge våd på porøse overflader.

Lille kvadratisk bademåtte af teak

Hvis du drømmer om at lave et skønt udendørs bademiljø, og gerne vil have en bademåtte af teaktræ, kan den kvadratiske Forest-bademåtte være et godt valg.

Bademåtten egner sig perfekt som modul til dækning af et større område, hvor de kan lægges ved siden af hinanden som fliser.

Som med andre bademåtter af teak gælder det, at der bør udvises forsigtighed ved placering på porøse overflader eller f.eks. trægulve – lad ikke bademåtten ligge våd, men hæng den i stedet op til tørre. Træet indeholder nemlig olier, som kan smitte af på underlaget.

Blomus bambus bademåtte

Bambus er, som de fleste nok ved, et rigtig godt og bæredygtigt alternativ til andre træsorter. Derfor er en træbademåtte af bambus også værd at overveje, og denne måtte er naturligvis ingen undtagelse.

Som det kan ses har bademåtten fået tilført en røgfarve, som får den til at fremstå mere rustik. Den er således velegnet til brug sammen med mørke materialer såsom granit, og hvis du ønsker at holde badeværelset i dæmpede farvenuancer er den et kig værd.

Bademåtten fra Blomus er lavet af træ med en kant af kunststof, som fuldender looket.

Den måler 50 x 80 centimeter.

Nu hvor du allerede er i gang med at kigge på ting til badeværelset, så vil vores artikel med højskabe til badeværelset måske også være interessant. Her har vi både inkluderet store og smalle skabe, så der er et til alle slags badeværelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *