Artikekt gulvlamper – Her er de flotteste arkitekt gulvlamper

Hvis du er vild med udseendet af den klassiske arkitektlampe, er du ikke den eneste. Faktisk er arkitektlampen så populær, at den er blevet designet i en række gulvudgaver, der kort sagt er forstørrede udgaver af den klassiske arkitektlampe til bordet.

Vi har selvfølgelig kigget på udvalget, og i denne artikel finder du således de flotteste arkitekt gulvlamper netop nu.

Artemide Tolomeo Mega

Denne lampe ligner ikke en traditionel arkitekt gulvlampe, men den har næsten akkurat samme funktionalitet.

Gulvlampen fås enten med eller uden lysdæmper, og du kan vælge mellem lampeskærme i forskellige størrelser.

Lampen fra Artemide kan justeres i mange forskellige retninger, og som sådan er den et oplagt valg til brug i stuen, ved skrivebordet, eller hyggehjørnet.

Moebe STAND

Moebe STAND er, lidt simpelt fortalt, en klassisk arkitektlampe placeret på en trefod. Denne kan så stå på gulvet, og fungere som en normal arkitektlampe.

Du kan dog også bruge den som en almindelig gulvlampe, og eksempelvis sætte den ved sofaen eller i et hjørne der mangler lys.

Med denne arkitekt gulvlampe holder du en flot stil, samtidig med at du få god belysning i hjemmet.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Hobby Deluxe

Hobby Deluxe er en fin arkitekt gulvlampe i kobber. Den ligner til forveksling bare en forvokset arkitektlampe, men den er dog mere end det.

Arkitektlampen har et fint skinnende look, og kan placeres i næsten alle rum. Den er eksempelvis perfekt bag sofaen, i læsehjørnet, ved skrivebordet, eller sågar ved køkkenet.

Hobby Deluxe fås dog ikke kun i kobber, men også i flere andre farver. Du kan se dem alle hos ILVA, ved at klikke på knappen herunder.

Job

Med Job gulvlampen har du en  kombination af arkitektlampe og gulvlampe, og den ser faktisk rigtig pæn ud.

Placer den eksempelvis bag sofaen hvis du ønsker godt læselys i alle retninger, eller ved skrivebordet. Mulighederne er mange.

Lampen er 176 centimeter høj, lavet af metal og fås i sort eller mat grå.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *