11 flotte antikke vitrineskabe

Antikke vitrineskabe er perfekte til den moderne indretning. De står fint i stuen med glaslåger, så du kan udstille dine yndlingsting og -minder. Antikke møbler er desuden gode til at skabe et unikt udtryk i din bolig, da de ikke ligner alle de andre.

Vitrineskabe af denne type fås i mange forskellige farver, former og størrelser, og der er mange at vælge mellem. Herunder har vi samlet nogle af vores favoritter, så kig med og lad dig inspirere.

Lindebjerg V1

Det smukke vitrineskab fra Lindebjerg ses her i en fin udgave med en enkelt låge af glas.

V1, som det hedder, er 210 centimeter højt og 70 centimeter bredt, samt 40 centimeter dybt. Det egner sig således perfekt til placering i stuen eller spisestuen, og kan blandt andet bruges til opbevaring af serveringsskåle, vinglas, og hvad du ellers måtte ønske at vise frem.

Vitrineskabet har en fin antik stil, og der er ligeledes glas i siderne af skabet.

Lindebjerg N1

Dette vitrineskab har et fint antikt udseende, som komplimenterer den moderne nordiske indretning til perfektion.

Vitrineskabet har en grøn lakering og er lavet af fyrretræ, og i siderne er ligeledes glas. Lågen, som er i ét helt stykke, er også af glas. Du har dermed hele fronten på vitrineskabet åbent, således at du kan fremvise alle dine yndlingsting i såvel stuen som i spisestuen.

Sort vitrineskab med 2 låger

Hvis du er til sorte møbler, er dette vitrineskab et perfekt køb. Her får du lækkert antikt design med fin sort lakering på låger og skabsstel, og der er både mulighed for åben opbevaring samt skjult opbevaring.

Vitrineskabet måler i alt 210 centimeter i højden samt 125 centimeter i bredden, og det er 55 centimeter dybt. Der er således god mulighed for at opbevare lidt af hvert bag lågerne.

Nordal Downtown

Dette flotte vitrineskab har et antikt look i sort jern, og det ser formentlig større ud end det er.

Her er der nemlig tale om et vitrineskab i den lille ende af skalaen, da det kun måler 114 centimeter i højden, 120 centimeter i bredden, og 32 centimeter i dybden.

Vitrineskabet har en rustik sortlakeret overflade, og med en vægt på 40 kilo er du sikker på det står fast.

Nordal Classic

Nordal Classic er et pænt vitrineskab i et antikt look, som indvendigt er hvidt. Det giver et pænt spil mellem det mørke og det lyse, og herved fremhæver du indholdet af skabet.

Vitrineskabet fra Nordal er, som mange andre vitrineskabe, udstyret med sider og låger af glas. Det betyder at du har indkig fra alle sider, samtidig med at der er god plads til opbevaring.

Skabet er ganske stort og måler således hele 212 centimeter i højden, 148 centimeter i bredden, samt 44 centimeter i dybden.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Trademark Living vitrineskab i træ

Hvis du er hooked på antikke vitrineskabe og ønsker et skab der samtidig har en flot patina, er dette skab fra Trademark Living bestemt værd at overveje.

Vitrineskabet har fine glaslåger og glassider, således at der er godt indkig fra alle sider.

Detaljerne er desuden mangfoldige og ses fra alle sider, og det ligner til forveksling et gammelt klenodie som er gået i arv fra generation til generation.

Fint lille vitrineskab, som måler 112 centimeter i højden, 76 centimeter i bredden, og 38 centimeter i dybden.

Lindebjerg N4 antikt væghængt vitrineskab

Det antikke væghængte skab er perfekt til dig, der ønsker god opbevaringsplads uden at have tunge møbler stående direkte på gulvet.

N4 fra Lindebjerg er et fint antikt udseende vitrineskab, der kan hænges i præcis den højde du måtte ønske. Det giver rig mulighed for at kunne støvsuge m.m., uden at du skal besvære dig med at manøvrere rundt om store møbler.

Det væghængte vitrineskab måler 170 centimeter i højden, 70 centimeter i bredden og 25 centimeter i dybden. Det er et godt valg til mindre tallerkener, glas, og meget mere.

Stort vitrineskab i antikt hvidt look

Dette vitrineskab kombinerer åben opbevaring med lukket opbevaring, således at du får det bedste fra begge verdener.

Læs også: Flotte vitrineskabe med skuffer

Her har du mulighed for at gemme nogle ting væk i bunden af vitrineskabet, samtidig med at du øverst kan have dit fineste porcelæn stående fremme.

Vitrineskabet har et pænt antikt look, og fremstår lyst og lækkert. Det er hele 160 centimeter bredt og har 3 låger side om side, samt skuffer til opbevaring af mindre ting. Højden sniger sig op på 210 centimeter, og dybden er på 55 centimeter.

Antikt vitrineskab med 12 låger

Hvis du søger et vitrineskab med alsidige opbevaringsmuligheder, skal du vælge dette.

Her får du i alt 12 skabslåger samt 4 skuffer, således at der er rige muligheder for at organisere alle dine ting.

Samtidig har vitrineskabet et flot antikt look, der passer godt ind i de fleste indretningsstile. Den hvide lakering gør nemlig ikke meget væsen af sig, og selvom skabet er stort kan det sagtens kombineres med møbler af forskellig stil.

Skabet måler i alt 210 centimeter i højden, 120 centimeter i bredden og 40 centimeter i dybden.

Stort antikt vitrineskab med 8 låger / 4 skuffer

Med dette store antikke vitrineskab fra danske EJA får du masser af plads til alt dit service, bordpynt, samt hvad du ellers måtte have behov for at opbevare i skabet.

Vitrineskabet står i et smukt hvidt look, med en overflade der synes bearbejdet ad flere omgange og små krinkelkroge hist og her. Det ligner med andre ord ikke et nyt skab, hvilket da også er hele idéen med antikt udseende møbler.

I EJA vitrineskabet finder du 4 skuffer samt 8 skabe, hvoraf 4 låger er med glas og 4 låger er af træ. Hele skabet er opbygget af massivt træ, og der er flotte runde metalknopper på såvel skabe som skuffer.

Det antikke vitrineskab måler 197 centimeter i højden, 212 centimeter i bredden, samt 42 centimeter i dybden.

Chic Antique vitrineskab med krydslåger

Fra danske Chic Antique har vi fundet dette smukke antikke vitrineskab, som bare er rigtig flot på mange måder. De elegante glaslåger med det finde håndværk, den grove overfladepatina, samt fine hvide indersektioner er med til at skabe en perfekt opbevaringsløsning til den nordiske indretningsstil.

Vitrineskabet står med to store låger der åbnes med små sorte metalgreb, og hele skabet er bygget op af fyrretræ med indvendige hylder af MDF.

Med en højde på 154 centimeter samt bredde på 90 centimeter, får du her et stort skab der dog ikke bliver for stort og bastant.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *