Antikke krukker – Vores bud på flotte antikke krukker

Antikke krukker passer som fod i hose i den eftertragtede rå indretningsstil, som rigtig mange dyrker i deres boliger.

Krukkerne fås i mange forskellige former og farver, og de fleste af dem kan både placeres inde og ude. Fælles for dem er at de har et flot antikt look, der tilfører rustik charme til rummet.

Vi har samlet nogle af de flotteste antikke krukker i denne spændende inspirationsartikel.

House Doctor Molec hængende antik krukke

House Doctor har igen leget med formerne, og her er udgangspunktet molekyler, som er blevet designet til en krukke. Og fordi det er House Doctor, har krukken selvfølgelig fået monteret en wire, så den kan hænges op.

Krukken fra House Doctor har et flot antikt finish, og hænger perfekt i enten vindues karmen, under loftet eller i udestuen.

Den er fremstillet af jern, og har en højde på 18 centimeter. Perfekt til klatrende grønne planter.

Mount

Fra ILVA har vi denne uglaserede terracotta krukke, der skal placeres udendørs og tager sig rigtig fint ud som del af en antik indretningsstil.

Krukken vejer 7 kilo og måler 30 centimeter i diameter, hvilket betyder at den nok skal stå fast i al slags vejr.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Nordal krukke på metalstativ

Krukker på metalstativer er det nye sort. Dine planter løftes op og får en bedre placering i såvel stuen som på terrassen, og den er således perfekt til klatrende planter, der gerne vil brede sig vertikalt såvel som horisontalt.

Denne antikke krukke er fra Nordal, har selve krukken har et antikt gråt finish, mens stativet er af rustent metal.

En perfekt kombination. Ganske enkelt.

House Doctor Plant

Denne krukke har måske ikke et klassisk antikt look, og nogen vil måske heller ikke rigtigt betegne den som en krukke.

Vi synes dog den skulle med alligevel, da den trods alt har et antikt sort finish og fint kan bruges som både krukke, udstillingsmontre eller hvad du ellers måtte have lyst til.

Krukken er fremstillet af en kombination af glas og messing.

Muubs Echo 28

Muubs Echo er en flot rustikt udseende antik krukke, som har flotte varme farvenuancer.

Terracotta krukken måler 28 centimeter i diameter og 28 centimeter i højden, og er som sådan en lidt større krukke. Den kan derfor fint stilles på gulvet, men står også fint på et bord.

House Doctor Season

Denne flotte antikke krukke er perfekt til både blomster og grønne planter, og du kan således bruge den til lidt af hvert.

House Doctor Season er navnet på denne krukke i antik brunt jern, der med en bredde på 17 centimeter er blandt de mindre krukker på markedet.

Med de tre fine ben og små hanke er den perfekt som blikfang i entréen, køkkenet eller soveværelset – den vil med garanti stikke lidt ud, og det er en god ting.

Lene Bjerre Darla

I en helt anden liga har vi denne antikt udseende naturkrukke, som er formet af mangotræ.

Teknisk set er det måske ikke en krukke, men hvem går op i det? Med en diameter på 16 centimeter er den perfekt til mindre planter, der dog bør stå i en vandtæt potte for at mangotræet holder sig bedst muligt.

House Doctor Planter

Endnu en fin krukke fra House Doctor, som i denne omgang er fremstillet af aluminium med en coating af messing.

Krukken har et fint antikt look, og den passer perfekt ind i flere af husets rum. Diameteren er på 19 centimeter, og den er 23 centimeter høj. Perfekt til høje og slanke planter, eksempelvis orkidéer.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *