Antik bordlampe – Vi har fundet flotte antikke bordlamper

Antikke bordlamper skaber en flot og varm atmosfære i din stue, og i modsætning til stilrene alternativer har de en “historie” at fortælle – så hvorfor ikke invitere historien indenfor med en af disse lamper i flot antikt look?

Vi har samlet vores favoritter i denne spændende inspirationsartikel – se dem alle herunder.

Shade

Hvis du er til antikt kobberlook, er Shade-lampen et kig værd. Den fås til en ganske rimelig pris hos ILVA, og måler 52 centimeter i højden.

Shade står på en fin rund fod og har tænd/sluk knap på ledningen. Selve lampeskærmen er ligeledes i kobberlook, og kan vendes og drejes i den ønskede retning.

Meget fint valg til skrivebordet, men også til den lille hyggekrog.

Romani

Romani er en flot bordlampe i antikt look. Den står på en slank konstruktion af metal, og der medfølger ingen lampeskærm. Du kan således selv vælge hvilken skærm der passer bedst til din stil, og det er en klar fordel.

Bordlampen har en fin glaskugle i midten, og den vil stå fint i den sort-hvide indretning sammen eller med andre møbler i tilsvarende antik stil.

House Doctor Desk (til fastspænding)

Hvis du ønsker at bibeholde så meget bordplads som muligt, samtidig med at du får en lampe i flot antikt look, så kan House Doctor Desk være en overvejelse værd.

Bordlampen har et gennemgående flot og rustikt look i antik brun, der får den til at fremstå som et fund fra en gammel kontorbygning.

House Doctor Desk passer fint ind i mange forskelige stile, men er måske allerbedst til den moderne nordiske stil.

House Doctor Desk

Med denne bordlampe har du flot antik stil samlet i en rustik pakke, der får den til at matche den rå og industrielle indretningsstil med perfektion.

House Doctor Desk kan bruges til et sidebord eller blot på skrivebordet, hvorend du måtte føle at der mangler lidt belysning.

Denne antikke bordlampe har tænd/sluk knap på foden, således at ledningen kan gemmes helt væk.

Markslöjd Grimstad

Denne smukke bordlampe er sortlakeret med et antikt look. Den er samlet af to metalstænger, som kan justeres i samlingen, ligesom selve metalskærmen også kan justeres så lyset falder i den rette vinkel.

Lampen er 56 centimeter høj, og kan bruges på enten skrivebordet eller som del af et hyggehjørne. I samme serie finder du desuden en væglampe, så du kan fuldende looket.

Markslöjd Abbey

Makslöjd Abbey er en fin antik bordlampe med en rosa skærm, der passer perfekt ind i den fløjlsbløde indretningsstil med velourmøbler og høj fokus på komfort.

Bordlampen står fint i et hjørne på sidebordet, men kan også indgå i en reolopsætning eller blot stå på skrivebordet.

Lampen leveres med en 2 meter lang transparent ledning, og den er 51 centimeter høj.

LampGustaf Bankers

LampGustaf Banker er som taget ud af spillefilm – det er den klassiske antikke bordlampe, du altid ser på bordet i gammeldags banker.

Den karakteristiske grønne skærm og antikke messing stel fornægter sig ikke, og den passer som sådan perfekt til både slyngelstuen, det klassisk indrettede kontor, og meget mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *