Aflange spejle → Pynt garderoben eller entréen op med et nyt spejl

Aflange spejle er perfekte til brug i entréen, garderoben, eller som dekoration på væggen i ethvert tænkeligt rum. Aflange spejle kan noget som små spejle ikke kan — de kan skabe en større rumfølelse, da omgivelserne spejles og får væggene til at gå i ét med spejlbilledet.

Vi har håndplukket nogle af de flottede aflange spejle på markedet – se dem alle herunder.

Ziito – håndbygget dansk design

Ziito – håndbygget dansk design

Drømmer du om et håndlavet spejl i bæredygtige naturmaterialer? Så er det præcis, hvad du får med Ziito spejlet. Der bliver plantet ét træ pr. ordre, og Ziito har omhyggeligt fundet smukke genbrugsmaterialer til spejlet. Materialerne er forarbejdet på et værksted i Fredericia, så de fremstår meget præsentable i hjemmet. 

Modellen har en god pris taget den høje kvalitet og det omhyggelige hånddesign i betragtning. Når du bestiller fra Ziito, får du fri fragt og hurtig levering. 

Da modellen er håndbygget, er hvert spejl unikt. Det varierer blandt andet i knasternes udtryk. Det gør spejlet oplagt at integrere i en moderne indretning, hvor al interiør gerne skal have sit eget præg.

Spejlet har en ideel størrelse for dig, der ønsker at se dig selv i fuld figur. Stil det for eksempel op ad en væg i soveværelset eller i dit walk in. Du kan også udsmykke entreen med det og på den måde sikre dig, at du altid kommer præsentabel ud ad døren. 

Måden Ziito designet er farvet på, bygger på en fin historie. Producentens husdesigner stødte en dag på en helt særlig indfarvningsmåde. Indfarvningen hedder Ebonising, og den indebærer ikke kemikalier, der er skadelige for miljøet. Den er skabt ved en blanding af æblecidereddike og metalspåner fra værkstedet i Fredericia. Efter 3 til 4 ugers trækketid er blandingen påført træet. 

Gør dig selv og vores klode en tjeneste, og invester i det bæredygtige Ziita spejl. 

  • Mål: H153 x B53 cm
  • Materialer: Genbrugstræ
  • Farver: Naturlig Ebonising indfarvning
Montana LIKE – Smukt og stilrent rektangulært spejl

Montana LIKE – Smukt og stilrent rektangulært spejl

Montana LIKE er dansk design, når det er bedst. Det minimalistiske spejl er populært hos Montana Furniture. Spejlet er gennemtænkt ned i detaljen og passer smukt ind i en skandinavisk boligindretning. Det har opnået miljømærket EU Ecolabel, som er din garanti for, at her er tale om et sikkert og miljøvenligt produkt af høj kvalitet.  

LIKE bliver leveret med beslag til både vandret og lodret montering. Det muliggør fleksibel anvendelse. Brug det for eksempel i entreen, soveværelset eller walk in-gaderoben. Produktet består af en spejlramme på 4 millimeter, som er monteret på en lakeret MDF-plade på 12 millimeter.

Spejlet fra Montana er stort i omfang og kan med fordel hænges lodret, hvis du ønsker at se dig selv i fuld længde. Ved at hænge det vandret kan du skabe illusion af et større rum. Dimensionerne er H: 105 x B: 35,4 x D: 1,6 centimeter. 

Designeren bag spejlet er danske Peter J. Lassen, som har etableret det anerkendte møbelfirma Montana Furniture. Designeren har tidligere arbejdet tæt sammen med anerkendte arkitekter som Arne Jacobsen og Verner Panton. 

Modellen LIKE er fra den populære serie Montana Selection fra 2019. Spejlet kan kombineres med andre Montana produkter for en fuldendt indretning. Dets rektangulære form passer for eksempel smukt i kombination med Montanas firkantede reolsystemer. 

Spejlet fås i Montanas 40 forskellige vandbaserede lakfarver, så her er en til enhver smag. Vælg din foretrukne farve, som fremhæver din personlige stil i indretningen. Der tilbydes 10 års garanti på produktet.

Montana FIGURE – Ovalt figurspejl i dansk design

Montana FIGURE – Ovalt figurspejl i dansk design

Her ser du et af de mest populære produkter hos Montana Furniture. Spejlet FIGURE er kendetegnet ved godt håndværk og unik finish. Det har en slank oval form, som passer smukt ind i for eksempel entreen eller soveværelset. 

FIGURE er som navnet indikerer designet som et figurspejl. Det fås med ophæng til både lodret og vandret montering, så du kan anvende det på din foretrukne måde. Du kan med fordel kombinere spejlet med Montanas ikoniske firkantede produkter for at skabe kontrast til spejlets bløde former.

Hvis du er på udkig efter et miljøvenligt spejl, er FIGURE et ideelt valg. Spejlet er nemlig certificeret med EU’s officielle miljømærke EU Ecolabel. Det består af en 4 millimeter spejlramme, der er placeret på en 12 millimeter MDF-plade. MDF er et populært miljøvenligt og solidt træmateriale. 

Vælg mellem en bred vifte af farver til dit FIGURE spejl. Montana har hele 40 vandbaserede lakfarver, du kan vælge imellem. Farvepaletten består af varierede farver, så du med sikkerhed kan finde en nuance, der passer til netop din boligstil. Fælles for farverne er, at de er moderigtige og tidløse på samme tid. Vælg mellem mere afdæmpede og modige nuancer, alt efter hvor meget blikfang du ønsker at skabe i rummet. 

Spejlet FIGURE er skabt af den danske designer Peter J. Lassen, som har grundlagt møbelfirmaet Montana Furniture i 1982. Du får hele 10 års garanti på produktet. Dets dimensioner er H: 138 x B: 46,8 x D: 1,6 centimeter.

Ib Laursen Brooklyn

Ib Laursen Brooklyn er et specielt aflangt spejl, i og med det har kroge og en lille hylde til opbevaring af forskellige småting.

Spejlet kan fungere rigtig godt i både garderoben og entréen, da det ofte er her man har behov for opbevaring af små ting. Det måler 100,5 x 43,5 centimeter, og der er 6 kroge under spejlet.

&tradition Sillon SH7

&tradition Sillon SH7 er et smukt aflangt spejl med runde kanter og en ramme af messing.

Spejlet måler hele 190 x 60 centimeter, og er således ganske stort. Det fås dog også i mindre størrelser til dem der måtte ønske dette, og du kan se dem alle hos forhandleren ved at klikke på linket herunder.

Muubs Copenhagen

Muubs Copenhagen er et smukt aflangt spejl, der hylder det enkle og samtidig har et usædvanligt design.

Rammen til dette spejl er lavet af jern, som er sortlakeret – og selve spejlet er selvfølgelig af glas.

Spejlet måler 166 x 49,5 centimeter, og er således et mindre et af slagsen.

Muubs Washington

Hvis du bare vil have et kæmpestort spejl, som både er bredt og aflangt, så skal du selvfølgelig vælge Muubs Washington.

Spejlet måler nemlig hele 200 x 90 centimeter, og er lavet af jern og glas med en ramme, der er 4 centimeter tyk.

Særdeles godt valg til dem der ønsker at have det stående op ad en væg, men også til dem der har tænkt sig at hænge det op.

AYTM Angui Oval

Ønsker du et mindre spejl i et elegant design, er AYTM Angui Oval en overvejelse værd.

Spejlet er aflangt og måler 108 x 39 centimeter, med en afrundet ramme af aluminium med belægning i guldlook.

Et perfekt valg for dig, der dyrker smukke guldlook.

&tradition Amore

&tradition Amore er et ægte aflangt spejl, der fås i flere størrelser. Det mindste spejl måler kun 10 centimeter i bredden, og det største måler 30 centimeter i bredden.

Alle spejlene i Amore-serien er 90 centimeter lange, og spejlene kan enten kombineres på en spejlvæg eller placeres hver for sig.

Oprindeligt er disse spejle designet til SAS Royal Hotel.

Show

Show-spejlet er et aflangt spejl med en folieret ramme i egetræslook, som får spejlet til at fremstå naturligt.

Dette spejl måler 58 x 178 centimeter, og er således ikke et lille spejl. Det passer perfekt til garderoben, entréen eller hvor du ellers ønsker at kunne se dig selv i spejlet – bogstaveligt talt.

Spejlet er også egnet til at stå lænet mod en væg, hvis du ikke ønsker at hænge det op.

Wave

Wave er et flot og tidløst aflangt spejl uden ramme, og det er et lidt mindre ét af slagsen. Det måler nemlig 55 x 137 centimeter, hvilket dog for de flestes vedkommende er mere end nok.

På grund af den fraværende ramme kan dette spejl bruges i alle rum, og det passer fint til alle slags møbler. De runde kanter gør at det ikke fremstår skarpt, men i stedet blødt og imødekommende.

Casa

Dette er i sandhed et aflangt spejl – med en bredde på kun 33 centimeter og længde på 147 centimeter, har du her et ganske fint spejl som kan bruges til lidt af hvert.

Kombiner eksempelvis flere af disse spejle for et fuldendt look, eller lad det være alene på en placering i entréen, i garderoben, eller hvorend du ønsker at skabe en større rumfornemmelse.

Det aflange Casa spejl har en ramme af sortbejdset egetræ.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *