Aflang pude → Vores bud på de flotteste aflange puder

Aflange puder er perfekte som pyntepuder, og kan bruges i både sengen og sofaen. De er rigtig gode til aftenlæsningen, men kan eksempelvis også fungere i sofaen når du ønsker at ligge med god hovedstøtte.

Flere af de aflange puder er også velegnede til gravide, der har brug for ekstra støtte i liggende stilling – vi har nævnt under hver enkelt pude, om de kan bruges til gravide.

Se vores bud på de perfekte aflange puder til både sengen og sofaen.

Atlas

Atlas-puden har en perfekt størrelse, og kommer i et sæt á to puder. Det er således et perfekt køb til dobbeltsengen, og det stilrene grå betræk passer perfekt til stort set alle senge og sofaer.

De aflange puder måler 76 x 37 centimeter, og vejer 4 kilo.

Fill Monteringspude

Denne aflange monteringspude er det rette valg for dig, der selv ønsker at vælge betræk. Der er nemlig mange muligheder, og du kan således få en personlig pude der passer til din stil.

Puden måler 90 x 60 centimeter, og er således rigtig stor. Højden er på 15 centimeter, så der er ligeledes tale om en høj pude du fint kan lægge under hovedpuden når du eksempelvis skal læse.

Fill er fyldt med en blanding af fjer, polyfibre og skumgranulat, hvorved der opnås en god balance af formfasthed og komfort.

Høie Hygea

Hygea er navnet på denne aflange pude, men det er også navnet på den græske gudinde for sundhed. Så ved du det.

Her har vi at gøre med en meget lang pude på hele 150 x 50 centimeter, og den topper således listen med de største mål.

Puden er fyldt med polyesterfibre, som har en høj isoleringsevne og derudover er både allergivenlige og hygiejniske, da de ikke støver og ej heller kan optage lugt eller fugtighed fra omgivelserne.

Der kan købes betræk i forskellige farver.

Bbhugme

Bbhugme er den perfekte aflange pude til dig der venter barn, da den kan bruges på et væld af måder. Den kan desuden bruges under amningen til at støtte både dig og dit barn, så amningen bliver så komfortabel og rar som muligt for jer begge.

Puden kan tage mange forskellige former afhængigt af hvad du ønsker, og den kan således bruges til mange formål.

Denne aflange pude måler 2,5 meter i længden, og har en diameter på 20 centimeter.

Fossflakes Comfort

Fossflakes laver nogle dejlige puder, og denne aflange model er ingen undtagelse. Med en længde på 158 centimeter og en bredde på 45 centimeter er den perfekt til brug i gavlen af sengen, men den er faktisk primært lavet til at give gravide støtte.

Den kan desuden vaskes ved 60 grader, hvorved husstøvmider dræbes og du sikrer at puden forbliver ren og allergivenlig.

Juna Softly

Juna Softly er en del af en smuk pudeserie, og denne aflange model måler 90 x 50 centimeter. Den kommer med betræk og har en skøn ru overflade med fine broderier, der fås i forskellige farver og former.

Udover den aflange version kan du også få puden i en kvadratisk udgave på 50 x 50 centimeter. Betrækket er af økologisk bomuld, og fyldet er af polyester. Du kan åbne ind til fyldet på siden af puden, hvilket eksempelvis er smart hvis betrækket skal vaskes eller du ønsker at genanvende betrækket uden fyldet.

HAY Dot Cushion

Danske HAY er eftertragtet i den moderne indretning, og denne aflange pude er selvfølgelig ingen undtagelse.

Er du på udkig efter en af disse moderne puder til sengen eller sofaen, har vi fundet den for dig. HAY Dot Cushion fås i mange forskellige farver, og stoffet er et miks af uld med fyld af polyester.

Rigtig dejlig aflang pude, der passer perfekt til både sofaen og sengen.

By Lassen Flow Cushion

By Lassen er kendt og elsket for det moderne minimalistiske design og eksklusive detaljer. De aflange Flow Cushion pude er selvfølgelig ingen undtagelse, og det ses blandt andet i det underspillede mønster.

Pudens mønster består af flotte grafiske former på kryds og tværs, hvilket er muliggjort ved at sætte flere stykket stof sammen på en særlig måde.

Puden måler 70 x 35 centimeter, og leveres med fyld.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *