5 dejlige aflange hovedpuder

Denne artikel kan indeholde reklamelinks.

Aflange hovedpuder foretrækkes af mange høje mennesker, fordi de kun er 30-40 centimeter brede i forhold til 60 centimeter for normale hovedpuder.

De er også et godt valg for dig, der ofte vender dig i løbet af natten – og dermed gerne vil have en hovedpude, der “følger” med dig.

Vi har samlet nogle af de bedste aflange hovedpuder herunder, og der er lidt af hvert.

Paradies Softcell

Paradies Softcell er det perfekte valg for dig, der ofte har det for varmt om natten. Den aflange hovedpude har nemlig en kølende effekt, som betyder at du holder hovedet koldt hele natten – bogstaveligt talt.

Hovedpuden er fyldt med aktive tekstilfibre, der indeholder en gele ved navn “Phase Changing Materials” (også forkertet PCM), og den er derfor god om sommeren.

Betrækket er af Oeko-Tex certificeret bomuld.

Flexa Sleep

Flexa Sleep er et godt valg for dig, der ønskes en god og simpel aflang hovedpude uden for mange dikkedarer.

Den er fyldt med europæiske andedun og små fjer i tre lag, således at du opnår maksimal komfort uanset hvordan du ligger på hovedpuden.

Bredden på denne hovedpude er 70 centimeter, og den er 50 centimeter dyb. Den vejer 0,8 kilo.

Fossflakes Chiropractic

Fossflakes Chiropractic er en god ergonomisk hovedpude i en aflang form, der gør den god og dejlig at benytte til en lang nats søvn.

Betrækket er syet af bomuldstwill, og selve puden er kommet til verden med hjælp fra kiropraktorerne Karina og Peter Gyrst. Spændinger kan nemlig skyldes dårlige sovestillinger, og det kan en god hovedpude afhjælpe.

Denne aflange hovedpude er allergivenlig, og kan derfor vaskes ved 60 grader i vaskemaskinen.

Unikka Active Air

Denne aflange hovedpude har en kerne af naturlatex, hvilket betyder at den er dejligt blød. Den former sig desuden omkring dit hoved, således at du “synker” ned i hovedpuden på en god og behagelig måde.

Hovedpuden holder formen hele natten, og betrækket kan tages af og vaskes ved 60 grader.

Ringsted Dun Klodshans

Klodshans er kun en lille smule mere aflang end normale hovedpuder, men det kan alligevel være nok til at øge komfortniveauet en tand eller to.

Hovedpuden er med NoMite betræk, som ligeledes er Oeko-Tex 100 certificeret, og fyldet er af lækre moskusdun, der er kendt for at være særligt bløde og lette.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *