Aflang hovedpude → Her er vores bud på gode aflange hovedpuder

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Aflange hovedpuder foretrækkes af mange høje mennesker, fordi de kun er 30-40 centimeter brede i forhold til 60 centimeter for normale hovedpuder.

De er også et godt valg for dig, der ofte vender dig i løbet af natten – og dermed gerne vil have en hovedpude, der “følger” med dig.

Vi har samlet nogle af de bedste aflange hovedpuder herunder, og der er lidt af hvert.

Paradies Softcell

Paradies Softcell er det perfekte valg for dig, der ofte har det for varmt om natten. Den aflange hovedpude har nemlig en kølende effekt, som betyder at du holder hovedet koldt hele natten – bogstaveligt talt.

Hovedpuden er fyldt med aktive tekstilfibre, der indeholder en gele ved navn “Phase Changing Materials” (også forkertet PCM), og den er derfor god om sommeren.

Betrækket er af Oeko-Tex certificeret bomuld.

Tempur Symphony Pude Small – Ergonomisk og allergivenlig

Tempur Symphony Pude Small – Ergonomisk og allergivenlig

Denne alsidige og ergonomisk understøttende pude er meget populær hos droemmeland.dk.

Puden fra Tempur fås i flere størrelser, og det betyder, at du kan vælge den, som passer bedst til din seng og til dig. Der er tilmed tale om en ergonomisk korrekt pude, der kan give dig en super god støtte, når du ligger på den. Den er designet sådan, at den giver dig forskellig støtte på pudens to sider.

Den ene side af puden støtter dig bedst muligt, når du ligger på ryggen, og den anden side støtter dig bedst, når du ligger på siden. På den måde får du en hovedpude, som er fleksibel i forhold til, hvordan du ligger på den. Det giver hovedet, nakken og skuldrene den absolut bedste komfort. Dermed ligger du virkelig behageligt, og du kan mindske diverse spændinger på de udsatte steder.

Pudens kanter er bløde, og hele puden følger de kurver, som lige netop din krop har. Dermed vil du nemt kunne finde hvile på den, uanset om du sover bedst på siden eller på ryggen. På den måde får du en pude, der er både komfortabel og sund for dig.

Puden har memoryskum som fyld, og samtlige materialer er hypoallergene. Den har en lav højde – du kan vælge imellem en højde på 11 cm og en på 12,50 cm – og så har den en unik form. Betrækket kan tages af, og det er vaskbart. Dermed er det nemt at holde din hovedpude ren, lækker og allergivenlig.

Flexa Sleep

Flexa Sleep er et godt valg for dig, der ønskes en god og simpel aflang hovedpude uden for mange dikkedarer.

Den er fyldt med europæiske andedun og små fjer i tre lag, således at du opnår maksimal komfort uanset hvordan du ligger på hovedpuden.

Bredden på denne hovedpude er 70 centimeter, og den er 50 centimeter dyb. Den vejer 0,8 kilo.

Fossflakes Chiropractic

Fossflakes Chiropractic er en god ergonomisk hovedpude i en aflang form, der gør den god og dejlig at benytte til en lang nats søvn.

Betrækket er syet af bomuldstwill, og selve puden er kommet til verden med hjælp fra kiropraktorerne Karina og Peter Gyrst. Spændinger kan nemlig skyldes dårlige sovestillinger, og det kan en god hovedpude afhjælpe.

Denne aflange hovedpude er allergivenlig, og kan derfor vaskes ved 60 grader i vaskemaskinen.

Unikka Active Air

Denne aflange hovedpude har en kerne af naturlatex, hvilket betyder at den er dejligt blød. Den former sig desuden omkring dit hoved, således at du “synker” ned i hovedpuden på en god og behagelig måde.

Hovedpuden holder formen hele natten, og betrækket kan tages af og vaskes ved 60 grader.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *