5 fine runde sofaborde

Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Et rundt sofabord passer perfekt til en hvilken som helst stue, og der er mange spændende borde at vælge mellem.

Du kan eksempelvis kombinere flere små sofaborde i forskellige højder for at skabe en spændende dynamik i stuen, eller du kan købe et stort rundt sofabord og nyde enkeltheden. Mulighederne er mange.

Savner du inspiration før du køber, skal du kigge med her. Vi har samlet et stort antal flotte runde sofaborde fra flere forskellige butikker.

 

House Nordic Venezia Sofabord- Rundt sofabord med jernstel i messing finish

Vi elsker messing, og derfor elsker vi selvfølgelig også dette flotte runde sofabord fra House Nordic.

Sofabordet hører til Venezia-serien, og det er et elegant rundt bord med en slank konstruktion. Stellet er af messingfarvet stål med et børstet finish, og bordpladen er af røgfarvet glas.

Bordet måler 70 centimeter i diameter samt 40 centimeter i højden, og dets stil gør det ideelt til en placering i en moderne, lys stue.

Rundt trebenet sofabord i mørkbejdset egetræ

FDB Møbler har vakt en masse tidløse klassikere til live, samt føjet nye spændende møbler til samlingen. Fællesnævneren er folkelighed og ærlighed, hvilket blandt andet ses i materialevalget.

Således er det runde D102-sofabordet fremstillet af massiv eg, som har fået en mørk bejdse og klar lak.

Sofabordet er rundt og står på et trekantet stel med tre ben, og det måler 85 centimeter i diameter. Det er en del af Søs-serien, som er designet af Stine Weigelt.

Du får her et flot rundt sofabord i et simpelt og elegant udtryk, som er let at holde rent med en opvredet klud.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Bloomingville Adele Sofabord – Rundt metalsofabord fra Bloomingville

Bloomingville har skabt dette fantastiske runde sofabord, som passer perfekt ind i den moderne nordiske indretning.

Sofabordet er opbygget af et slankt, sortlakeret metalstel, og derpå er lagt en flad bordplade med en overflade i et råt finish.

Det runde sofabord kan nemt samles og skilles ad igen, og det står rigtig flot i enhver moderne og lys stue. Det måler 63,5 centimeter i diameter, og det er 40,5 centimeter højt.

Rundt sofabord på sokkel af aluminium

Allison-sofabordet er et specielt rundt sofabord, som står på en sokkel i stedet for ben. Det er fremstillet af børstet aluminium med en særlig bordplade, vi ikke har set mage til før.

Det runde sofabord måler 76 centimeter i diameter og 35 centimeter i højden, hvilket gør det til et attraktivt valg for de fleste.

Bordpladen fremstår med en oxideret overflade, hvor grønne nuancer blander sig med de mørke nuancer. Hver bordplade er unik. Meget spændende rundt sofabord, der er værd at overveje for dem der ønsker noget særligt.

Læs også: Guide: De fedeste 4-personers sofaer med chaiselong

Stort rundt sofabord af bambus

Tine K. Home skaber en masse flotte og rustikke møbler af bambus og andre naturlige materialer, deriblandt dette store runde sofabord.

Sofabordet egner sig både til at stå indendørs og udendørs, og det skaber et helt perfekt rustikt udtryk inde i din bolig.

Stellet under sofabordet er af kraftige bambus-stokke, mens bordpladen er beklædt med lameller der ligeledes er af bambus. En flot kombination, der holder i mange år frem.

Sofabordet måler hele 140 centimeter i diameter, og det er 45 centimeter højt.

Sofabord i hvidolieret egefinér

Det flotte Roslev sofabord har et flot og enkelt look, som komplimenterer de fleste lyst indrettede stuer. Sofabordet har et stel af hvidolieret egetræ med en bordplade af egefinér, der ligeledes har et hvidolieret look.

Dette runde sofabord kan med fordel indgå i en simpel og stilren indretning af boligen, hvor fokus er på lyse og simple elementer.

Bordpladen måler 80 centimeter i diameter, og det er tilstrækkeligt til at sofabordet kan stå for sig selv ved sofaen.

Slankt rundt sofabord med bordplade af glas

Living&more Freja er et flot rundt sofabord, som fremstår let og enkelt med bordplade og underhylde af gennemsigtigt glas.

Fordelen med glas af denne type er at der er gennemkig, og det betyder altså med andre ord at sofabordet ikke “fylder” helt så meget som andre sofaborde af træ og metal, eksempelvis.

Det runde sofabord har et stel af sortlakeret metal, hvori de to glasplader hviler. Du kan bruge underhylden til opbevaring af magasiner og andre småting, eller lade den være tom hvis du ønsker et lettere udtryk.

Sofabordet måler 70 centimeter i diameter, og det er 40 centimeter højt.

Rundt sofabord i valnød og jernstel med messingfinish

Vi er vilde med dette runde sofabord fra Living&more, og det er der flere grunde til. Kombinationen af materialerne er enestående, og du får altså her et sofabord der skaber en helt speciel stemning i stuen.

Fra den gyldne runde bordplade i valnød finér til stellet med guldlook, det runde Loke-sofabord er som skabt til den moderne stue hvor der ønskes et eksklusivt islæt.

Sofabordet måler 60 centimeter i diameter og 42 centimeter i højden, hvilket er tilstrækkelig for de fleste.

Rundt sofabord i hvid marmor med sort stel

Fra Living&more finder du også det runde Varanasi-sofabord, som er elegant og enkelt på samme tid. En sand perle til den moderne nordiske indretningsstil, som netop fordrer simplicitet og ægthed.

Det runde sofabord har en bordplade af marmor på 70 centimeter i diameter, og denne ligger på et slankt stel af sortlakeret metal. Stellet består af tre ben i et symmetrisk design, der skaber en god balance i stuen.

Et rundt sofabord med en bordplade af hvid marmor er unikt, da materialet varierer i overfladen fra bordplade til bordplade. Du kan derfor være sikker på at dit sofabord er noget for sig selv.

Lille rundt sofabord i valnød finér

Det flotte runde Baldur-sofabord er specielt på mange måder, men det er også både flot og eksklusivt.

Sofabordet står med en bordplade i kombineret MDF og valnød finér, og derunder er der ben af sortlakeret metal som ender i fødder med et flot guldlook.

Da bordet kun måler 60 centimeter, passer det fint til den lille stue. Det kan også kombineres med et andet sofabord i en lignende størrelse, hvis du ønsker at skabe en lille gruppe af borde ved sofaen.

Manado – rundt sofabord med sort rattan stel

Living&more er Coop’s møbelunivers, og her finder du mange spændende møbler til alle husets rum. Det runde Manado-sofabord er et af vores favoritter, da det på mange måder skiller sig ud fra normalen.

Sofabordet er fremstillet af naturligt rattan, som er sortlakeret, og der er monteret en glasplade i toppen samt rattan flet på bundhylden. Du får altså her et rustikt rundt sofabord i et råt look, der passer perfekt ind i den moderne nordiske indretning.

Bordet måler 65 centimeter i diameter, og kan med fordel kombineres med en Manado-lænestol og sofa for at fuldende looket.

Enkelte mennesker nyder at game ved deres sofabord. Til gaming anbefaler vi dog gamer skriveborde som er langt nemmere og mere ergonomiske at game på.

Sofabord i lakeret egefinér og rundt metalstel

Det flotte runde Carla-sofabord har et sofistikeret look, som vi rigtig godt kan lide. Det matcher den moderne indretningsstil perfekt, og kommer med en bordplade i lakeret egefinér som fremstår både varm og rustik på samme tid.

Sofabordet måler 80 centimeter i diameter og er derfor stort nok til de flestes behov, og med en højde på 40 centimeter er det ideelt til de fleste typer sofaer.

Benene er af slanke, sortlakerede stålwires.

Halland – rundt sofabord med stel i massiv eg

Det runde Halland-sofabord er et dejligt reelt bord, som fremstår simpelt og eksklusivt på samme tid. Bordet er en del af en mindre serie, som består af et større og et mindre sofabord. Det viste bord er den store model.

Udover at kunne fås i to størrelser, findes Halland sofabordet også i forskellige farver. Bordpladen er med slidstærkt og vedligeholdelsesfrit laminat, mens stellet er af massivt hvidolieret egetræ. Det er en rigtig fin kombination, som går godt sammen med den nordiske indretningsstil.

Sofabordet måler 80 centimeter i diameter og 50 centimeter i højden, og den lille model måler 55 centimeter i diameter samt 45 centimeter i højden.

Sofabord med rundt metalstel og bordplade i glas

Larisa er et flot rundt sofabord med bordplade i glas. Det er dog ikke bare en almindelig glasplade der er lagt på toppen, men derimod riflet glas. Riflet glas har en markant anderledes struktur i overfladen, og det er vi ret vilde med.

Herudover har det runde Larisa-sofabord et slankt stel af metal, som har fået en sort pulverlakering. Det er et rigtig fint sofabord, der fungerer perfekt i den rå eller rustikke indretningsstil.

Bordet måler 85 centimeter i diameter, og det er 40 centimeter højt.

Rundt sofabord i egefinér med sildebensmønster

Vi er vilde med dette runde sofabord, og det er der mange årsager til. Den vigtigste årsag findes dog i selve bordpladen, som har et flot sildebensmønster i overfladen.

Richmond hedder serien som dette sofabord indgår i, og det er en større serie fra ILVA som også indeholder spiseborde, skænke og meget andet.

Det runde Richmond-sofabord har et stel af massiv olieret eg, samt en bordplade af olieret egefinér.

Sofabordet er en større model, som måler 90 centimeter i diameter og 45 centimeter i højden.

Neptun – rundt sofabord i sort eller hvid marmor

Hvis du er vild med ægte marmor, er dette runde sofabord værd at kigge nærmere på. Det eksklusive design er eftertragtet i mange hjem, og det med god grund.

Marmor er et fantastisk naturmateriale, og hver bordplade er med unikke mønstre i overfladen. Det runde sofabord står på slanke ben af sortlakeret metal, og du kan få bordpladen med enten sort eller hvid marmor.

Neptun-sofabordet måler 80 centimeter i diameter og 47,5 centimeter i højden. Det fås derudover i en mindre udgave, som måler 55 centimeter i diameter samt 42,5 centimeter i højden.

Fasano – stort rundt sofabord i røgfarvet egefinér

Hvis du ønsker et enkelt rundt sofabord i en god størrelse, er det store Fasano sofabord værd at kigge nærmere på.

Sofabordet måler 90 centimeter i diameter samt 40 centimeter i højden, og med det slanke sorte metalstel fremstår det let og elegant.

Bordpladen er af røgfarvet egefinér, som er nemt at vedligeholde og tilfører en flot, varm glød i din stue.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *