Flotte 3-personers sofaer med chaiselong

En 3-personers sofa med chaiselong er den perfekte idé til stuer i alle størrelser. Den kan enten stå alene, sammen med en lænestol, eller med en anden sofa.

Med en chaiselong i den ene ende kan du smække benene op efter en lang dag, og der er plads til yderligere to personer ved siden af. Tilkøb eksempelvis en puf, hvis du ønsker at flere skal kunne sidde med benene oppe samtidig.

Det gode ved chaiselongsofaer i denne størrelse er desuden, at den er lang nok til at de fleste også kan ligge på langs.

House Nordic Marino

Marino-sofaen er en fin, kompakt 3-personers sofa med chaiselong i den ene side. Sofaen er fra House Nordic og del af en større serie, hvilket betyder at den findes i flere forskellige farver og med mulighed for enten venstre- eller højrevendt chaiselong. Du monterer nemlig selv chaiselongen i den side, du ønsker den.

Sofaen er små 219 centimeter bred og 151 centimeter dyb, hvilket betyder at du kan finde plads til den i små rum.

House Nordic Alba

Denne flotte sofa har et helt specielt design, som får den til at fremstå sofistikeret og eksklusiv. Alba sofaen er en lækker 3-personers sofa med chaiselong i den ene side, og den er perfekt til brug i et hyggeligt loungeområde.

Sofaen bringer den helt rigtige stemning ind i stuen eller multirummet, og den er ligeledes ideel til placering midt i et rum på grund af den lave ryg.

House Nordic Alba-sofaen vises her med et blåt betræk, men fås også med betræk i andre farver. Du kan også vælge høje- eller venstrevendt chaiselong.

Ystad

Ystad er en smuk, let og lækker 3-personers sofa med en lille chaiselong og et retro-inspireret look.

Den fylder ikke meget, og er derfor god til den mindre stue – dog uden at du går for meget på kompromis med siddekomforten.

Prisen er i den absolut rimelige ende, så hvis du lige er flyttet hjemmefra eller f.eks. ønsker en fin lille 3-personers chaiselongsofa til sommerhuset, er Ystad et kig værd.

Lyon

Lyon-sofaen er en flot mørkegrå 3-personers sofa til en ganske overkommelig pris. Her har du en chaiselong så du kan smække benene op, og derudover er der et par ekstra siddepladser så 3 personer kan sidde behageligt ved siden af hinanden.

Sofaen har sæder af koldskum, og den er betrukket med et godt slidstærkt stof.

Marino

Marino er en fin chaiselongsofa til 3 personer, og den fås til en ganske fornuftig pris. Betrækket er mørkegråt og polstringen dejlig blød, så her kan du og familien tilbringe flere timer sammen.

Den tilhørende chaiselong kan placeres i begge sider, så her får du en god og alsidig sofa der fint kan flyttes rundt og bruges på forskellige placeringer.

Sunderland

Sunderland er en smuk 3-personers chaiselongsofa, som er betrukket med mørkeblå velour.

Velour har den fantastiske egenskab, at det både er blødt og lækkert samtidig med at det er yderst slidstærkt.

Da benene er slanke og sofaens ramme ligeså, får du her fornemmelsen af en let og svævende sofa. Noget, der passer perfekt ind i den gængse moderne indretningsstil.

Torino

Denne lækre og lette 3-personers sofa er det perfekte valg for dig, der elsker naturlige elementer og gerne vil have en sofa der understreger dette uden at blive for “tung” i udseendet.

Torino-sofaen har god plads til 3 personer, og der medfølger et par matchende pyntepuder.

Hos forhandleren kan du vælge mellem mange forskellige farver, der alle komplimenterer rammen og benene af egetræ.

Felicity

Felicity – rummelig og elegant

Denne store og lækre flyder af en mørkeblå velour-sofa med chaiselong er en bestseller hos xl-mobler.dk.

Der er virkelig god plads i denne open-end sofa, og der følger en masse puder med i det samme bløde stof, som sofaen er betrukket med. Det gør den bare ekstra hyggelig og indbydende. Sofaen er højrevendt, og den fås også i en venstrevendt udgave. Vælg den, der passer perfekt til din stue, for den kan ikke vendes.

Vil du gerne have en sofa med open-end chaiselong, og må den gerne være både flot at se på og komfortabel at sidde i og ligge i, så er denne model et rigtig godt valg. 

Denne model er betrukket med et smukt mørkeblåt velour-stof, som klæder mange indretninger. Den fås også i andre farver, så du kan passende vælge den, som matcher din stue bedst. Benene er stilrene, diskrete og lavet af metal. De fås også i træ, hvis du foretrækker det.

Ud over det flotte look så har sofaen også en super god komfort og en lang holdbarhed. Den er polstret med polyether skum og fjedret med Nozag. Dens siddekomfort er vurderet til medium/blød.

Der er god plads i sofaen, da den måler 300 x 210 cm. Det betyder, at hele familien kan sidde/ligge i den på én gang. Den er også stor nok til, at gæster kan sidde komfortabelt i den omkring et kaffebord eller lignende. 

Højden er på 68 cm, og selve ryglænet og armlænet er kortere end de medfølgende puder.

Alt i alt får du en stor og lækker højrevendt sofa med en god og lang open-end chaiselong, som er flot at se på og skøn at sidde eller ligge i. Den kommer til at indtage sin plads i stuen, så vælg den variant, som matcher dit hjem bedst muligt.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

FDB Møbler 7-9-13 Modulsofa

Coop sælger denne lækre 3-personers sofa med chaiselong, som er opbygget af flere moduler. Det betyder faktisk, at du kan tilpasse og kombinere modulerne præcist som du har lyst til. Fantasien kender altså ingen grænser her.

Det er Thomas E. Alken, der står bag 7-9-13 serien, som han har tegnet for FDB Møbler. Du kan enten købe det viste sæt og få en flot, lækker 3-personers chaiselongsofa, eller du kan købe modulerne separat og kombinere som du selv har lyst til.

Sofaen fås i flere farver, og du kan se dem alle hos Coop. Ryg og sæde er fyldt med lækkert, komfortabelt polyetherskum.

Living&more Viktoria

Denne smukke 3-personers sofa har en god stor chaiselong, samt betræk af lækker velour. Den er holdt i et slankt look der får den til at fremstå let og svævende, dog uden at der er gået på kompromis med siddekomforten.

Den elegante sarte farve passer godt ind i den moderne lyse indretning, og sofaen fås desuden i flere forskellige størrelser og farver.

Larvik

Den skønne Larvik sofa fås i et væld af farver og forskellige slags betræk, så der er noget til enhver smag. Sofaen har chaiselong i en god størrelse, og her kan der fint sidde 3 personer ved siden af hinanden.

Chaiselongsofaen er fyldt med formstabilt polyetherskum i både ryg og sæde, og den holder derfor en flot, stram form over lang tid. Dette er blandt andet perfekt til den moderne, minimalistiske indretning, hvor der ønskes møbler med rette linjer.

Sofaen er på billedet vist med et gråt fløjlsbetræk, men der er mange andre muligheder som du kan se hos ILVA.

Land

Hvis du er vild med naturlige elementer, er Land-sofaen værd at overveje. Sofaen har fine, bløde linjer, der komplimenterer de afrundede kanter og runde ben til perfektion. Både ryg og sæde er fyldt med skum, hvilket betyder at formen holder sig, og betrækket er i en rigtig god kvalitet.

Ryglænet er fyldt med polyetherskum, mens sædet er fyldt med koldskum. Koldskum er en smule fastere i formen, men fælles for skumfyld er dog at det er flimrende til at holde formen over længere tid.

Denne 3-personers chaiselongsofa er beklædt med et blåt stofbetræk, og den står på en ramme af ubehandlet egetræ med runde ben.

Cleveland

Den smarte og rummelige Cleveland-sofa er perfekt til 3 personer, uden at den gør alt for meget væsen af sig.

Benene er runde og af blank krom, og disse passer fint sammen med sofaens stil. Armlænene er desuden behagelige, og der kan med fordel kombineres med et par bløde puder for optimal komfort.

I samme serie findes sofaen i forskellige størrelser, og med chaiselong i enten højre eller venstre side. Du kan se de forskellige muligheder for betræk hos forhandleren.

Lotus

Denne 3-personers sofa står på runde hvidolierede egetræsben, der er let skråtstillede for det perfekte retro-look. Betrækket den er vist i har en flot blå nuance, og udover det blå betræk fås den også med gråt eller mørkegrønt betræk.

Sofaen er en fin og dekorativ 3-personers model med chaiselong i den ene side, og i samme serie findes flere andre større og mindre sofaer, der kan kombineres med denne.

Orto

Hvis du vil have en speciel 3-personers sofa med chaiselong, skal du kaste et blik på Orto-sofaen fra ILVA.

Med de røgfarvede egetræsben og det lækre koldskumsfyld i sæderne, er komforten helt i top. Betrækket er desuden af velour, so er kendt for at give et smukt spil i farverne.

Sofaen fås i mange spændende farver, og dens chaiselong er ekstra stor og rummelig. En rigtig lækker luksussofa.

Siena

Siena er en lækker og moderigtig loungesofa til 3 personer, og med den rummelige chaiselong er der god plads til at smække benene op.

Sofaen kan købes i et væld af spændende farver, således at den passer ind i mange forskellige indretningsstile.

Ganske enkelt et kig værd.

Ria

Hvis du er ude efter en 3-personers sofa med chaiselong, som ikke ligner alle de andre, skal du helt sikkert kigge nærmere på Ria-sofaen.

Med det lækre vintage-inspirerede look står den i skarp kontrast til det vi kender, men i den rette stue vil den tage sig perfekt ud.

Med den høje ryg der går i ét med armlænene, vil du føle at sofaen “omfavner” dig, og sammen med et par puder og plaider er den perfekt som hyggeoase.

Sofaen fås i flere farver, som kan ses hos ILVA.

Rodeo – smuk og populær sofa

Denne smukke 3-personers sofa i cognac-farvet øko-læder er meget populær hos unoliving.com.

Cognac-farven er meget populær at bruge i forbindelse med møbler i disse år. I forhold til denne 3-personers sofa, så ses farven på det smukke og naturlige øko-læder, som den er betrukket med. Materialet og farven giver sofaen en varm, naturlig og lækker glød, som klæder den lyse skandinaviske indretning rigtig smukt. Desuden vil læderet patinere ganske kønt med årene.

Samtidig er sofaens design meget moderne med dens rette linjer og spinkle sorte metalben, som er ret diskrete, så de ikke tager fokus fra selve sofaens fremtoning. Sofaen er konstrueret med en chaiselong i den venstre side. Chaiselongen har en god længde på 155 cm. Desuden ligger der tre løse hynder/puder i den. Dem kan du flytte rundt på, som du har lyst.

Med en bredde på hele 3 meter er sofaen rigeligt stor til tre personer. Det betyder, at der er god plads i sofaen, og tilmed får du en super god siddekomfort i den. Polstringen i sædet holder 30 kg pr. m3, og i ryggen holder den 18-35 kg pr. m3. rammen er af massivt træ og finer. Det giver dig en solid og velbygget sofa, som du kan have glæde af i mange år. 

Indret dig med denne flotte og komfortable sofa i den moderne og hyggelige indretning. De gode materialer, som sofaen er lavet af, vil kunne mærkes i komforten og ses af den charmerende patinering.

I Rodeo-serien findes der også andre varianter, som mindre sofaer, sofaer uden chaiselong, bænke, lænestole og puffer. De findes også i andre farver øko-læder. Pluk eventuelt nogle ekstra møbler ud til at supplere den bredde sofa med chaiselong. Det samler siddegruppen på en elegant måde.

Bring naturen ind i stuen og nyd sofaens flotte design og gode egenskaber.

Florida – prisvenlig sofa med flytbar chaiselong

Florida – prisvenlig sofa med flytbar chaiselong

Florida kommer fra Sinnerups eget designbrand Furniture by Sinnerup. Du får her en 3-personers sofa med chaiselong i den klassiske grå nuance, hvor designet spiller på det nordiske, minimalistiske udtryk – et gennemgående træk for de prisvenlige møbler fra Furniture by Sinnerup. 

Sofaen har ben i massivt egetræ og er beklædt med blødt polyesterstof. Materialevalget og de rene linjer er nemme at integrere i den eksisterende boligstil, og med et lækkert lammeskind eller et par lækre pyntepuder – eventuelt i en kontrastfarve – kan du give den et personligt præg. Med et par karrygule tæpper eller røde puder kan du tilføje den grå farve en ekstra varm tone. Sofaen har en længde på 212 cm, og den passer perfekt til den lidt mindre TV-stue i hjemmet eller lejligheden. Den er stadig så rummelig, at flere i husstanden – selv hunden eller katten – kan få en god siddeplads. 

Puderne sidder fast med velcro og glider ikke, selv ikke når gyserfilmen når sit klimaks, og du mest af alt har lyst til at klatre om bag sofapuderne. 

Det store plus ved Florida er, at chaiselongen er flytbar; du vælger selv, om du vil placere den i højre eller venstre side. Det giver en stor frihed, når du skal i gang med at indrette det nye sofahjørne. 

Du skal være OBS på, at du ikke kan tage betrækket af. Du bør derfor imprægnere det med tekstilrens inden brug, så du efterfølgende kan fjerne pletter med en fugtig klud.

Hvis du nu tilfældigvis ejer en hund, så kan en hundepude være en god løsning, hvis man ønsker at give ens hund et blødt og komfortabelt sted at ligge. I stedet for at lade hunden ligge på sofaen, kan en hundepude give den en dedikeret plads, hvor den kan slappe af og hvile sig. Så undgår du også alle hundehårene i sofaen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *